Ostale teme vezane za e-cigarete > Ankete

Koliko nikotina ima u nasim tecnostima?

(1/11) > >>

LiberPrint:
Da vidimo cime se drogiramo ;D

Prle:
6-12mg/ml, tačnije ako ćemo da cepidlačimo 7,5 mg/ml.

Na početku staža krenuo sam sa 18 mg/ml što je bio otprilike ekvivalent analognim koje sam trošio i kako bi prelaz na elektroniku bio bezbolniji. Vremenom sam sa 18 mg/ml oborio na 12 mg/ml sa neznatnim povećanjem potrošnje, ali nakon spuštanja sa 12 mg/ml na 6 mg/ml potrošnja se jako uvećala pa sam pojačao tečnosti jedno kratko vreme na 9 mg/ml i zatim spustio na 7,5 mg/ml bez skoka u potrošenoj količini tečnosti u toku dana. Nakon ove ture koju sam zamućkao spuštam ponovo na 6 mg/ml i nadam se da skoka u potrošnji neće biti.
Zanimljivo je da što je količina nikotina u tečnosti manja (manje mg/ml) to smo osetljiviji na dalja obaranja te ispod 9 mg/ml treba biti pažljiv i dalje obaranje količine nikotina vršiti u manjim koracima kako se ne bi povećala prosečna dnevna potrošnja tečnosti. Ovo je naravno moja percepcija problematike i svakako da ne mora biti univerzalna i neko pravilo.

P.S.: Ostao sam dužan da kažem da mi je sa jačinom od 7,5 mg/ml dnevna potrošnja između 3 i 5 ml po danu.

fidel:
Hvala @Prle. Krenuo sam sa 16, već neko vreme sam na 12 mg, a zamućkao sam turu sa 9 mg, nadam se da neće biti težak prelaz, već osećam da mi je 12 mg na dripu sa malim otporom i mehanici prejako.

Prle:
Sa 12  mg/ml na 9 mg/ml nije veliki skok i podnošljiv je bio u mom slučaju.

Jedini savet je da sa tim prelazom kreneš od jutra sa svežim setapom, nikako uveče jer posle 12 mg/ml tečnost od 9 mg/ml nećeš ni osetiti kako treba.

gibalan:
S'obzirom da sam korisnik iskljucivi drip atomizera, veca kolicina nikotina, a pod tim podrazumevam 9 do 12mg...zaista mi smeta. Jaca varijanta, kada mi zatreba je 6mg, a standardna 3mg za parenje preko celog dana. U toku veceri parim cistu nulu, ali sa vecom kolicinom arome i uzivam. Inace, poceo sam sa 12mg bez obzira sto sam prekinuo pusenje analognih, a bile su tri kutije dnevno u pitanju. Iz tog razloga slabo kapiram ljude koji po prestanku pusenja pocinju parenje sa 18mg, ili cak 24mg nikotina.

Mislim da je to vise iz nekog nazovi panicnog straha, nego stvarna potreba.

Potrosnja mi je oko 5ml dnevno, ali zna da bude i veca,,,micro coil je zderac tecnosti u kombinaciji sa pamukom, ali i pruza uzivanje!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju