Autor Tema: Pozitivno iskustvo - Baza  (Pročitano 18817 puta)

Van mreže Prle

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 13
  • Ugled: +1981/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Pozitivno iskustvo - Baza
« Odgovor #15 poslato: Mart 09, 2015, 18:05:17 »
  • Publish
  • Prvi test za svaku nikotinsku bazu, PG  ili VG koji kupujem prvi put je da probam prvo samo PG, zatim u kombinaciji sa VG-om i onda obe u kombinaciji sa nikotinom. Ako kod bilo čega od tri pomenuta osetim bilo kakvu notu koje ne treba biti tu ja tu komponentu više ne naručujem od tog proizvođača. Tako da apsolutno podržavam Katyyy-n stav.

Van mreže Katyyy

• eCiginfo prijatelj
    • Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 172
    • -Receive: 21
    • Ugled: +1074/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #16 poslato: Mart 09, 2015, 18:20:53 »
  • Publish
  • Ne moras ti ;D  ali mislim da ne treba odbijat i druge :th_coffeetime:  Narucivala si, znas i da ostali nemaju neku ambalazu, sve je to na isti kalup, samo je pitanje sto kome odgovara.

Prvo, svako odluku donosi za sebe, nikog nisam odbijala niti sam drugima preporucila da je ne kupuju, ja sam napisala svoje utiske i rekla da je JA necu narucivati...
    Drugo, nemam razloga da bilo koga favorizujem, sve baze KUPUJEM nemam nikakavih beneficija ni od kog proizvodjaca!
    Trece, probala sam do sada 8, 9 baza razlicitih proizvodaca, i ova baza ima ubedljivo najneadekvatniju ambalazu a radi se o bazi sa visokim procentom nikotina, prosto nije tacno da ostali nemaju nikakvu ambalazu! (dodacu samo da u koverti u kojoj je spakovana plasticna bocica sa bazom, bile su i 2 arome od kojih se bar jedna prosula i napravila brljotinu, tako da kad sam otvorila koverat od Kiprana vec na pocetku sam bila razocarana ne paznjom i ne brigom vezanom za ambalazu i krajnjeg kupca tj konzumenta! )

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 223
    • -Receive: 233
    • Ugled: +519/-3
    « Odgovor #17 poslato: Mart 09, 2015, 18:35:22 »
  • Publish
  • Ma i ja isto mislim, nac bazu koja valja je vrlo komlikovana rabota. Ja sam batalio, vise ne miksam upravo zbog stvari koje ste gore pomenuli. Licno za mene FA i ATMOS baze su jedine koje sam probao a da nemaju shmeka i da su u isto vrijeme jako parljive i dobre. Od ostalih mi se svidjela Hangsen baza jer ima onu notu kao Joyetech tecnosti, mene su one odlicne. Ovi Kiprani cini mi se prodaju slicnu bazu, ponavljam ja osjetio nisam nikakav medicinski shmek. Zbog Inawerine baze sam i batalio parenje na godinu i kusur, osjecao sam neku zagorelost  ne znam ni sam sto je to bilo, mozda sam naletio na tu seriju. Mozda za Baze vazi pravilo koliko para toliko muzike, ko zna. Nego nebitno, bezveze je o ukusima raspravljat. Recite mi kakav je kod vas domaci PG i VG, osjeca li se, jeli parljiv, cini li se ok?

Van mreže Katyyy

• eCiginfo prijatelj
    • Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 172
    • -Receive: 21
    • Ugled: +1074/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #18 poslato: Mart 09, 2015, 18:46:38 »
  • Publish
  • PG i VG kotistim iskljucivo od meilab prozvodjaca, PH.Eur. na samoj boci nalaze se podaci o cistoci, a imaju i sertifikat tj atest... Bez mirisa i ukusa u adekvatnoj ambalazi!

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 223
    • -Receive: 233
    • Ugled: +519/-3
    « Odgovor #19 poslato: Mart 09, 2015, 18:58:06 »
  • Publish
  • Eto slucajnosti, bas taj Meilab sam kupio ovamo kod nas, i on se osjecao, ne puno al jes. Vjerovatno te baze moraju da odleze neko vrijeme da se nista ne bi osjecalo. Da je parljiv jes, ali ja vise nemam namjeru da miksam bilo sto. Nije to to, sto god smiksao, to sve moze da se pari ali.... fali neshto!! A i racun mi se poklopio, iznova isprobavati neke arome, baze, shiping, miksanje, vrijeme... dosta ga je bilo!

Van mreže raw2sienna

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 389
    • -Receive: 1274
    • Ugled: +2206/-0
    • Dopisnik iz inostranstva aka k2b
      • slo-vaper
    « Odgovor #20 poslato: Avgust 25, 2015, 17:10:13 »
  • Publish
  • M'X'M baza sa Cyprus.

Stigla mi pre 4 meseca, stajala od tada u fijoci (tama, 24-25C max) izgleda ovako

Malo je oštrijeg reko bih paprenog ukusa, mixao na  5mg i 3,5 mg/ml  70/30VG - testirao od 5 mg i rekao bih da je jača od IW ili HisVape.

Komentari na boju i uopšte?

Van mreže milutko1

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 738
    • -Receive: 1804
    • Ugled: +2957/-0
    « Odgovor #21 poslato: Avgust 25, 2015, 21:49:47 »
  • Publish
  • vinjak 5 boja, extra ;D

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #22 poslato: Avgust 25, 2015, 21:58:38 »
  • Publish
  • Nista joj ne fali, slobodno trosi. Baza ima svetlu boju kad je bas sveza i uvek vremenom potamni, ali nema uticaj ni na ukus niti je manje bezbedna za koriscenje.

Van mreže sladoledzija

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • -Given: 4
    • -Receive: 17
    • Ugled: +51/-0
    • elektronske cigarete
    Re: Pozitivno iskustvo - Baza
    « Odgovor #23 poslato: Septembar 05, 2015, 21:57:50 »
  • Publish
  • Limelight baze, nesto, komentar, poredjenje?? Da, ne?