Autor Tema: Stigao ProTank 2, problemi sa povlacenjem...  (Pročitano 14130 puta)

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Stigao ProTank 2, problemi sa povlacenjem...
« Odgovor #45 poslato: Maj 02, 2019, 23:48:50 »
  • Publish
  • Nisam koristio Cuban zadnjih nedelju dana cekajuci da ga razblazim, kapiram da probam sa manje, mozda 15% rastvora da vidim kako ce da bude.
    Inace da li je ovo ok? (vata je mokra jer nikako nisam uspevao da je provucem drugcije, sekao sam na 0.4cm i motao u fisak, eto proslo je itd sem sto je mokra al bice mokra od tecnosti svakako.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #46 poslato: Maj 02, 2019, 23:59:16 »
  • Publish
  • Trebalo bi da je to to  :00000003:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 349
    • -Receive: 249
    • Ugled: +249/-0
    « Odgovor #47 poslato: Maj 03, 2019, 00:16:25 »
  • Publish
  • Uspeo sam! radi, usput sam muckao onaj cuban, tweakovao ga pa sta mu bog da radio sam na celoj bocici, blago razredjen mozda 10%, lako cu da dodam jos malo ako bude falilo.
    Ono sto mogu odma da kazem da preko Protank 2 mogu bez ikakvih problema da vucem MTL, jako mi je cudno, jer nisam tako pusio nikada, direktno vucem jedno 2-3x u usta, treba mi vise cugova i onda pa za sad nekad slucajno izbacim sve iz usta a nekad sprovedem, OK je, mislim prvi utisak drugcijeg stila parenja.

Definitivno ne mogu da vucem DTL niti bilo koji nacin sa plucima jer ocu da umrem dok povucem dovoljno ako pokusavam plucima, veoma zanimljivo posto na Ego one v2 mega ja ne mogu da povucem ustima (prevelika rupa i protok vazduha a mozda i usnik?) i pusim taj neki restrictive DTL gde vucem plucima u usta veliku vecinu mada nesto ode i u pluca, i kada zavrsim sa cugom sve sprovedem u pluca.

Zanimljivo to da sa jednim atomizerom mogu plucima, a ne ustima i obrnuto sa drugim. Moracu da se igram da vidim kako mi pase ovo.
    Nego sta cu sa tim sto je blago odsrafljen? da ga drzim za sada tako i proveravam da li slucajno ima vlage/curi ili? (mislim na protank 2)

Ne mogu da procenim da li bi mi trebalo na jace W il ne, posto skroz drugciji nacin vapovanja, trenutno je na 5w (3.36v po modu, jer mod cita da je 2.26oma) Gde bi trebao da ga drzim od do? pitam posto ti koristis isti pa sigurno znas tipa od 4 do 6w?

EDIT: vlazi po modu, kondez, e sad iskreno posto apsolutno ne znam ovaj nacin pusenja, ja malo histericno vucem, onako 3-4x povlacim ustima, mada malo jako iskreno. Evo slika kako izgleda mod posle par min.

Pokusavam upravo da radim po 2-3 cima ali sporo, bez da cugnem, pa da vidim sta ce da bude.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #48 poslato: Maj 03, 2019, 00:29:23 »
  • Publish
  • Pa to je to i ja koristim oko 5W a mozes da probas do 6W , ako je previse i osetis zagoreli ukus smanjuj..

EDIT: Iskreno ja ne znam odakle tebi kondenz na modu jel ti vuces i duvas istovremeno ili sta ?  :Scratch-Head:  Evo pogledao sad kod mene sve suvo ko barut  ;D
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D