Autor Tema: Omiljene FA arome :)  (Pročitano 57768 puta)

Van mreže Điva

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 3133
  • -Receive: 2429
  • Ugled: +2722/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Omiljene FA arome :)
« Odgovor #30 poslato: April 18, 2019, 23:21:08 »
  • Publish
  • Citat
    FlavourArt Glory

FlavourArt Virginia koriste baš dosta njih, različiti su nam ukusi..

Na primer : 95% volim ono što LiberPrint, ali recimo FlavourArt Nut Mix se njemu ne sviđa, a meni je broj jedan neduvanska
    Sony Xperia ZR

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #31 poslato: April 18, 2019, 23:38:21 »
  • Publish
  • A sve ono sto im se ne svidja salju meni da "proteram"  :098:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 349
    • -Receive: 249
    • Ugled: +249/-0
    « Odgovor #32 poslato: April 19, 2019, 00:08:14 »
  • Publish
  • Ja oduvek vicem hvala bogu da su nam svima razliciti ukusi generalno, doduse naravno najvise mislim na ukuse oko musko/zensko itd... Da smo svi isti imali bi sablon 1 tip muskarca 1 tip ribe i svi ostali cao zdravo...
    Tako i za mnoge druge stvari, mada sto se tice cula ukusa i receptora u ustima malo mi cudno da se bas ovoliko odudaraju jer vecina nas volimo slicnu hranu sa malo izuzetaka tu i tamo. Ali da meni ova virdzinija jasno da jasnije ne mooze kao da su sipali alevu papriku unutra i to je to, ne znam samo odakle im ideja da je to ukus vrste duvana virdzinije? nema asocijacije na istu..

Edit: Tolko sam se iznervirao zbog ovoga sa virzinijom, ne ide mi u glavu kako mogu da je nazovu tako, da se zove "paprika style" ja se nebih ljutio, stvarno. Pusim cigare i duvan baziran na virzinija sorti ceo zivot i samo se pitam kako je neki mozak tamo u FA dosao do zakljucka da je sipanje mlevene ljute paprike u tecnost asocijacija il kopiranje virzinije?
    Toliko ne mogu da podnesem to djubre da sam izvadio celokupno sve spakovano i odlozeno analogno... i eto sad drvim to doduse jes samo 4 dana bilo al ne zelim da se ovo vise ikad ponovi. Mozda je moja greska sto sam uzeo samo 2 tecnosti prvo, mozda, ali isao sam po tome znam kako od prilike moze da bude virzinija izdrzacu toliko.. e pa zajebao sam se malko, papriku sigurno nisam ocekivao.
    Cim isprobam ostale arome, posto mi sigurno nece sve odgovarati dajem ko zeli sve te samo "isprobane"

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #33 poslato: April 19, 2019, 12:36:12 »
  • Publish
  • Stigle tecnosti hvala bogu, jedino sto ovaj AKS uvek drzak nece se popne, uvek imaju pricu, kazem liku brate vidis ovo ovde... tu lepo stanes niko te nikad nece dirati, kao pa jaoj znas ovo ono, reko kako svi drugi mogu? daily, beks, city svi zivi mogu samo vi ne... lepo mi lik bez sramote kaze kolko para tolko muzike, prvo nisam skontao, onda pogledam vidim posiljka 130din isporuka... na pola od ostalih.

Testiram sad prvo sve od koja smatram da ce biti najgora ka najboljoj, vec posle njuskanja vidim da mi cuban vuce na papriku bez da sam ga sipao.

Desert Ship - 5/10, ponovo osecaj mlevene ljute paprike, ipak u dosta manje primetnim kolicinama, mada idalje ne vidim car u pusenju paprike.

