Autor Tema: ENOVAP  (Pročitano 5087 puta)

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 11146
  • -Receive: 13046
  • Ugled: +15481/-0
  • Pol: Muškarac
ENOVAP
« poslato: Jun 01, 2016, 23:13:35 »
Enovap is a personal and elegant solution to help smokers and vapers kepp control on their consumption. Discover Hit-Control and select you instant prefered concentration at each time of the day !

Manual mode

You are free to select your nicotine concentration from 0 mg/mL to 20mg/mL for each puff. The technology is equipped of a secure system that automatically detects the minimum and maximum power range for your coil(Compatible with Kangertech OCC & SOCC coils in 0.5 – 1.5 or 1.8 Ohms).

This innovative technology helps you monitor your nicotine intake all day long. Adapt it to your needs!

Automatic mode

Enovap is connected to an app in Bluetooth Low Energy technology. This allows you to analyse your habbits and anticipate your needs. The manual mode allows you to learn more and more over your nicotine needs. You are free to switch to automatic mode after one week of use without smoking regular cigarettes.

In automatic mode, you let Enovap’s artificial intelligence do the job for you! Enovap delivers you the right concentration at each time of the day and is able to gradually reduce your nicotine intake day after day and in a smart way.

Reduce your nicotine intake day after day and in a smart way. You are still able to manage the amount of vapour without influencing on the nicotine concentration. You remain free to switch back to manual mode and the more you use it, the smarter it gets !
Custom your own Enovap

You can custom your Enovap, choose a French made leather cover in various colors : White, maroon, black, orange, blue and much more to come!

The OLED screen of your Enovap allows you to select both the nicotine concentration(in mg/mL) and the amount of vapor(in %). It also lets you swtich from manual to automatic mode and follow your three last challenges ! You can also set these on you app and discover a wonderfull experience !

We have made the refill as simple as that! A patented technology made it child-proof and leak-proof and allows you to open the two holes in order to refill your tank with your favourite juices! The double tank can contain 2 x 2 mL so a total capacity up to 4mL

Connected objects are made do make you life simpler. Enovap also is, thank’s to an intuitive user experience! You will also be able to interact with a community of users and other experts. Set your personal goals and challenge your addiction to decrease your consumption !

http://www.enovap.com/en

http://www.wellfundr.com/en/enovap

« Poslednja izmena: Jun 01, 2016, 23:27:44 milutko1 »
Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Bolle

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 10882
  • -Receive: 3343
  • Ugled: +3856/-0
  • elektronske cigarete
Odg: ENOVAP
« Odgovor #1 poslato: Jun 02, 2016, 00:40:36 »
Očekuje se negde decembra prva isporuka da krene... I koliko se može videti na 15:40 videa, cena po komadu je 122 eura, dva komada za 227 eura, dok pet komada, već po ceni od 436 eura... Sve u svemu, interesantno...

« Poslednja izmena: Jun 02, 2016, 01:36:29 ivanneko »

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #2 poslato: Januar 12, 2019, 11:40:56 »
Available now in limited quantities for delivery end of January 2019.

https://www.enovap.com/en/shop/enovap
Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #3 poslato: Februar 14, 2019, 02:12:55 »

Van mreže kinkel

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1288
  • -Receive: 1379
  • Ugled: +1379/-0
  • elektronske cigarete
« Odgovor #4 poslato: Februar 14, 2019, 08:15:39 »
pored ultrazvucnih "grejaca", ova spravica je stvarno korak napred .. i ovo treba usavrsiti.

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
« Odgovor #5 poslato: Februar 14, 2019, 13:50:13 »
Malo sam...skeptican , u vezi ove inovacije . Ukoliko podjemo od cinjenice da svaki setup zahteva optimalan odnos vazduha/snage da bi njegov rad bio u granicama normale sto znaci da sa jedne strane ne zagoreva a sa druge ne prenatapa usled nedovoljne zagrejanosti , postavlja se logicno pitanje ...koje su granicne mogucnosti jednog setupa da bi iz njega izvukli min/max pri podjednakom protoku vazduha a samo promenom snage ?
Pod promenom snage ne mislim na onu koju mi podesavamo u ovom slucaju procentualno na oba atomizera jer verujem da su konstruisani da daju svoj maksimum pri 100% podesenosti snage i odnosa 50:50 odnosno ukoliko je u prvom 0 a u drugom 18mg nikotina finalni proizvod pare ce biti 9mg nikotina ..
Sta se desava ukoliko pozelimo da parimo 3mg (da ne idem u extrem jer mozemo selektovati i manje a moze biti i jaca koncentracija nikotina u jednom tanku) pri trenutnoj postavci hardvera na grejacu sa nikotinom ce uredjaj morati smanjiti snagu u toj meri u kojoj ocekuje 3x manje isparavanje tecnosti , zar ne ?

Zelim da kazem , pokusao sam na mom uredjaju dobiti 3x manju kolicinu pare i pri tom sam morao prepoloviti trenutnu snagu da bih u tome uspeo...na duze staze koristiti ? Tesko , posle nekoliko povlacenja je pocelo gusenje usled prenatapanja...nije da to nisam unapred znao nego sam morao da probam da bih prokomentarisao  ;D