Mislim da bi bilo korektno prema kolagama vaperima da razresimo ovu misteriju oko FA tecnosti koje distribuira umbrella. U startu da napomenem mada mislim da nema potrebe, da nemam nikakvih dodirnih tacaka sa pomenutom kompanijom niti bilo koji drugi razlog da reklamiram njihove proizvode. Svojevremeno je kruzila prica da tecnosti koje oni prodaju nisu originalne FA, sto je u totalnoj suprotnosti sa preporukama koje smo dobijali od strane proizvodjaca. Da bi umbrellica bila ovlasceni, zvanicni ili kakav vec distributer fa tecnosti(a to je vec duze vreme), moraju da nabavljaju prilicno velike kolicine tecnosti ili bi ih italijani otkacili u nedostatku interesa. Od kad je Dejan u svoj program uvrstio FA tecnosti, resio sam da se licno uverim u njhov kvalitet, a i malo sam se uzeleo pojedinih ukusa koji mi se od ranije svidjaju i koje u svojoj izvedbi sa fa aromama i nekim tamo bazama nisam uspevao da dobijem. Moj zakljucak je da je to - to. Siguran sam da postoje samo dva logicna odgovora: Ili su umbreline fa tecnosti originalne, ili su toliko dobre da se ne razlikuju od originalnih. Mnogi od nas umeju sami da smuckaju tecnost, to nikakva tehnika nije. Za sve FA arome postoje preporuke za doziranje koje se po potrebi mogu pojacati ili smanjiti, ali, nijedan mix koji sam probao nije ni blizu originalnim FA, odnosno ovim koje distribuira umbrella, osim sinisinih SM MIX-eva koje sam svojevremeno nabavljao od yenki-ja, koji su takodje identicni originalnim. Nisam siguran da li je problem u bazama,ili jednostavno FA prodaje arome losijeg kvaliteta od onih koje stavlja u originalne tecnosti, ali meni su svi miksevi domacih autora pa i moji pokusaji sa raznim bazama (izuzev originalnih FA), prilicno neupotrebljivi. Takodje, primetio sam jos jedan detalj. Etikete na umbrelinim bocicama su radjene tehnikom flexo stampe koja zxahteva ogromne tiraze koji licno mislim da su za umbrelu u ovom momentu nedostizni, pa sam gotovo siguran da su i etikete koliko god delovale nekvalitetno, ipak stampane u Italiji.
Dolazim do zakljucka da su pojedinci kojima je iz nekog razloga to odgovaralo pokusali da proture pricu da umbrella prodaje fals FA, ili je umbrella u pocetku prodavala stvarno fals FA tecnosti, a sada su popravili kvalitet.