Autor Tema: Stigao ProTank 2, problemi sa povlacenjem...  (Pročitano 15538 puta)

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Stigao ProTank 2, problemi sa povlacenjem...
« Odgovor #15 poslato: Maj 02, 2019, 19:04:35 »
  • Publish
  • LiberPrint, ja sam ti vec rekao da te apsolutno niko ne tera da sedis ovde i odgovaras mi.
    Ovo je treci put da me vredjas, donosis svoje zakljucke kako se ja nisam potrudio? pa evo sad da 15 ljudi oko sebe koji znaju koju muku vodim sa vapingom kazem umrlo bi od smeha na tvoju izjavu, sine pokidah se, vucem ovo curi, cistim ga i rasklapam celog 3-4x dnevno, trazim resenja po netu, odvajam pare koje su mi veoma potrebne..
    Da znam da protank ima fiber, da li mozes da shvatis da ja NISAM trigerovao fire button ni jednom na protanku? napisao sam vise puta, znaci vukao sam na prazno par puta i to je to. Nisam se usudio dalje.Kakve onda veze ima fiber tu? takodje snaga, da rekao sam da cim sam stavio sam video kolko je jako i smanjo na nekih 3W ali da se opet nisam usudio da probam. Znaci sta ja to ne citam?

Drugo ti apsolutno ne mozes da se stavis u pozicju nekoga ko je nov sa nekom materijom, znas sta znaci biti opterecen sa gomilom informacija? Da li stvarno mislis da mogu ja ili bilo ko da sve sto je pricano na XXX strana zapamtim ko devet bozijih zapovesti?
    Npr stvari u koje se ja razumem, kada bih ti tako nabacao samo video bih kako bi sve naucio na keca, samo razlika je u tome sto bih ja razumeo tvoje ne znanje, jer niko se nije rodio naucen, postoji samo razlika koliko neko ima osecaj da bude pedagog i prenese znanje i spusti se na nivo pocetnika u tom polju, i pokusa da razume da se ni on nije naucio toga za par dana ili nedelja.
    Molim te ako ne mozes da se kontrolises da me ne prozivas kako sam "skakavac" "kako sam neko ko je sam kriv sto mu je tako kako mu je" "kako se ne trudim" itd molim te suzdrzi se od "pomaganja"

Inace ne znam odakle tebi ideja da ja necu RTB? na kontu cega si dosao do takvog zakljucka?
    Rizik sa protankom nije isti kao sa gotovo svakim modom, molim te Evo one v2 mega ima svoj zasebni odvojeni deo za airflow i kondez, dok kod pro tanka rupa za protok vazduha od grejaca staje tacno na iglu moda bez ikakve prepreke da izliva dole.
    Takodje mislim da cu 50x da ponovim, ja ne vucem JAKO, ja vucem slabo i lagano, ali duze, znaci vidim na video klipovima kako ljudi vuku, apsolutno nije nista jace moje povlacenje. Zakljucak koji si doneo da ja vucem kao neki smuk i bukvalno izokrenem sve u atomizeru ko neki usisivac jednostavno nije tacno.

To koliko para sam dao, evo racunice:
    Prva kupovina, prvi dan: Mod 5999, atomizer 2100, baterija 1300rsd, 3 grejaca po 375-390rsd, 2 tecnosti 2x470rsd.
    Ostalo su 3 narudzbine preko neta, za razne tecnosti, nove grejace za isprobavanje, atomizer i slicno, nista sto je moglo jeftinije da prodje sem da sam odma prvi dan poceo sam da pravim tecnost.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11159
    • -Receive: 13051
    • Ugled: +15486/-0
    « Odgovor #16 poslato: Maj 02, 2019, 19:06:25 »
  • Publish
  • Stiletto razumem ja tebe ali ne treba biti iskljuciv , kad si vec ovde i imas nasu podrsku (mnogi je nemaju) trebao bi poslusati savete koji su svakako dobronamerni i da postoji apsolutna opanost od prodiranja tecnosti i crkavanja moda to bi napisali medjutim upucen si sta i kako pa zar nisi mogao to da prihvatis ,probas 3-5 puta povuces pa skines pogledas ispod ima li tecnosti a i ne moras ukoliko se pojavi tecnost ispod grejaca odmah ces biti upozoren naravno ne zvucnim signalom ali ce se javiti klokotanje i neces moci da nastavis parenje dok ne upotrebis (ponovo) toplomer metodu..ako ne bude cureo neces imati nikakvih problema i normalno ces pariti...sta nije tu jasno ?
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • -Given: 123
    • -Receive: 118
    • Ugled: +118/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #17 poslato: Maj 02, 2019, 19:15:10 »
  • Publish
  • Ne vredi,suzdrzavam se ali moram....
    Ja sam jebeni pocetnik,parim od jula meseca,tek pre dva meseca sam poceo da ucim o materiji....nisam ni jedan post napisao a da pre toga nisam procitao ceo forum,ne samo ovaj....
    Izracunaj bato: kazes dao si 18300 din?
    Koliko si mesecno davao za cigarete?
    Ja sam davao oko 12000 ....
    Ako si dao 18300 din i sad neces jedno 5 meseci uzimati nista osim tecnosti zar nisi vec ustedeo? Vec sam ti napisao da uzmes neki rta atomizer....prosto sve...kupi kod kineza set stafcigera od 120 din i oko onog koji je oznacen sa 2,4 mm namotaj 6 krugova....ako ne umes snimicu kako ja to radim i rado cu ti poslati snimak....poslacu i zicu i vatu i jebeni stafciger ako treba...napravicu ti 10 grejaca ako hoces...ako neces da ti se proliva tecnost kupi Ammit mtl rta i problem resen....ovaj sport je takav...svima nama curi,kondenzuje,kaplje.... ubrus resava....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Izvinjavam se na recniku
    Danas je juce bilo sutra kao sto ce danas sutra biti juce

