ne nisam o rx200 komentarisao proizvodjaci modova savetuju koliko ja znam da punimo baterije u punjacima namenjenim za te svrhe I ja ih slusam --- e sad ako oni grese a ti si u pravu onda izvini ,,,, procitaj moju postu ponovo I videces da sam pisao da je usb ok za punjenje modova ali ja vise verujem u externi punjac ,,, izvini ali ja imam osecaj da se mi nismo razumeli ,,,,, evo opet sta kazu a ne odnosi se na rx200 [We kindly suggest you take out the cells and charge them with a separate charger.] e sad da opet ponovim ako oni grese a ti si u pravu ja se izvinjavam ---- usb moze da se koristi za punjenje baterija ali externi punjac je sigurniji koliko ja znam----dok ovo pisem vidim da zelis da da mi dokazes da nisam u pravu I da lupam glupost---- ako sam pisao gluposti u ovoj posti I ranijim postama nemoj da me slusate--- a da I ovo dodam pogledajte moj ugled I videcete da ima dosta negativnih oceana ,,, bas me interesuje ko me onda slusa,,, posle ove poste bice jos negativnih poruka---- da budem iskren bas me briga ja pisem sve poste iskreno, I ne pokusavam
da nekog uvredim ---- a ako moje poste nekog uvrede bas mi je zao --- mozda bih bolje bilo da ja napustim ovaj forum jer dajem savete koji su losi ---- punite modove putem usb to je uredu najsigurnije je nece te pogresiti ,,, e kada bih to savetovao onda bih lagao I nebi bio iskren--- pozdrav svima I nemojte da se ljutite iskreno sam ovo pisao jer volim ovaj sport