Autor Tema: electronic-smoke.de - BAZE  (Pročitano 9802 puta)

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 223
  • -Receive: 233
  • Ugled: +519/-3
electronic-smoke.de - BAZE
« poslato: Avgust 26, 2014, 22:26:47 »
  • Publish
  • Da pitam i odje, jel ko uzimao kod njih? Prilicno su povoljne, shiping je 15.00e, ali se isplati ako su dobre. Ovaj neki iz njihove podrske, odgovorio mi da su njemacke baze, njemacki kvalitet. Naruciovao neko?

http://electronic-smoke.de/Bases-for-mixing:::7.html

Van mreže hybrid

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1707
    • -Receive: 714
    • Ugled: +2214/-0
    Odg: electronic-smoke.de - BAZE
    « Odgovor #1 poslato: Avgust 26, 2014, 23:36:04 »
  • Publish
  • Ja ne bi to,koliko vidim to nema nikotina u sebi.To neke kofeinske baze :Scratch-Head:

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #2 poslato: Avgust 27, 2014, 10:39:46 »
  • Publish
  • Nisu, ocu rec imaju oni i te kofeinske, ali imaju bas dobar izbor i nikotinskih,mozes pogledat ponovo. Evo ispravan link http://electronic-smoke.de/Bases-for-mixing/80/20-Basen:::7_20.html?MODsid=0ic1d9b8amo3k3ah9aev9bjpg5

Van mreže lemmy

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 6
    • Ugled: +222/-0
    • Pol: Muškarac
    Одг: electronic-smoke.de - BAZE
    « Odgovor #3 poslato: Avgust 27, 2014, 14:25:22 »
  • Publish
  • 15 € shiping ??? Sta ti je tu povoljno,mislim koliko hektolitara hoces da kupis pa da se isplate (pod uslovom da ti prodju carinu);)

Van mreže gibalan

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 22
    • Ugled: +6314/-1
    « Odgovor #4 poslato: Avgust 27, 2014, 14:42:31 »
  • Publish
  • Kofeinske baze, pratim razvoj situacije i ponudu ovih baza vec neko vreme i licno nisam za njih. Logicno, kofein je isto navlaka i "opijat" kao i nikotin, ali u daleko blazem obliku...to u smislu stvaranja zavisnosti, no nikada i nista nece zameniti nikotin, pogotovo ne kofein / sinteticki nikotin / razne hemije koje glumataju nikotin. Jedna stvar me zanioma, kako jos nisu izbacili baze ili tecnosti sa nekom zamenom za nikotin tipa tein (alkaloid iz biljke caj..ma kojeg, sem ne nasih domacih ovopodnevljskih cajeva), mada je on zdraviji "podizac" koncentracije i raspolozenja. Prosto receno, protivnik sam kofeinskih baza iz prostog razloga jer kofein u osnovi utice direktno na kardiovaskularni sistem. Udisanjem je mnogo veca apsorbcija i dolazi do brzeg, pa i kriticne koncentracije u organizmu...konkretno, vecina srcanih bolesnika bi upala u losu pricu. Jednostavno, od govana se pita ne pravi, nikotin je nikotin i tu neke "zamene" nema...ima samo smanjivanje miligramaze i svodjenje parenja ka nuli mg i uzivanju u aromama.

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1434
    • -Receive: 2368
    • Ugled: +3619/-0
    « Odgovor #5 poslato: Avgust 27, 2014, 20:11:26 »
  • Publish
  • koliko mogu da primetim salju sa DHL-om sto znaci da ne mozes da omasis carinu i detaljan pregled sadrzine paketa zatim sledi joca penal ;D

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    Odg: Одг: electronic-smoke.de - BAZE
    « Odgovor #6 poslato: Avgust 27, 2014, 21:23:11 »
  • Publish
  • 15 € shiping ??? Sta ti je tu povoljno,mislim koliko hektolitara hoces da kupis pa da se isplate (pod uslovom da ti prodju carinu) ;)

Litar baze 18mg, 33e + 15 shiping, ako ima nedje jeftnije a brze, uz to njemci su njemci, napisi? danima trazim, neshto kvalitetno a da se ne ceka mjesec, i da nije u krv skupo. Kod mene nije problem carina, makar bila do sad, prolazi sve do 150.00e. Ako ima jos neki web shop, dajte da pogledamo.

Van mreže lemmy

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 6
    • Ugled: +222/-0
    Одг: electronic-smoke.de - BAZE
    « Odgovor #7 poslato: Avgust 27, 2014, 21:33:42 »
  • Publish
  • Ok pomislio sam da si iz Srbije pa reko' da se ne zaleces bezveze.Lepo bi te docekali ovi nasi.To sto su Nemci ne znam da li igra nesto kod baza.Ne kupujes auto ;) a koliko vidim nisu nesto puni kvalitetne opreme za ovaj sport.Trebalo bi to probati u manjim dozama ali onda ubi shiping.

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #8 poslato: Avgust 27, 2014, 21:56:18 »
  • Publish
  • I ja sumnjam iskreno, zato se i raspitujem. Mozda se varam, ali ipak bih prije uzeo od njih, nego recimo od atmosa, i sl. Njemci imaju tu "svijest" za kvalitetno i to je to. Oni to naplate na kraj. Ne vjerujem da bi uzeli neku divlju bazu, nakrkali nikotina i vidimo se. Nego ne obratih paznju na DHL, mislim odgovara mi da sto prije dodje, ali mi je cimanje da idem i uzimam tovarni list, pa na carinu itd. Tako radimo ako ocemo da izbjegnemo dodatno placanje prema dhl-u.

Dajte koji link ako imate, da nema dje u okruzenje cist nikotin?

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #9 poslato: Septembar 18, 2014, 22:25:01 »
  • Publish
  • Jos jedna prevara, ali profesionalna. Sve je proteklo kako treba, vrlo su profesionalni. Ali nisam dobio ono sto sam narucio. Otvorio disput, odma su se javili, nude mi ako nisam zadovoljan da posaljem pa ce oni poslat ponovo. Toliko su mi se zgadili, da nisam htio vise ni da odgovaram. Neki Frank mi napisa da 100 posto ima 18mg u bazu, ma mrs oca vi posranoga ebem, dje ve nadjoh, koliko zivaca i vremena izgubih ovih dana. Znam da mene licno 18mg u komu baca, Vi i vas njemacki kvalitet.... Danas mi stize mail, nude mi 10e, da zatvorim dispute. E usta vi se poserem Njemacka rekoh za kraj. IZGLEDA im je fora, da ako nismo zadovoljni, mi o nasem trosku saljemo itd. Da posaljem litar baze bilo bi 20e postarine, i da gatam sto ce mi opet poslat. Tako da pamet u glavu, bolje i jaca cijena i kod provjerenih, no kod ovakvih prevaranata. I ne zurite, bolje sacekat 7 dana duze.

Van mreže billy

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 482
    • -Receive: 522
    • Ugled: +2917/-0
    « Odgovor #10 poslato: Septembar 18, 2014, 22:34:17 »
  • Publish
  • E `ebga, tebe izgleda bash poteralo...  :uff:

Van mreže gibalan

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 22
    • Ugled: +6314/-1
    « Odgovor #11 poslato: Septembar 18, 2014, 22:47:58 »
  • Publish
  • Da budem iskren, oni (nemci) se bar javno poigravaju sa nikotinom i zamenom za nikotin koju krste raznim imenima a svodi se tesku hemiju, koja nema blage veze sa nikotinok, al ajde...priznajem im sto to rade javno. Ostali olos uvaljuje po principu APP. Cim ugrabim vremena, pisem o tome!

A za oba problema koja si navei oko nabavke opreme, molim te napisi u temi
    Knjiga negativnih utisaka

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #12 poslato: Septembar 18, 2014, 22:51:00 »
  • Publish
  • Nema, kad krene, nikad jedna muka. A ja se crnjacim ovih dana, rezem li rezem tu bazu, rekoh da me ne izuje... uz to se pitam, o cemu se radi , jel moguce da mi ne uspijeva da zabrckam bilo kakvu varijantu za parenje i to uz dosta dobru opremu i baterije.