Autor Tema: Omiljene FA arome :)  (Pročitano 57769 puta)

Van mreže Bolle

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 10882
  • -Receive: 3343
  • Ugled: +3856/-0
  • Pol: Muškarac
  • elektronske cigarete
Odg: Omiljene FA arome :)
« Odgovor #15 poslato: Jul 10, 2017, 22:41:10 »
  • Publish
  • Bogme Bobo moj, moraćeš baš da se pomučiš malo za još dve-tri takve... Pogotovo što su FA aromice sklone dodatku limunčića već u nekom obliku, bilo da je dodana koja kap ili rendana korica istog... A na sve to što si naveo, koliko me sećanje služi, u Maxx-u sam osetio i trunku meda, koje po meni ima i u Cowboy Blendu i možda eventualno u ORYental 4 i RY4 pa na sve to slabiji neka vrsta duvana... Lepa aroma, meni bejaše... Tako da, na teškim mukama si Bobo...  ;D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 349
    • -Receive: 249
    • Ugled: +249/-0
    « Odgovor #16 poslato: April 17, 2019, 23:42:47 »
  • Publish
  • E vala lepo si mi reko za search PG VG!
    Inace, kao neko ko nema drugog iskustva, od negde mora da pocne skalu ocenjivanja pa je vremenom kako sto vise iskusi prilagodjava.
    Upravo sam sasuo zadnje kapi koje su ostale od Flavour art Maxx blend 9mg jacine i za sada moja ocena joj je 8/10, sledece sto imam je Flavour Art Virginia 9mg, pa onda po savetima planiram da probam sledece: Shade,
    Cowboy Blend, RY 4, Cuban Supreme i uzecu ponovo jednu od ove dve u zavisnosti koja mi se vise svidela, samo ovog puta u slabijoj varijanti da vidim razlike.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #17 poslato: April 18, 2019, 00:08:56 »
  • Publish
  • Cuban supreme i virginia su ti kao supa sa dosta persuna ;D  I cowboy je tu negde. Shade je lepa blaga duvanska koja se mnogima svidja, a RY4 je takodje jako blaga i mnogima se ne svidja zbog toga, a meni je fantasticna.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #18 poslato: April 18, 2019, 00:55:10 »
  • Publish
  • Da li si probao maxx blend? meni se licno svidja, eto sutra cu probati virginiu koju sam kupio prvi dan pa cu znati, ako mi se ne svidi onda verovatno treba da izbacim iz selekcije cuban supreme. Sto se tice tog RY 4 probacu ga jer vidim da se mnogima ovde svidja, dam mu sansu.

EDIT: Selektovao sam samo Flavour Art modele ovaj put jer vidim da ako uzmem 6 bocica dobijem ih za 380din po kom, pa sam zato samo njih ovaj put uvrstio. Cuo sam za Dekang da ima lepe tecnosti, a Joytech il kako se pise sam probao to jednom kad mi je keva pre par godina uzela, meni je imao ukus zaprzenog secera i kukuruza, uzas odma sam ga bacio. Tako da cu verovatno da njihove tecnosti da ostavim za malo kasnije.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6159
    • -Receive: 10438
    • Ugled: +11264/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #19 poslato: April 18, 2019, 01:12:08 »
  • Publish
  • FA vazi za veoma kvalitetnog proizvodjaca ali nije bas poznat po duvanskim tecnostima.Vecina "duvana" im ima neku notu mlevene paprike,celera ili bibera.MaxxBlend je (po meni) lepa tecnost ali Virginiju mogu normalno da koristim tek kad mi receptori sasvim otupe i kad papriku vise ne osecam.Od tog proizvodjaca bih mogao da,pored MaxxBlend-a,koristim jos Shade,verovatno RY4 i to je otprilike sve.
    Ali dobro,covek mora probati vise tecnosti da bi znao sta mu odgovara.Uostalom,sve sto se pravi pravi se iz razloga sto neko bas to koristi.

Za FA ukuse mozes pogledati ovde

http://www.e-ciginfo.net/index.php?board=50.0

kao i ovde

http://www.e-ciginfo.net/index.php?topic=760.0

Nebitno sto su na jednom mestu gotove tecnosti a na drugom arome,ukusi bi trebali da budu manje-vise isti.

Takodje,ako znas eng mozes procitati i HIC-ove opise
    https://www.hicsmixes.com/notes-etc.html

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #20 poslato: April 18, 2019, 01:39:58 »
  • Publish
  • A ko pravi tu "Glory ( lešnikast duvan)" tecnost?
    Sto se tice american tobaco il kako god da se zovu, jel to kao dark kentaki ukusi?
    Da li je neko probao Hazel Grove od FA? nekako me privlaci taj lesnik mozda kao neka for pleasure ponekad sipati varijanta?
    Desert ship? vidim da su pre par godina mnogi gotivili to, kakav je sad utisak povodom iste?

