Autor Tema: Odnos osnovnih komponenti baze  (Pročitano 17607 puta)

Van mreže hybrid

• Drug član
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 1707
  • -Receive: 714
  • Ugled: +2214/-0
Odg: Odnos osnovnih komponenti baze
« Odgovor #15 poslato: Jul 27, 2014, 15:49:56 »
  • Publish
  • Probaj isto arome da stavis u 50/50.Ja sam stavljao isto i ukus je isti ni malo nije prigusen mozda sa vecinskim vg-om treba malo vise arome.Zaboravih da napomenem da sada ne brinem koja je serija i koja oznaka da bih dobio tecnost istog ukusa kao i prosli put a da pri tome platim za cenu 1 bocice ko za 100ml baze i da je prospem na kraju.I onda da se i ja zahvalim bratu enderu sto je liberu otvorio oci koji je meni otvorio oci(inception :smart: )
    Sad videh i bellboy-ov post,stavi slobodno i ti isto ko na 60/40 mala je to razlika.Mislim da isto sazrevaju,i mislim da ces pre imati vise zagorakisa na vecinskom vg-u

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #16 poslato: Jul 27, 2014, 17:02:22 »
  • Publish
  • Da, definitivno sa vecinskim PG-om tecnosti brze sazrevaju, manje treba arome jer se bolje vezuje za PG koji je i sam rastvarac, aroma je intenzivnija, sve vrste fitilja ga bolje povlace, daleko manje prlja grejac... E sad, razlika izmedju 60/40 i 70/30 nije neka, pa ja tu nesto ne bih menjao parametre po pitanju arome. Takodje sam probao i da prvo aromu dodam u cist pg, pa tek posle nekoliko dana da dodam VG i nikotin i tako tecnkst brze sazreva a aroma bude intenzivnija.

Van mreže opushteno

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 223
    • -Receive: 233
    • Ugled: +519/-3
    « Odgovor #17 poslato: Avgust 09, 2014, 00:04:43 »
  • Publish
  • ove mjere sto ste istakli, vaze i ljeti?

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #18 poslato: Avgust 09, 2014, 00:58:00 »
  • Publish
  • Kod mene iste mere vaze uvek. Ima po neka tecnost koja je pretekla jos od zimus i trosi se bez problema.

Van mreže Prle

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 13
    • Ugled: +1981/-0
    • Pol: Muškarac
    « Odgovor #19 poslato: Avgust 09, 2014, 01:21:08 »
  • Publish
  • Ostao sam dužan informaciju da sam ovu turu koju troškaram polako zamiksao u odnosu 70 : 26.1 : 3.9 uz planirano smanjenje na 4 mg/ml nikotina. Tečnost jeste ređa nego prethodne što sam pravio, ali to ne izaziva nikakve probleme u vidu preteranog natapanja / curenja. Naprotiv, natapanje je idealno a kao bonus došla je i izraženija aroma zbog bezmalo upola manjeg udela VG-a.

I što me je još više začudilo - očekivao sam povećanje potrošnje tečnosti zbog manje koncentracije nikotina od one koju sam koristio, ali je ono bilo tako malo (između 0.5 ml i 1 ml) i samo u prva dva dana da sam spreman da to pripišem pre povećanoj nervozi u tom periodu nego li slabijoj tečnosti.

Bottom line, ja sam sa ovim odnosom prezadovoljan, jer mi je ukus bitniji od količine pare koju izduvam - iako pare ima, ona je malo bledunjavija u odnosu na onu gde je odnos PG : VG bezmalo identičan ili ide malo u korist VG-a.

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1244
    • -Receive: 658
    • Ugled: +658/-0
    « Odgovor #20 poslato: Oktobar 31, 2020, 17:51:09 »
  • Publish
  • nije bitno
    kao radio mileva
    al