Ostale teme vezane za e-cigarete > Ankete

Sta najvise koristimo?

<< < (2/3) > >>

meaculpa:
Kart Boge u tanku. Od arome do suvoće i količine pare, sve extra. Teško ću se vratiti na klirove, osim Vivice koja mi služi kao rezerva sa drugom aromom.

NikolaP:
Boge u tanku, i cisco 306-ica u dca za dripacko opustanje.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Para:
Kod mene je došlo do izvesnih promena. Gen koristim  sve manje i manje. Kaja (Kayfun v2.1) je sada nezamenjiva - apsolutni favorit, onda G5 (malo čudo) pa Boge kart/tank (fino u svakom pogledu), Vivi - mini i maxi (standardno dobra, čekam SS), V3 (po meni vrhunski klir za vani). Par modova 14500, lula, prva verzija Lave i tako, ništa specijalno i sa zvučnim imenima  (izuzev Miloševog Dremcatchera650 kojeg željno očekujem).  :smile1:

bibi74:
 E ovo je interesantno,da ne nacinjemo drugu temu:Interesuje me da li vam se menjaju potrebe kada parite u kuci i napolju?
Ili je to samo kod mene slucaj?Npr.Kad sam u kuci mnogo mi godi gen,zatim drip rba,medjutim kad sam napolju mogu da ih sisam ceo dan,jednostavno ne osecam nista,ni th ,ni aromu samo para kulja iz usta koju zbog strujanja vazduha mogu da vidim samo na ogledalu.:)...
 Tu mi najvise pasu kartomizeri sa svojom toplom parom ...Da ne kazem da bi mi napolju najvise pasovala analogna cigareta.:) :confused: :crazy: .
 E Na osnovu toga i moj odgovor na anketu:Posto sam cesto napolju onda 70 posto parenja idu na dual coil kartove i single coil kartove,ponekad i 510 ka sa Kanger kartomizerom ,a ostatak vremena u kuci;G bell genesis,drip myt mod.
Sve pogonjeno sa Vmax-om ili Vamo-m!!! :th_muscle:

 Imam jako ogranicena iskustva sa klirovima.Probao stardust i ne svidja mi se,ali cu malo da eksperimentisem sa Vivi i cc 2,4...ko zna,mada me odbijaju u startu,ne znam zasto,mozda zbog izgleda,kao da neko nabudzi menzuru na mod..)

meaculpa:
Ista stvar kod mene. Kada krenem napolje, samo kart dolazi u obzir, sve ostalo kao da ga nema. Svasta nesto sam probao i napolju nemam ni aromu ni pare koliko mi je potrebno, bar sada zimi. Zaboravio sam letos kako je bilo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju