Autor Tema: Flavour Art original/umbrella  (Pročitano 41790 puta)

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 12198
  • -Receive: 11404
  • Ugled: +23156/-0
Flavour Art original/umbrella
« poslato: Maj 29, 2013, 15:34:31 »
  • Publish
  • Mislim da bi bilo korektno prema kolagama vaperima da razresimo ovu misteriju oko FA tecnosti koje distribuira umbrella. U startu da napomenem mada mislim da nema potrebe, da nemam nikakvih dodirnih tacaka sa pomenutom kompanijom niti bilo koji drugi razlog da reklamiram njihove proizvode. Svojevremeno je kruzila prica da tecnosti koje oni prodaju nisu originalne FA, sto je u totalnoj suprotnosti sa preporukama koje smo dobijali od strane proizvodjaca. Da bi umbrellica bila ovlasceni, zvanicni ili kakav vec distributer fa tecnosti(a to je vec duze vreme), moraju da nabavljaju prilicno velike kolicine tecnosti ili bi ih italijani otkacili u nedostatku interesa. Od kad je Dejan u svoj program uvrstio FA tecnosti, resio sam da se licno uverim u njhov kvalitet, a i malo sam se uzeleo pojedinih ukusa koji mi se od ranije svidjaju i koje u svojoj izvedbi sa fa aromama i nekim tamo bazama nisam uspevao da dobijem. Moj zakljucak je da je to - to. Siguran sam da postoje samo dva logicna odgovora: Ili su umbreline fa tecnosti originalne, ili su toliko dobre da se ne razlikuju od originalnih. Mnogi od nas umeju sami da smuckaju tecnost, to nikakva tehnika nije. Za sve FA arome postoje preporuke za doziranje koje se po potrebi mogu pojacati ili smanjiti, ali, nijedan mix koji sam probao nije ni blizu originalnim FA, odnosno ovim koje distribuira umbrella, osim sinisinih SM MIX-eva koje sam svojevremeno nabavljao od yenki-ja, koji su takodje identicni originalnim. Nisam siguran da li je problem u bazama,ili jednostavno FA prodaje arome losijeg kvaliteta od onih koje stavlja u originalne tecnosti, ali meni su svi miksevi domacih autora pa i moji pokusaji sa raznim bazama (izuzev originalnih FA), prilicno neupotrebljivi. Takodje, primetio sam jos jedan detalj. Etikete na umbrelinim bocicama su radjene tehnikom flexo stampe koja zxahteva ogromne tiraze koji licno mislim da su za umbrelu u ovom momentu nedostizni, pa sam gotovo siguran da su i etikete koliko god delovale nekvalitetno, ipak stampane u Italiji.

Dolazim do zakljucka da su pojedinci kojima je iz nekog razloga to odgovaralo pokusali da proture pricu da umbrella prodaje fals FA, ili je umbrella u pocetku prodavala stvarno fals FA tecnosti, a sada su popravili kvalitet.

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1434
    • -Receive: 2368
    • Ugled: +3619/-0
    • Pol: Muškarac
    Odg: Flavour Art original/umbrella
    « Odgovor #1 poslato: Maj 29, 2013, 15:45:39 »
  • Publish
  • moguce je da su im sada tecnosti ok, od momenta kada su zvanicno postali 01.12.2012 distributeri za srbiju  i neke nam bivse zajednicke drzave poceli su da prodaju tecnosti u ovom pakovanju u kakvom ih sada mozemo pronaci kod njihovih distributera, pre toga pakovanja su bila totalno drugacija a o kvalitetu tecnosti koje su tada prodavali ne zelim da komentarisem.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #2 poslato: Maj 29, 2013, 16:00:33 »
  • Publish
  • Cini mi se da ovo nije tema o njihovoj opremi za koju svi znamo kakva je. Ovu temu sam pokrenuo sa ciljem da razjasnimo tu misteriju u vezi njihovih tecnosti koje sada prodaju, pa bih zamolio da ako neko ima primedbe na njihovu opremj, otvori novu temu u odgovarajucem podforumu. Mislim da nije smisao foruma da nekog ispljujemo po svaku cenu, vec da dodjemo do istine.

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #3 poslato: Maj 29, 2013, 16:06:11 »
  • Publish
  • ispravljeno bilo bi lepo da komentar ostave oni koju su probali pre i sada njihove tecnosti ja sam je probao samo jednom kada mi je dosao covek koji je kupio komplet kod njih, u pitanju je bila espreso nije bila losa ali prvi put sam se susreo sa tim ukusom pod nazivom espreso

Van mreže Zile

• Full Member
    • Thank You
    • -Given: 9
    • -Receive: 37
    • Ugled: +77/-0
    « Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2013, 22:17:30 »
  • Publish
  • Kakva koincidencija
    bas danas sam svratio do umrelle za jedan Shade, treba mi da premostim dok mi ne stigne od jednog coveka  ;D
    Elem, davno sam koristio sinisinu jabuku&cimet i svidela mi se, svratim do umrele da uzmem jednu jabuku i nije ni pribliznog kvaliteta kao Sinisina (arome nema nigde kao da vodu parim, negde sam vec pisao o tome)

kao sto rekoh danas sam uzeo jedan shade da premostim, i bogami sam se prijatno iznenadio sa kvalitetom.

Van mreže tesanj

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 0
    • Ugled: +3/-0
    « Odgovor #5 poslato: Maj 29, 2013, 22:55:43 »
  • Publish
  • Danas sam saznao da Umbrella ima 20 % popust na ceo asortiman, ja lično kod njih nabavljam samo tečnosti. Danas sam kod njih kupio Flavour Art 10 ml za 356 dinara, kažu da im akcija traje do 3 juna, lično bih vam preporučio da iskoristite ovu akciju ia da se snabdete tečnostima.

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #6 poslato: Jul 02, 2013, 14:54:36 »
  • Publish
  • Nista mi nije jasno? :banghead:  Danas sam probao ponovo umbrella/fa 7leaves kupljen u apoteci, i ne da nema veze sa istom tecnoscu koju sam dobio od dejana, nego nema veze ni sa jednom drugom. Cista baza i mozda neka aroma u najavi, samo nemam pojma koja. Bukvalno se oseca aroma kao kad u litar stavis 3 kapi. Taman pomislis da su se popravili, kad oni opet po starom.  Ili mozda dejan ima neke privilegije pa njemu daju normalne tecnosti a ostalima koska? ;D

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #7 poslato: Jul 02, 2013, 15:52:31 »
  • Publish
  • kakvo je pakovanje te bocice koju si kupio, mozda su stare zalihe tecnosti koje je umbrela muljala ranije, ili su samo na momenat navukli ljude na original fa tecnosti i sad im opet prodaju njihove mesavine

Van mreže gibalan

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 22
    • Ugled: +6314/-1
    « Odgovor #8 poslato: Jul 02, 2013, 15:58:54 »
  • Publish
  • Sve je moguce! Ono sto smo gustirali na zadnjem, nazovi, skupu bilo je OK. Mozda proturaju za degustaciju original
    a u prodaju njihov hand made..ko ce ih znati. Jesi li uporedio flasice? Ako imas mogucnost, odnosno nisi bacio flasicu
    sa tecnoscu koja je bila OK uporedi sa ovom kupljenom u apoteci i slikaj. Daj da malo i mi poredimo :cool1:

Van mreže Parfimerija Stellina

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 0
    • Ugled: +216/-0
    • Zmaj Jovina 23 ZEMUN
    « Odgovor #9 poslato: Jul 02, 2013, 17:49:45 »
  • Publish
  • Jedini problem koji imam sa Flavour Art e tecnostima koje uvozi Umbrella je nedodtatak odredjenih tecnosti ,,,

Trenutni  im fali Shade , Ozon , MAxx Blend i,,,,,

Da sami prave ( u sta iskreno ne verujem ) valjda bi pravili Shade , Ozon , Maxx Blend i da ne nabrajam dalje ...

Ne bi pravili 7leaves koji se veoma slabo trazi , bar kod mene ,,,

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #10 poslato: Jul 02, 2013, 17:56:40 »
  • Publish
  • Zasto vi mene vredjate kad vam nisam nista uradio? ;D Jel vam licim na nekog ko kupuje umbrelline tecnosti? Nisam ja kupio nego moj drug, posto nisam bio kuci zvao me da me pita od ponudjene 3 koju da kupi. Utoliko se vise osecam krivim jer sam mu ja preporucio. A ambalaza je ista kao na Dejanovim.

Van mreže vlaves2000

• Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #11 poslato: Jul 02, 2013, 18:36:02 »
  • Publish
  • Shade , Ozon , MAxx Blend verovatno zri u nekom podrumu, sto se ambalaze tice pa nismo deca ;D

Van mreže lemmy

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 6
    • Ugled: +222/-0
    Одг: Flavour Art original/umbrella
    « Odgovor #12 poslato: Jul 02, 2013, 22:05:11 »
  • Publish
  • Liber pa gde je tebe nasao da pita za tecnosti?:):D Za hardver ok (tu si autoritet),al'za tecnosti e tu se dobrano zaj... :):):)

Послато са GT-N7000

Van mreže Che

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 3
    • Ugled: +987/-0
    • Viva La Revolución
    « Odgovor #13 poslato: Jul 02, 2013, 22:09:37 »
  • Publish
  • Tecnosti je tesko kategorisati tako da sam napravio dve kategorije za sebe, jedna je OK  a druga je JOK i nemas sta vise da mozgas  :yes:

Van mreže gibalan

• Hero Member
    • Thank You
    • -Receive: 22
    • Ugled: +6314/-1
    « Odgovor #14 poslato: Jul 02, 2013, 22:41:30 »
  • Publish
  • Ima i KOK. kada Liber ukoka njonju, pardon njuh..pa je u zbunu par dana ;D