Pravila-obavestenja-podrska > Podrska

Sugestije

(1/11) > >>

Para:
Kako je forum tek počeo sa radom, verovatno će biti detalja koje će trebati malo učiniti praktičnijim.
Na primer "skorašnji postovi" na dnu, malo je samo 10 za praćenje foruma. Bilo bi dobro bar 25 postova.

Takođe bi bilo dobro da ne postamo copy/paste sa drugih sajtova, jer ne znamo svi engleski, ovo je ipak forum na srpskom jeziku.

Administracijo, bez ljutnje, smajlići bi mogli biti malo bolji.

Kada se nekome zahvalimo na postu, bilo bi bolje da stoji ime, umjesto onog okvira sa brojem.

Muslim da je i suvišan tekst u postu o vremenu mijenjanja. Ja sam ispravio slovnu grešku i odmah izleti onaj post. A može da se stekne utisak da mijenjamo ko zna šta. Ili da se ostavi neko vrijeme za ispravljanje grešaka, nekoliko sati i sl. Iako je po meni mnogo kulturnije ostaviti forumačima da sami napišu edit ako su mijenjali kontekst posta ili nešto dodavali.

Za sad toliko, ako nisam naporan.  :)

admin:
Da, forum je tek poceo sa radom i ima gomilu stvari koje treba ispraviti. Ono sto je moguce ispraviti-ispravicemo, ono sto ne umemo pokusacemo da naucimo, neke stvari je nemoguce ispraviti jer su sastavni deo platforme.


Smajliji su ocajni i odmah odlazim da trazim neko resenje. Na ovoj platformi dodatak Thank-O-Matic tAko funkcionise i nisam siguran da je to moguce promeniti. Probacu da nadjem neki drugi mod  Takodje, mislim da se ne moze izbeci tekst koji prati editovanje posta, ali pokusacemo da to resimo.


I naravno sve sugestije su dobro dosle, narocito ove vrste jer one jedino mogu pomoci da napravimo forum boljim.

admin:
Povecan je broj zadnjih postova, vidljivo je ko se zahvalio i povecan je izbor smajlija. Nadam se da ste zadovoljni smajlijima, a ako niste onda cu da poludim kao :character0029:  i da  :breakcomp:  pa zatim da :party0036: i onda  :singing: i  :85:

Para:
Biće to sve bolje i bolje.  :clap:

Edit:
Još kad bi moglo da se ukloni ono nepotrebno For this post, 1 member gave a thank you! i onaj prozorčić (Follow members gave a thank to your post:) levo. Zauzima mnogo prostora između postova a nepotrebno je.
Ili da to nekako bude manje-sitnije. :)

admin:
I meni to bode oci ali ne znam kako da ga :33: . Ima ovde strucnijih clanova, pa se nadam da ce neko naci neko resenje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju