Do sada sam imao pet punih(24h+) dana kad nisam pario

Otprilike od 2018 do sada.
Apsolutno nesvesno; radio ono što sam morao ceo dan(posao, biznis, trening...), uveče mrtav umoran razmišljam (mozak na 3-4%

) da sam možda nešto zaboravio, ali sam ipak legao(zadovoljan šta sam sve postigao taj dan) , zaspao sam odmah. Tek sledeći dan ujutru posle dva minuta trčanja na traci sam ugledao mod i setio se da ' moram da parim '
Često trošim samo pola mililitara, ali zvanično sam na 2-3 ml na dan.
Uopšte mi nije cilj ostaviti elektronske cigarete, ni smanjiti nikotin (ono što sam hteo sam uradio; skinuo sam se sa 24-25 na ~12 mg/ml)
Držim se svog stila, maksimalno sam zadovoljan sa opremom, tečnostima/aromama koje koristim, jednostavno obožavam vejp!
Ne tražim ništa novo za korišćenje, isključivo za hobi (kao npr. Fuchai 213 zbog mogućnosti hakovanja elektronike)
Mislim da može jednom doći kraj, ali to neće značiti da neću više koristiti ecig, nego ću povremeno, veoma retko povući paru (neću nagađati budućnost)
Kontam da ne treba razmišljati o prestanku uopšte, nikad nikako(subjektivno mišljenje). Ali možda će i drugima upaliti ovaj čudan način: vremenom stvarno se nesvesno smanjuje konzumiranje
PS: kafa više nije hitna ujutro, pijem znatno manje nego u analogna doba. Isključivo espreso ili instant, turska je postala odvratna