Van mreže rankosuns

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • -Given: 65
    • -Receive: 135
    • Ugled: +135/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #34 poslato: April 19, 2019, 12:56:03 »
  • Publish
  • stillieto da ti nisi pre toga jeo papriku?
    Ako hoćeš da naučiš da plivaš moraš skočiti u vodu

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #35 poslato: April 19, 2019, 13:00:39 »
  • Publish
  • Hahaha ne, ja ne znam jedino ako u pamuk il od cega je vec ova vata od grejaca se tolko navatalo paprike iz virdzinije da ni pranje, ni sad vec jedno 25 puffova nece da odklone jasan smek ljute paprike.  :lol:

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6159
    • -Receive: 10438
    • Ugled: +11264/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #36 poslato: April 19, 2019, 13:37:24 »
  • Publish
  • Ako ne volis papriku imaju oni i par duvanskih aroma sa biberom...  ;D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #37 poslato: April 19, 2019, 13:40:43 »
  • Publish
  • Da cuo sam da neki osecaju biber npr na Maxx blend koji se meni mnogo dopada, i ne osecam biber licno, mozda nesto sto bi kao malcice, ma truncicu podsetilo pri izbacivanju, al nikako nebih mogao da kazem sa sigurnoscu.
    Dok evo, Cuban ponovo paprika, mada znao sam, njega sam prvog otvorio i njusnuo jer sam najvece sumnje imao da mi se nece svideti.

Edit: Iskreno od 6 narucenih, ocekivao sam da mi se verovatno ~2 nece svideti, ali za sada, ni jedna. Vrti mi se u glavi od silnog testiranja, ali ima sve da ih isprobam da znam na cemu sam, samo stvarno nisam ocekivao da za sada 4 od 5 probanih aroma mi nisu to to. Sad cu RY 4 da probam, posle toga mi ostaje samo Shade, ako ni ta dva ne upale lepo sam bacio 2.400 dinara.

Van mreže Điva

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #38 poslato: April 19, 2019, 14:02:55 »
  • Publish
  • Na početku kad još samo probaš tečnosti, uvek koristi drugu/novu glavu za svaku aromu.
    Više ostaje u vati nego što možeš da zamisliš

Sony Xperia ZR

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #39 poslato: April 19, 2019, 14:45:17 »
  • Publish
  • OK, 7 FlavourArt tecnosti testirano, moj subjektivni rating za iste:

1= katastrofa 10= savrsenstvo
    Flavour Art Maxx Blend 9mg    - 8/10 umereno slatkast, blagi i prijatan smek meda, meni licno meda od bagrema, moguce da tripujem. (nes kafa mi je odvratna uz Maxx blend)
    Flavour Art RY 4 9mg               - 7/10 neutralan, blag, malko slatkast, najblize cigari sto sam imao prilike da probam
    Flavour Art Shade 9mg            - 6/10 blag, citrus smek, podseca malcice na cigaru (manja ocena jer ne volim citrus smek)
    Flavour Art Cuban 9mg            - 6/10 blage primese mlevene ljute paprike
    Flavour Art Desert Ship 9mg   - 5/10 umerene primese mlevene ljute paprike
    Flavour Art Hazel Grove 9mg  - 5/10 previse izrazen prejak ukus topljenje nutele
    Flavour Art Virginia 9mg          - 2/10 101% cista mlevena ljuta paprika

Maxx blend ce mi za sad biti glavna tecnost, RY 4 cu da zadrzim mozda mala rotacija nekad nije losa. Ostalo ide u oglase..

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #40 poslato: April 19, 2019, 14:49:07 »
  • Publish
  • Pa nema toliko novih glava...nije problem posle 15 min mora da izadje smek nego Stiletto druze, prijatelju polako unistices receptore pa ce ti sve liciti na papriku...moras dati vise sanse odredjenom ukusu tek posle poparenog tanka ces moci reci kakvog je ukusa...ako me razumes jer to sto sad radis ne vodi nicemu...ja posle odredjenog ukusa ukoliko sipam drugi koji takodje parim bez problema moze se desiti da ima ukus slame jedno pola sata ,zasto ? pa zato sto se ne jedu jagode posle pomorandze ...kapiras ?
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Điva

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #41 poslato: April 19, 2019, 14:53:52 »
  • Publish
  • Citrus in Shade? Nemoguće.

