Jagoda-Slag, 18mg, PG
Probano na cisco 306-ici.
Od vocnih sam pre probao Hangsen Peach i Dekang Blueberry VG. Generalno vocne su mi fantasticne arome, ali nekako brzo se prezasitim.. nisu kompleksne, nekako su dosadne arome. Breskva je breskva, nema tu filozofije.
E zato sam porucio Jagodu-slag..i nisam se pokajao. Aroma je odlicna. Jagoda, ali ublazeno... Nesto poput onih tvrdih bombona od jagode, crveno-belih. Dakle nije prejaka, aroma jagode ne ubija. Nekako na udisaj jagoda, na izdisaj slag.... Da je cista jagoda, verovatno bi mi bila OK pola dana pa bi mi se smucilo.
Sve u svemu, odlicna aroma, da malo presecem duvanske.
Desert Ship, 9mg, PG
Pre godinu dana sam prvi put probao DS. Tad sam imao opciju samo Smoke Juice od Kisobrandzija i nista vise. Koristio sam je na BUD i nekim CE3 klirovima. Kad sam prvi put probao, skoro sam seo koliko je dobro.
U medjuvremenu, krenuo sam da uzimam Dekang i Hangsen, pa malo Joyetech, ali ajd posle par meseci uzmem ja od Jenkija na skupu u NS opet jednu bocicu.
Ono sto mi je kod DS-a dobro je ta kompleksnost arome. Osecam i nesto vockasto u pozadini..suvu sljivu, tako nesto. Opet sam se zaljubio u tu aromu, iako sam mislio da mi je dosadila. Takodje pomaze sto je sad koristim na Genesisu a ne na skrnavim klirovima.