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #18 poslato: Maj 02, 2019, 19:19:15 »
  • Publish
  • LiberPrint, ja da imam ovde poredjane sve mogucnosti velicina rupa, razlicitih grejaca itd jako lako bih nasao sta mi treba il odgovara. Pokusavamo da nadjemo problem zasto se na Ego one v2 meni desava sta se desava.
    Upravo koraci koji su preduzeti pored mog cackanja i pokusavanja 1001 cuda sam sa sobom satima u WCu, ideja je bila da sledeci koraci budu Protank 2 i grejac od 0.5oma kako bih mogao da vidim da li bi mi nesto od toga odgovaralo. Ne razumem samo gde sam ja to imao prilike da radim nesto vise?
    Pre par dana sam pitao za zice, receno mi je koje su dobre, nisam nigde nasao za kupovinu takve zice na 7-8 nasih radnji, pitao sam za zamene il sta bi mogao umesto, niko nije odgovorio. Nema na stanju u ambreli ono sto pise na sajtu, narucio sam bio zice od 0.25 i 0.32... nemaju. Ima na jednom sajtu 0.32 zica ali za 99din kolko kosta isporuka je 320rsd. Vatu sam kupio, zice nemam, i ne vidim zasto je sad toliko hitno da odmah imam kada imam drugciji problem.

@KinkoMi Cuj, i meni da je radilo sve odmah nebi morao nista da pisem, svo vreme imam jedan te isti problem, najbolje bi bilo da uzmem odem kupim razlicite atomizere i zavrsim pricu, ali eto bolje uvek poslusati iskusnije jel? Ljudi mnogo se strastveno drzite ovoga, ja znam da na forumima specijalizovanim na jednu tematiku su obicno tako ljudi, to je ok, svako se uhvati strastveno za nesto u zivotu, takvi smo svi.
    Molim vas da pokusate da razmisljate objektivno, koliko ljudi je spremno da skoci i krene istog trenutka da mucka tecnosti, menja grejace, daje na keca tolike pare... Ja znam u kojoj drzavi zivim, znam da izadjem sad na ulicu i pokusam da nagovorim 100 ljudi da uskoce u ovo 98 nebi prihvatilo, oni koji bi, da imaju problem da im 4x dnevno ne radi aparat za koji su posteno platili bi uzeli tresnuli u zid i vratili se cigarama, stvarno me vredja celo to pricanje da me zabole uvo za sve ovo i da pristupam svemu krajnje neozbiljno??!...

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #19 poslato: Maj 02, 2019, 19:23:21 »
  • Publish
  • Koliko vidim drzis pun protank tecnosti i ne curi,zar ne?
    Zavrni ga na mod,probaj....cemu toliki strah....meni je mod bar 37689 puta do sad bio muzgav i balav od tecnosti....kolega pari sa protankom iz umbrele na onom njihovom budjavom xmode procuri ponekad,malo tresne,obrise ubrusom i pici dalje....tako vec par meseci...

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #20 poslato: Maj 02, 2019, 19:26:19 »
  • Publish
  • Ivinjavam se ako si moje pisanje doziveo kao uvredu. Skakavac je zbog nicka, jer koliko ja znam Stiletto je popularni italijanski noz skakavac. Da li je Ivanneko trebao da se naljuti sto si ga nazvao Gonzales, s obzirom da se radi o misu? Zbog ovoga se izvinjavam ako je pogresno protumaceno, ostalo je odraz utiska kakav si na mene ostavio, kao i na vecinu ovde.