Papriku izbaci iz glave, to je verovatno neko rekao, pa radi ' placebo '
    Sony Xperia ZR

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #42 poslato: April 19, 2019, 15:31:28 »
  • Publish
  • Pa dobro slazem se da bi idealno bilo da sam dao vise vremena, ali cekao sam da se ukus izbistri za svaki, u pocetku osecam malo mixed itd iako operem lepo tank a grejac ocistim kolko mogu i kanem par kapi nove tecnosti na vatu.
    E sad kako ko dozivljava ukuse, evo primera zbog kog me ceo zivot zezaju... Kao klinac, ~7-8god sam imao, isao sam isao sam kod zubara za proteze, ne secam se kako se zove taj studentski deo tamo ispod hrama Svetog Save. Uglavnom tu je deo za decu, i kada uzimaju otisak vilice/zuba za protezu posto je klincima to dosta neprijatan osecaj jer steze pritiska itd pokusavaju da caskaju sa vama da ostanete mirni itd...
    Uglavnom pitali su me na kraju kakav ukus sam osetio? ja sam mrtav ladan odgovorio "ukus gvozdja" nasta su prvo sokirano gledali, pitali kako mislis ukus gvozdja? samo sam odgovorio da ja to osecam, prasnuli su u smeh i cudili se jer svako dete je reklo da je osecalo ukus pomorandze.

E sad, na onoj virdziniji ja definitivno veoma jasno osecam ukus mlevene ljute paprike, na ova dva druga umereno, mozda trecem nisam dao dovoljno vremena da se iscisti ukus predhonog al me svakako nije odusevio.
    Svakoj tecnosti sam dao vremena, jes povlacio sam svo vreme ali samo da sto pre ode predhodni ukus da vata preuzme nov itd.. I onda sudio kad osecam da se ukus iscistio.

Za primer, sada sam sipao za sada meni omiljeni Maxx blend i automacki istog trenutka sam osetio isto ono sto sam osecao i danima unazad. Tako da mislim da nisam overkillovao sa ukusima itd.

E sad sto se citrusa tice, ne mogu da kazem zasigurno da je to, tako me asocira na nesto blago kiselkasto, iz gore pomenutog Gvodzja... moze se zakljuciti da nisam bas idealan tejster  :lol:
    Ali siguran sam da mi je od svih tih 7 tecnosti ovakav raspored ocena po mom subjektivnom misljenju, za svaku sam dobro razmisljao dok je pusim gde bi mi pala itd. Sve sem virdzinije mogu da prodju, dok virdziniju toliko ne mogu da podnesem da nemam reci kolko mi je odbojna.

Al dobro eto svidja mi se Maxx blend i RY 4, ko bi rekao da sam iz prve nabo tecnost koja ce mi se najvise svidjati? neverovatno..

Edit: Ry 4 kapiram da cu da koristim i kasnije, kao neku alternativu, jer ovaj Maxx blend jeste umereno slatkast itd, pa da se ne prezasitim, malo ovo malo ono. Imam 2 tecnosti koje mi odgovaraju za sad sam zadovoljan, osim bacenim parama na ostale.

Na mreži ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #43 poslato: April 19, 2019, 15:43:31 »
  • Publish
  • Ja rekoh kad proteras jedan tank moci ces suditi jer meni kad sam pocinjao govorili su jedan dan da mora proci a ti srokao 7 ukusa u sat vremena (isto kao da si imao punu ciniju raznog voca i povrca i da si jeo sve redom), ok nema veze kako zelis bitno da si kako kazes pronasao barem 2 ukusa sto nije malo jer ja sam prvih godinu dve dana koristio tecnost samo sa jednim ukusom bez ikakvih problema i nista mi ne fali ni dan danas  :00000003:

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #44 poslato: April 19, 2019, 15:53:23 »
  • Publish
  • Slazem se, mogao sam im dati duze vremena, ali vidim da nije to to, eto kad sam uzeo RY 4 odmah sam osetio potencijal, kazem kad sam vratio posle 6 probanih aroma za redom Maxx bland, odma mi je bio isti ko do juce. Cak sad bolje osecam med u njemu  :Scratch-Head: