LiberPrint, ja sam ti vec rekao da te apsolutno niko ne tera da sedis ovde i odgovaras mi.
Ovo je treci put da me vredjas, donosis svoje zakljucke kako se ja nisam potrudio? pa evo sad da 15 ljudi oko sebe koji znaju koju muku vodim sa vapingom kazem umrlo bi od smeha na tvoju izjavu, sine pokidah se, vucem ovo curi, cistim ga i rasklapam celog 3-4x dnevno, trazim resenja po netu, odvajam pare koje su mi veoma potrebne..
Da znam da protank ima fiber, da li mozes da shvatis da ja NISAM trigerovao fire button ni jednom na protanku? napisao sam vise puta, znaci vukao sam na prazno par puta i to je to. Nisam se usudio dalje.Kakve onda veze ima fiber tu? takodje snaga, da rekao sam da cim sam stavio sam video kolko je jako i smanjo na nekih 3W ali da se opet nisam usudio da probam. Znaci sta ja to ne citam?
Drugo ti apsolutno ne mozes da se stavis u pozicju nekoga ko je nov sa nekom materijom, znas sta znaci biti opterecen sa gomilom informacija? Da li stvarno mislis da mogu ja ili bilo ko da sve sto je pricano na XXX strana zapamtim ko devet bozijih zapovesti?
Npr stvari u koje se ja razumem, kada bih ti tako nabacao samo video bih kako bi sve naucio na keca, samo razlika je u tome sto bih ja razumeo tvoje ne znanje, jer niko se nije rodio naucen, postoji samo razlika koliko neko ima osecaj da bude pedagog i prenese znanje i spusti se na nivo pocetnika u tom polju, i pokusa da razume da se ni on nije naucio toga za par dana ili nedelja.
Molim te ako ne mozes da se kontrolises da me ne prozivas kako sam "skakavac" "kako sam neko ko je sam kriv sto mu je tako kako mu je" "kako se ne trudim" itd molim te suzdrzi se od "pomaganja"
Inace ne znam odakle tebi ideja da ja necu RTB? na kontu cega si dosao do takvog zakljucka?
Rizik sa protankom nije isti kao sa gotovo svakim modom, molim te Evo one v2 mega ima svoj zasebni odvojeni deo za airflow i kondez, dok kod pro tanka rupa za protok vazduha od grejaca staje tacno na iglu moda bez ikakve prepreke da izliva dole.
Takodje mislim da cu 50x da ponovim, ja ne vucem JAKO, ja vucem slabo i lagano, ali duze, znaci vidim na video klipovima kako ljudi vuku, apsolutno nije nista jace moje povlacenje. Zakljucak koji si doneo da ja vucem kao neki smuk i bukvalno izokrenem sve u atomizeru ko neki usisivac jednostavno nije tacno.
To koliko para sam dao, evo racunice:
Prva kupovina, prvi dan: Mod 5999, atomizer 2100, baterija 1300rsd, 3 grejaca po 375-390rsd, 2 tecnosti 2x470rsd.
Ostalo su 3 narudzbine preko neta, za razne tecnosti, nove grejace za isprobavanje, atomizer i slicno, nista sto je moglo jeftinije da prodje sem da sam odma prvi dan poceo sam da pravim tecnost.