Ne znam za taj konkretno ali obicno kod modova volim da vidim mozda i par merenja,malo "suvih" podataka...nekako mi lakse da procenim tako nego prema utiscima.Razni ljudi imaju razne zelje i potrebe,nekom smeta ovo drugi trazi ono....ovako,5V je 5V,3A su 3A...
A za ergonomiju i izgled nisam se salio.Ljudi misle sad kad uzmu novi mod ili novi atomizer ceo dozivljaj parenja ce da bude 300% bolji.Nece,sve je to isto.Posebno jednom kad vec udjes u ove vode i isprobao si vise stvari.Budu mozda dugmici na udobnijoj poziciji,pregledniji ekran,malo lakse punjenje kod atomizera,lepse kretanje vazduha koje ne umes ni da objasnis...ali to su sitnice.
Ono sto meni cini razliku je kad uzmem uredjaj,pogledam ga i...meni on lep,udoban...ne pravi mi probleme,odgovara mi zamena baterije,odgovara dosipanje tecnosti,nije muka koristiti ga vec zadovoljstvo.Uklapaju mi se mod i atomizer,dimenzije su na neki nacin skladne,nije ofucan i izgreban...Jednostavno mi cini prvo zadovoljstvo da ga uzmem u ruku i onda jos ako radi kako treba (a verujem da vecina radi)...to je to.