Ostale teme vezane za e-cigarete > Ankete

Koje napajanje najcesce koristimo?

(1/5) > >>

LiberPrint:
Da i ovo razjasnimo ;D

Prle:
Do pre nedelju-dve koristio sam podjednako moju eGo-T2 USB bateriju i Vamo VV-VW mod i to na taj način što na poslu koristim eGicu sa CC klirom zbog komoditeta, a kod kuće dok sam Vamo naštelovan na 6,5W i dripcem na njemu sa setapom od 1,8 oma (ponekad na Vamo našrafim i DID clone 1,6 oma ali to je jednom mesečno). Međutim od kako su mi crkle 18650 baterije koristim samo eGice te sam svoj glas dao eGicama.

fidel:
Ego T pastru (dva komada) dok sam imao Eternity, Zmax V3 najčešće u 18350 varijanti sa Unitankom, a od petka Nemesis klon sa AW IMR 18650 i igo-l dripcem na 1,2 oma.

gibalan:
Koristim iskljucivo mehanicke modove. Da, ja sam ljubitelj mehanike i to narocito onih modova koji su za bateriju 14500. Znam, svi ce da "pljunu" na malu autonomiju baterije, ali imam ih par komada i menjam. Shodno njivovoj velicini, odnosno precniku, tih dimenzija su mi i drip atomizeri. Naravno i oni mogu da budu sa dual coil-om, ali se malo pregrevaju. Eto dosli smo do bitne stvari, a to je da svako prema sebi "kroji" opremu. Volim da se nasalim kada je neko ljubitelj "cevki", "gedora"...i slicnih kutija, ali to je stvar licnog izbora.

Bez obzira na moju pasiju i totalnu posvecenost mehanickim modovima, imam veliku zelju da postanem vlasnik dobrog twist-a!

mitar:
twist od 1000 :096:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju