AIO uređaj koji je nekako neprimećen prošao na ovim prostorima. Pa da ispravimo nepravdu

.
Pošto mi nije napamet padalo da uzimam "made in usa", 260-dolarski primerak, razmišljao sam o dve verzije SXK klona. Postoji verzija sa DNA60 čipom od oko 120 $, i sa njihovim Ares 70W čipom sa cenom od nekih 75 $. Odlučio sam se za ovo poslednje, što zbog nemanja tih 120

, tako i zbog nepostojanja USB slota, pa malkice taj DNA gubi smisao. Za sada nemam primedbi na elektroniku, doduše samo sam ga koristio u VW režimu.
Što se izrade tiče, takođe nema nikakvih mana. Poredio sam ga sa originalom. Ni telo, ni stranice nemaju nekih vidljivih razlika. SXK vrhunski odradio hardverski deo.
U pakovanju se pored RBA grejača dobijaju i adapteri uz pomoć kojih se mogu koristiti Aspire Nautilus I KangerTech fabrički grejači. RBA je gotovo identična onoj kangerovoj za subtank mini i toptank.

Nešto kasnije je steam tuners izbacio tzv. Insider RBA sa nekom suludom cenom, ali naravno ga SXK isklonirao, tako da sam uzeo i tu RBA za nekih 11$. Sa njom sam dobio prilično bolju aromu a i praktičnija je iz 3 razloga. Lakša airflow kontrola, dva zamenjiva dimnjaka različitog prečnika i navoj na 510 (za razliku od ovog fabričkog rba) tako da se grejač može ušrafiti na mod i uraditi dryburn ili makar lakše postaviti vata kad je grejač našrafljen na mod ili neko postolje.
Kapacitet tanka 5ml, punjenje nikad lakše.
Meni lično je prelepa stvarčica. Super dimenzije, kapacitet, odlična za džep. Totalno eleGanci

. Sigurno da ima tankova koji daju bolju aromu, ali ima i dosta dobrih stvari sa druge strane, tako da sam ja generalno veoma zadovoljan ovim AIO boxom.