Autor Tema: Hangsen premium tecnosti  (Pročitano 5786 puta)

Van mreže billy

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 482
  • -Receive: 522
  • Ugled: +2917/-0
  • Pol: Muškarac
Hangsen premium tecnosti
« poslato: Mart 10, 2014, 01:24:58 »
  • Publish
  • Kakav su utisak na Vas ostavile Hangsen Premium linija tecnosti?

Posto nemam neshto mnogo vaperskog staza, ja cu ukratko izneti svoje misljenje, a Vi me slobodno dopunite Vasim misljenjem, pa da uporedimo utiske  :smile1:
    Od sest koliko ih ima, ja sam za ovih poslednjih 10-ak dana isprobao 4 i to: Golden tabacco, Silver Tabacco, Impulse i Delight.

- Golden tabacco 16mg - po meni, iako sam pre svega 15 dana raskrstio sa analognim, isuvishe duvanska aroma. Na prvi utisak sam pomislio da necu moci ovo pariti, ali nekako se naviknuh posle 2 tanka pa je potroshih. Inace imao sam utisak kao da drzim list duvana u ustima, toliko mi je bila verodostojna aroma, bez nekih dodataka, bar ja ih nisam osetio. Po meni jaka aroma, dobar TH

-Impulse 16mg, 11mg - takodje duvanska aroma i takodje poprilicno verodostojna pravom ukusu duvana, malo blaza u odnosu na Golden Tabacco, ali za moj ukus i ona isuvishe duvanska i po meni nekako suva aroma. Ni kod nje nisam osetio neke dodatke, sigurno ih ima ali nisu izrazeni ta preovladaju. Nekima ce sigurno odgovarati, ali meni nije legla. 11mg je malo blaza sto se tice TH ali isti utisak kao i za 16mg

- Silver tobacco 11mg, 16mg - ovo je definitivno moj favorit od svih shto sam probao. Jeste da ima i da preovladava slatko, ali mi se svidja i nekako je u celini umerena i u potpunosti mi je legla, sto bi nash narod rekao:" kao budali shamar." Preovladava mesavina karamele i malo neke mente, uz takodje neki blag ukus duvana. Iako varijanta sa 16mg ima mnogo bolji TH , nekako mi ova od 11mg ostavila jaci utisak jer je aroma mnogo izrazenija, po ceo dan sam mirisao Drip kad nisam pario koliko mi se svidela.

- Delight 16mg - po meni jako kvalitetna i umerena duvanska tecnost, idealna za celodnevno parenje. Nije mnogo suva, preovladava ukus duvana koji nije napadan, ima neku pozadinsku slatku notu, ali nishta napadno i u maloj kolicini... taman koliko treba da moze za po ceo dan. Prodaju je kao pandan Marl.Light. Kod ove tecnosti mi se svidelo sto je nekako sve umereno, kako aroma, th, celokupan balans duvanskog ukusa i te neke male doze dodataka...

To su ovako neki moji utisci o premium liniji. Ako nekom znaci i to da napomenem da je sve probano i pareno na bdc vapeonly kliru i evod bateriji.