Ostale teme vezane za e-cigarete > Ankete

koji proizvodjac aroma je najbolji?

(1/4) > >>

LiberPrint:
Pozeljno je da svako navede nazive aroma koje najcesce koristi.


Dve najbolje arome koje sam ikad probao i u kojima se davim su TPA RY4 asyan i RY4 double, pa moj glas ide za TPA. Istina je da je veci broj aroma koje koristim iz IW kuhinje, ali njih ne koristim tako intenzivno. Moja top lista bi izgledala ovako:


1. TPA RY4 double
2. TPA RY4 asian
3. IW tobacco symphony
4. IW kent
5. IW chocomint


VZ sam odavno probao ali su mi u pocetku bile dobre pa posle nisu, mada to je mozda i zbog baze. Moracu da repriziram.

Prle:
Kod mene je na repertoaru najčešće nešto iz IW kuhinje: S'Camel, Cherry cigar, Kent, Tobacco symphony, Canadian type, Tobacco C, Amphora i Tobacco Methol uz obavezan dodatak Garude i Orientala.

Nešto manje su zastupljene FA arome i to: Desert ship, Royal, Cuban supreme, Maxx blend, RY4 i Shade uz mestimično (kako bih presekao) Espresso, Forest fruit mix i Caramel.

Iako je prisutna i lepa cifra iz FA ipak sam glas dao IW po dnevnoj zastupljenosti i količini tečnosti koju utoršim od jednog odnosno drugog proizvođača aroma. Ostaje mi još da konačno probam i repertoar TPA jer sam o njima čuo samo najbolje (a i probao M-type koji mi se jako dopao), ali i to će uskoro doći na red.


P.S.: Ovo što sam napisao naravno ne znači da je IW bolji ili lošiji od bilo kog drugog proizvođača, već je odraz samo mog trenutnog mišljenja i ukusa izgrađenog na osnovu onog što sam do sada probao od aroma različitih proizvođača.

hybrid:
Moj glas ide iw-u posto ostale nisam ni probao.Manje ili vise ni jedna buckana tecnos mi ne lezi.Moram malo da probam ove ne duvanske,mozda tu zabodem nesto sto cu moci pariti po ceo dan.A za ove vz sam cuo samo hvalospeve.
Kada bi morao da koristim samo iw arome ovako bi mi bio spisak: 1-simphony 2-ry4 3-tobbaco c 4-canadian type

gibalan:
Zaboravili ste nesto!vlaves2000:
najvise koristim arome iz programa koje nudi VZ, sto se tice duvanskih, dunhill, black cigar, 555, real cig, njih najvise tokom dana, ali presecem i sa nekom vockom od VZ- a odlican chery cigar, sto se tice  IW aroma breskva, ananas, kruska, sumska jagoda od vocnih i s' camel od duvanskih, a  od FA sumski mix, isrki krem, jagoda, malina itd. u sustini od svakog proizvodjaca ima nesto sto mi odgovara tj po mom ukusu, ali ipak  prednost dajem VZ aromama

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju