Autor Tema: Omiljene FA arome :)  (Pročitano 57770 puta)

Van mreže Rokavec

• Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Ugled: +12/-0
  • Pol: Muškarac
Omiljene FA arome :)
« poslato: Decembar 13, 2012, 02:34:08 »
  • Publish
  • Koje su vam omiljene FA Arome koje najčešće konzumirate :)

Meni Desert Ship i Capucino... cafe espreso nisam probao jer ga nema kod kišobrandžija ali cu morati jer mi je capucino fenomenalan a espreso baš hvale ;)
    Poslednja obična cigareta zapaljena 26.9.2012 oko 17 h ;)

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 3
    • Ugled: +987/-0
    • Viva La Revolución
    Odg: Omiljene FA arome :)
    « Odgovor #1 poslato: Decembar 13, 2012, 12:14:51 »
  • Publish
  • Osim Desert Shi-a meni je jako lep i Cuban Supreme od duvanskih i tresnja od vocnih :thumbsup:

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1434
    • -Receive: 2368
    • Ugled: +3619/-0
    « Odgovor #2 poslato: Decembar 21, 2012, 19:14:48 »
  • Publish
  • nabavio sam jedan recept za tecnost za koju su mi rekli da je omiljen nasem dragom dedamrazu, pa se tako tecnost i zove Santa's

potrebni sastojci su:
     nikotinska baza, ili baza bez nikotina po zelji

8.50ml. Unflavored base

0.75ml. Cookie by FlavourArt

0.50ml. Condensed Milk by FlavourArt

0.25ml. Sweetener by Signature
    uzivaj te

Van mreže meaculpa

• Sr. Member
    • Thank You
    • Ugled: +110/-1
    « Odgovor #3 poslato: Januar 06, 2013, 11:52:02 »
  • Publish
  • Jedna od najprijatnijih aroma koj sam probao FA espresso, bilo u domestic radinosti ili "originalni". Tecnost je bila na Velvet bazi i nema nikakvih dodatnih ukusa osim espressa koji ostaje duze vreme kao primarni u ustima. Mogu se pariti i manje kolicine pare, samo radi ukusa koji ostaje iza njega. Najprijatnije iznenadjenje za mene,
    koji preferiram uglavnom duvanske arome. Parim vec dve nedelje i ne mogu da ga ostavim a pri kraju sam za zalihama i sada me vec pocinje da hvata panika, kako i gde ga nabaviti?!? A potrebna mi je koncentracija nikotina od svega 6mg/ml.

Van mreže Rokavec

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    « Odgovor #4 poslato: Januar 11, 2013, 20:31:27 »
  • Publish
  • Meni je Capucino bolji ! ;)

Van mreže Mesečar

• Sr. Member
    • Thank You
    • Ugled: +79/-4
    « Odgovor #5 poslato: Januar 19, 2013, 14:34:49 »
  • Publish
  • Ne znam da li je jos neko imao losa iskustva sa FA Espresso aromom? To je jedina aroma od FA koja mi konstantno pravi probleme.

Ranije sam narucivao od IW i u pocetku je sve bilo ok. Onda mi je negde u julu ili avgustu stigla tura u kojoj je bio Espresso koji je bio katastrofa, za povracanje. Nije bila providna vec mutna tecnost, ocajnog mirisa jos iz flasice a kada se napravi tecnost ukus bukvalno izaziva nagona za povracanjem. Kao uzeglo ulje/zejtin, pa da to ne bude samo po sebi dovoljno, jos kao da ste takvo ulje stavili na tiganj i zaprzili. Nisam ih kontaktirao povodom toga jer je bilo jos 2-3 flasice Espressa koje su bilo ok. Pomislio sam da je to posledica velikih vrucina u tom periodu i sporijeg transporta, pa se mozda aroma ukvarila od toplote... ili je aroma iz neke praistorijske ture, jer sam bio svestan da je FA dugo pre toga prekinula saradnju sa IW, te da ovi prodaju samo stare zalihe... ili kombinacija oba navedena moguca razloga.

Nakon tog iskustva sam odlucio da narucujem samo od FA, bez obzira na period cekanja. Uzeo sam jednu turu u septembru (koja je za divno cudo stigla za 10 dana od placanja) i u njoj 2 Espressa. Bili su bas kako treba, jasna tecnost, providna, prelepi miris kafe i najvaznije - stara dobra tecnost odlicnog ukusa na koju sam i navikao.

Sada problematicni deo - i Espresso od FA je doziveo istu sudbinu... nisam obracao paznju na promene tokom vremena ali sam primetio kada se promena zavrsila... pre para dana se uhvatim za aromu i imam sta da vidim - mutna, neprovidna.  :Scratch-Head:  Otvorim flasicu, pomirisem i opet onaj ogavni uzegli miris. Zamutim 10ml i dobijem horor tecnost. Pogledam drugu (neotvorenu) flasicu, ista prica.

U medjuvremenu mi je stigla novembarska narudzbina od FA, pa sam uporedio posto sam pomislio da sam zaboravio kako treba da izgleda tecnost. Ova nova providna i mirisna bas kako treba.

