Autor Tema: ecig hellas arome  (Pročitano 113894 puta)

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6162
  • -Receive: 10462
  • Ugled: +11288/-0
  • Pol: Muškarac
  • elektronske cigarete
Odg: ecig hellas arome
« Odgovor #405 poslato: April 02, 2022, 15:41:33 »
  • Publish
  • Hellas Divino Cigar
    5%; oko mesec dana

Nisam siguran sta da kazem o ovoj aromi...Prvo,dozirao sam je 5% a i dalje mi deluje slabo.Zapravo se aroma i oseca ali negde u pozadini kao da "proviruje" sirova baza,ako neko razume sta zelim da kazem.A mozda i nije do koncentracije,mozda samo nedostaje neka sladja,teza nota koja bi to pokrila.
    Na sajtu proizvodjaca kazu "Gently aromatic Cigar, with Cuban characteristics strongly reminiscent of handmade cigarillos with the humidity of their own Flavour and light notes of coffee cream and vanilla" a od toga ja jedino osecam ono "Gently aromatic" - nista cigar,nista coffee cream ili vanilla  ;D .Sto se mene tice ovo mozda jeste neki veoma blag duvan kao osnova (ali veoma,veoma blag) i na to je dodata neka isto tako blaga nedefinisana parfemsko/vockasta nota.To sve ukupno nije neprijatno ali je slabasno i apsolutno nikakve veze nema ni sa Kubom ni sa kubanskim cigarilosima a ni sa duvanom u bilo kom obliku.Kad bi ovo trebalo da predstavlja neki...sta znam,egzoticni koktel rekao bih da je to ok,moze biti da ima veze ali po nazivu i opisu -cigar,kubanski cigarilos... nikako.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6162
    • -Receive: 10462
    • Ugled: +11288/-0
    • Pol: Muškarac
    • elektronske cigarete
    Odg: ecig hellas arome
    « Odgovor #406 poslato: April 06, 2022, 21:05:01 »
  • Publish
  • Dopuna
    Divino cigar zapravo i nije losa kad se covek malo navikne.Posle nekog vremena umesto "prazne" postane "blaga" aroma koja moze bez problema duze da se koristi.Mozda mi se najmanje svidja od ove cetiri koje sam zadnje uzeo ali i pored toga bez problema mogu da je koristim.

New Harbor sam podigao na 5%, ostavio jos dve nedelje i dobio zanimljivu aromu.Pojavilo se nesto slatko nalik na vanilu koje se uglavnom oseca u nosu prilikom povlacenja (meni neobican detalj) a i sve ostale note su se pojacale i stvorile utisak jedne od onih aroma koje bi nazvali "kompleksnim".Takodje mi se cini i da onaj "lepak" nestane posle ~mesec dana ili bar kod mene u kuci niko vise nije uspeo da ga detektuje.Mozda bi on nestao i pre u plasticnim bocicama ali ja koristim staklene pa je onda sve to malo sporije.

I jos jedna stvar koju sam otkrio - kod Hellas-a mi definitivno odgovara doziranje tacno na sredini preporuke sa njihovog sajta.