Hellas Divino Cigar
5%; oko mesec dana
Nisam siguran sta da kazem o ovoj aromi...Prvo,dozirao sam je 5% a i dalje mi deluje slabo.Zapravo se aroma i oseca ali negde u pozadini kao da "proviruje" sirova baza,ako neko razume sta zelim da kazem.A mozda i nije do koncentracije,mozda samo nedostaje neka sladja,teza nota koja bi to pokrila.
Na sajtu proizvodjaca kazu "Gently aromatic Cigar, with Cuban characteristics strongly reminiscent of handmade cigarillos with the humidity of their own Flavour and light notes of coffee cream and vanilla" a od toga ja jedino osecam ono "Gently aromatic" - nista cigar,nista coffee cream ili vanilla

.Sto se mene tice ovo mozda jeste neki veoma blag duvan kao osnova (ali veoma,veoma blag) i na to je dodata neka isto tako blaga nedefinisana parfemsko/vockasta nota.To sve ukupno nije neprijatno ali je slabasno i apsolutno nikakve veze nema ni sa Kubom ni sa kubanskim cigarilosima a ni sa duvanom u bilo kom obliku.Kad bi ovo trebalo da predstavlja neki...sta znam,egzoticni koktel rekao bih da je to ok,moze biti da ima veze ali po nazivu i opisu -cigar,kubanski cigarilos... nikako.