Sto je najgore, svi znamo da FA zbog velike potraznje pravi arome kada narucis, sto znaci da su sigurno sveze. Jos je na njima rok trajanja do marta 2014. godine. Nije mi jasno kako i zasto se ovo desava, pisao sam im juce pa cu videti sta ce da odgovore.

Pridodajem i slike, cisto da imate predstavu o cemu govorim:

Ne znam bas koliko se jasno vidi diskoloracija i zamucenost pokvarene arome (leva na slikama), ali sam napravio jos jednu sa tri flasice, dve leve su ukvarene a desna je iz najnovije ture... stavi sam iza njih crni notes pa se moze videti kako se kroz poslednju flasicu jasno vidi crna boja notesa dok kada se gleda kroz druge dve to nije slucaj.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #6 poslato: Jun 18, 2013, 16:59:24 »
  • Publish
  • Danas probah na zalost na kratko FA ozon, i nije mi jasno ko je ovu aromu svrstao u neduvanske? Ovo je prelepa neutralna, blaga duvanska aroma. Probao sam sa 9mg/ml sto mi je mnogo jako a i ne zelim da se navlacim na jace doze, ali mi se toliko svidela da cu se potruditi da pod hitno nabavim i 0 pa da je narihtam na 3mg.ml ;D  Hvala Dejane!!!

Van mreže Prle

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 13
    • Ugled: +1981/-0
    « Odgovor #7 poslato: Jun 18, 2013, 17:13:31 »
  • Publish
  • Od FA peglam redovno Desert ship i povremeno Espresso, a od skora i Cuban supreme i Maxx blend. Maxx mi je bio veoma prijatno iznenađenje, jer ni u ludilu nisam očekivao ukus meda i kamilice kao prateće uz duvan. Jako mi se sviđa i Royal - kora narandže i menta tek toliko da se oseti na treći dim.

I naravno Shade.

Van mreže Vanja

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • Ugled: +4/-0
    • Pol: Žena
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #8 poslato: Septembar 19, 2013, 12:23:02 »
  • Publish
  • Ja najvise volim od FA Desert Ship, Maxx Blend i Royal. Udavila bih se u njima ali su mi ok i espresso, cuban i tiramisu. Mada tiramisu nije bas za celodnevno parenje, vise mi sluzi da presecem malo sa njime, nesto kao desert.
    E sada mnogi se nece sloziti sa mnom ali ja licno od vocnih aroma ni jednu nemogu da pohvalim. Mnogi su ih hvalili kako prave najbolje vocne arome od svih ali ja sam prilicno razocarana. Do sada nisam uspela da nadjem ni jednu aromu koja bi me odusevila. Stvar ukusa verovatno, ali primera radi mnogo mi je lepsa visnja od inawere nego od FA.

Van mreže Rokavec

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    « Odgovor #9 poslato: Novembar 07, 2013, 02:26:55 »
  • Publish
  • Tiramisu fa je jako dobar, ja ga parim aktivno i skoro je identican richi liqua tiramisu... naravno zato sto richi koristi fa arome... sve je definitivno stav ukusa, meni je recimo fa dinja cool i koristim je mada verujem da se retko kome dopada jer ja imam malo cudan ukus... fa jagoda mi je uzas ali AKO je bery mix identican kao i kod lique onda bi trebalo da je dobar ... liqua bery mix dakle po mom ukusu odlican...

Van mreže milutko1

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 738
    • -Receive: 1804
    • Ugled: +2957/-0
    « Odgovor #10 poslato: Novembar 07, 2013, 07:13:22 »
  • Publish
  • shade i tacka

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #11 poslato: Novembar 07, 2013, 09:22:38 »
  • Publish
  • Jeste se neto pricalo da liqua koristi fa arome, ali ja u to nesto ne verujem. Totalno su drugacije i ja, bar kod duvanskih, nikakvu, ni najmanju slicnost nisam nasao. Mozda samo vocne, to nisam mnogo probao ni od jednih.

Van mreže bibi74

• Full Member
    • Thank You
    • -Receive: 1
    • Ugled: +75/-0
    « Odgovor #12 poslato: Novembar 07, 2013, 18:14:09 »
  • Publish
  • Jel se pojavio negde konacno Cuban cigar od Ritchy-ja?

Van mreže Para

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 5
    • -Receive: 31
    • Ugled: +1267/-0
    « Odgovor #13 poslato: Novembar 07, 2013, 19:13:41 »
  • Publish

• Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6159
    • -Receive: 10438
    • Ugled: +11264/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #14 poslato: Jul 10, 2017, 21:53:44 »
  • Publish
  • Probax i MaxxBlend od FA i moram priznati da mi se veoma svidela,toliko da cu cak verovatno uzeti i istu aromu. Tecnost je bila na 18mg,sto je meni daleko previse,ali nakon "secenja" na relativno  podnosljivijih  12 mg  uspesno je koristim vec par dana.
    Ukus je ... propolis po mirisu i neki biber pri izdahu...sto verujem da ne zvuci privlacno ali zapravo je (bar meni) veoma dopadljivo.Moguce i da odredjenu ulogu tu igra duplo veci nikotin nego sto sam navikao (a nikotin popravlja ukus,to je opste poznato  ;D ) ali bitno da nema paprike,trave,cveca  i slicnih celera.
    Da nadjem jos dve-tri takve pa da sklapam porudzbinu...