Pokusavam da sklopim FA set od 6 bocica kako bi me kostale 380rsd po bocici i da ne placam postarinu.
    Jednu ili dve sa ove liste treba da sutnem kako bih uzeo 6 kom, od toga da 1 ili 2 budu Maxx blend, ili 1 od 9mg ili 2 u razlicitim jacinama tj 9mg i 4.5mg

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6159
    • -Receive: 10438
    • Ugled: +11264/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #21 poslato: April 18, 2019, 02:01:50 »
  • Publish
  • Da,mozda i Desert Ship,njega sam zaboravio...Sta znam,meni nekad odgovara mada ga mnogi ne vole.
    Glory i ostale nisam probao ali sigurno ima u onim temama par opisa ili bar komentara.

Van mreže Nedeljko

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 492
    • -Receive: 2248
    • Ugled: +2248/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #22 poslato: April 18, 2019, 06:29:24 »
  • Publish
  • @Stiletto dok ne isprobaš ne možeš znati, čak ni pretpostaviti ispravno koje su šanse da će ti se svideti. Ja trošim duvane i duvane sa primesama, eksperimentisao sam i sa minimalnim dodavanjem lešnika raznih proizvodjača. Meni lično nije odgovaralo ali nekom drugom će vrhunski odgovarati, ukusi su različiti.
    FA Hazelnut Grove sam imao, on se najpribližnije može opisati kao Nutella.

FA Maxx Blend i FA Shade koristim u stalnoj postavci, možeš nekad probati kada bude prilike i Red Sancho od drugog proizvodjača, on je duvan i suva smokva kombinacija.

Van mreže Điva

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 3133
    • -Receive: 2429
    • Ugled: +2722/-0
    « Odgovor #23 poslato: April 18, 2019, 08:54:22 »
  • Publish
  • FlavourArt Glory je jedna od najboljih duvanskih aroma po meni, kako niste svi probali? :) [nema ovde lešnika, ali spada u grupu ' Nutty tobacco ']

FlavourArt Hazel Grove je čist lešnik, nije toliko sladak kao kod drugih proizvođača. Neduvanska aroma, vrlo dobra.

@Stiletto, probaj i FlavourArt SoHo

Sony Xperia ZR

Van mreže Nedeljko

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 492
    • -Receive: 2248
    • Ugled: +2248/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #24 poslato: April 18, 2019, 09:02:00 »
  • Publish
  • Stavljena na listu, probaćemo :)

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #25 poslato: April 18, 2019, 09:42:01 »
  • Publish
  • Soho obavezno! To je cist acetyl pyrazine koji se koristi u dosta duvanskih tecnosti da simulira taj smek duvana. Ako nista drugo, dobar je za dodavanje.

Glory mi je nekad bila omiljena. Davio sam se u njoj mesecima, i mozda sam malo preterao pa me je smorila. Posle sam prestao da je narucujem i zaboravio na nju. Moracu da probam ponovo da se prisetim.

Desert ship je teska i cudna, ali meni nekad fantasticno legne. Retko vise od par ml za redom, ali je uvek imam negde u steku. Jeste da mi 20ml traje po par godina, ali kad je nemam kriziram ;D

Maxx mi se ne svidja. Previse teska i slatka za moj ukus.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #26 poslato: April 18, 2019, 22:24:27 »
  • Publish
  • E dodao sam u listu i taj Soho, nego idalje ne znam ciji je taj Glory?

Edit: Ja sam rano jutros porucio 6 bocica, za svaki slucaj plasim se da mi mozda ova virginia koju cu za koji sat sipati prvi put ne bude odgovarala pa sam bez tecnosti. Nazalost nisu mi isporucili danas, nadam se da stize sutra.
    Narucio sam:

- Maxx Blend 9mg
    - Shade 9mg
    - Hazel Grove 9mg
    - Desert Ship 9mg
    - RY 4 9mg
    - Cuban Supreme 9mg

Van mreže hybrid

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1707
    • -Receive: 714
    • Ugled: +2214/-0
    « Odgovor #27 poslato: April 18, 2019, 22:50:11 »
  • Publish
  • Meni licno najvise odgovara soho pa shade pa virdza(i ako je mnogi ne podnose).Naravno da nisam probao sve fa ali od ovih koje sam probao te 3 su mi ok.Recimo desert ship ne podnosim,glory mi je odvratan itd.Moraces sam da probas ne postoji drugo resenje a mozda i kasnje kada vidis sa kim ti se podudaraju ukusi mozda i mozes iz price da skaprias da li ce ti se svideti ili ne da ne bi bacao pare uz vetar(tj wc solju)

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #28 poslato: April 18, 2019, 23:01:25 »
  • Publish
  • Tu su i mali oglasi, pa se sve to lepo zameni, proda... Svaka splacina nadje svoje svinjce. Pa i virdza ;D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #29 poslato: April 18, 2019, 23:19:08 »
  • Publish
  • Pa to je dobra ideja, sigurno mi se neki od novih ukusa nece svideti, glupo je da bacim, pre cu da dam nekome ko ih voli il ako ima nesto sto ja nisam probao za "menjanje"

EDIT: Jaoj dragi boze ova virdzinija je blagi uzas (meni) koja splacina sad cu da placem dok mi ne stignu nove tecnosti, tacno je ko papriku neku da pusim... 2/10  :sick:
    Nadam se da ce me nes kafa sad spasiti da ubije ukus ovoga da prezivim.