Pa dobro slazem se da bi idealno bilo da sam dao vise vremena, ali cekao sam da se ukus izbistri za svaki, u pocetku osecam malo mixed itd iako operem lepo tank a grejac ocistim kolko mogu i kanem par kapi nove tecnosti na vatu.
E sad kako ko dozivljava ukuse, evo primera zbog kog me ceo zivot zezaju... Kao klinac, ~7-8god sam imao, isao sam isao sam kod zubara za proteze, ne secam se kako se zove taj studentski deo tamo ispod hrama Svetog Save. Uglavnom tu je deo za decu, i kada uzimaju otisak vilice/zuba za protezu posto je klincima to dosta neprijatan osecaj jer steze pritiska itd pokusavaju da caskaju sa vama da ostanete mirni itd...
Uglavnom pitali su me na kraju kakav ukus sam osetio? ja sam mrtav ladan odgovorio "ukus gvozdja" nasta su prvo sokirano gledali, pitali kako mislis ukus gvozdja? samo sam odgovorio da ja to osecam, prasnuli su u smeh i cudili se jer svako dete je reklo da je osecalo ukus pomorandze.
E sad, na onoj virdziniji ja definitivno veoma jasno osecam ukus mlevene ljute paprike, na ova dva druga umereno, mozda trecem nisam dao dovoljno vremena da se iscisti ukus predhonog al me svakako nije odusevio.
Svakoj tecnosti sam dao vremena, jes povlacio sam svo vreme ali samo da sto pre ode predhodni ukus da vata preuzme nov itd.. I onda sudio kad osecam da se ukus iscistio.
Za primer, sada sam sipao za sada meni omiljeni Maxx blend i automacki istog trenutka sam osetio isto ono sto sam osecao i danima unazad. Tako da mislim da nisam overkillovao sa ukusima itd.
E sad sto se citrusa tice, ne mogu da kazem zasigurno da je to, tako me asocira na nesto blago kiselkasto, iz gore pomenutog Gvodzja... moze se zakljuciti da nisam bas idealan tejster
Ali siguran sam da mi je od svih tih 7 tecnosti ovakav raspored ocena po mom subjektivnom misljenju, za svaku sam dobro razmisljao dok je pusim gde bi mi pala itd. Sve sem virdzinije mogu da prodju, dok virdziniju toliko ne mogu da podnesem da nemam reci kolko mi je odbojna.
Al dobro eto svidja mi se Maxx blend i RY 4, ko bi rekao da sam iz prve nabo tecnost koja ce mi se najvise svidjati? neverovatno..
Edit: Ry 4 kapiram da cu da koristim i kasnije, kao neku alternativu, jer ovaj Maxx blend jeste umereno slatkast itd, pa da se ne prezasitim, malo ovo malo ono. Imam 2 tecnosti koje mi odgovaraju za sad sam zadovoljan, osim bacenim parama na ostale.