Inace, pre 7+ godina sam i sam bio pocetnik, u vreme kad je daleko manje moglo da se procita i sve bilo daleko komplikovanije i teze. Posle toga sam veliki deo svog vremena posvetio ovom forumu, kako bi onima koji dolaze bilo lakse. Nas nekoliko, slobodno mogu reci, je ispisalo vecinu korisnih postova na forumu, a vama je tesko da citate? Ok, i to razumem, i nikad ni jednom pocetniku nisam rekao: citaj na forumu sve pise,kao sti i pise i kao sto je to praksa na forumima, vec sam se trudio da svakom pojedinacno objasnim ponavljajuci jedno isto i vise desetina puta. Kroz ovaj forum je proslo stotine pocetnika. Ali nikad, ni jedan, nije postavio toliko pitanja niti dobio toliko odgovora. Utoliko gore sto svi ti odgovori, uprkos svom trudu, nisu dali rezultate.

I zato se ja definitivno povlacim sa ove teme. Sve sto sam imao rekao sam, i nemam vise sta da dodam.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #21 poslato: Maj 02, 2019, 19:38:34 »
  • Publish
  • Skakavac nema nikakve veze sa Stiletto, Stiletto jeste bodez na italijanskom ali ne skakavac https://en.wikipedia.org/wiki/Stiletto... Tako da izvini nisam shvatio da mislis na moj nadimak nego da me omalovazavas kao nekog "gustera" i slicno, makar to i bio, nicime te nisam vredjao da bi mi uzvracao na taj nacin, ok bio je nesporazum.

A zasto mislis da ja nisam citao teme po forumu? da li pogledas dole ko je na forumu od prisutnih clanova? ako pogledas videces da sam dobar deo dana tu, citam, nazalost mnogo toga je veoma zastarelo i nevazece. Mnogo toga jeste bilo korisno. Ja samo ne vidim kako bilo koji od tih svih tekstova na forumu resava problem koji ja imam za koji niko ne moze da kaze sa sigurnoscu sta je. Pokusao sam sve zivo, i da vucem drugcije, i da otvaram otvor za vazduh na sva moguca podesavanja, da dizem snagu, koristim druge tecnosti, drzim polozen aparat.. fakticki sve sto je igde na ovom forumu napisano ili mi savetovano kao potencijalno resenje sam radio i radim idalje u nadi da ce nesto ipak uspeti.

Jedina stvar koja je pomogla ali nije resenje u mom slucaju je tresenje kao konj, to nekad pomogne, ali ne gine mi 3-4x odlazak u WC rastavljanje celog atomizera, ciscenja svakog njegovog dela detaljno maramicama/tolet papirom i vracanje istog. Nije to ovako problem, problem je kad se to desi dok ste napolju il slicno, kako cu tad zapusen aparat da ocistim? Drugo znam da moze bez toga samo dok se ustanovi problem.

Inace cisto da ponovim, vec sam rekao to ali... vise puta sam cistio detaljno atomizer pre nego sto legnem da spavam, povucem sve super, sutra kada ustanem atomizer je nefunkcionalan, natopljen, bez da sam ga koristio, samo zato sto je stajao ~9h nocu. To sam vec jednom napisao ali eto da ponovim posto su svi toliko sigurni da je problem kako ja vucem. Inace da to se desavalo i sa zamenskim i jednokratnim grejacima, onim na kojima nema stelovanja natapanja vate. Znaci to se desava i kada uredjaj tek ociscen ostavim nocu, a desava se na isti nacin i tokom dana kada ga koristim.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #22 poslato: Maj 02, 2019, 19:47:59 »
  • Publish
  • U tom slucaju je falican Ego One V2 ,nego...jesi probao protank ?
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #23 poslato: Maj 02, 2019, 19:58:49 »
  • Publish
  • Pa nisam, evo ga stoji spreman i napunjen, ali stvarno nebih da zato sto se ne razumem u sve ovo unistim mod, da znam da nebi trebalo, ali koliko meni curi ego one, ovaj delic toga da iscuri bi doveo u rizik mod.. Ja zelim da probam, razmisljam da okrenem naopacke (lezeci) da povucem sta znam jbg, ja sam ga kupio da bih probao, kupio sam i 0.5om grejac da probam iako sam 90% siguran da mi to nece odgovarati jer mi odgovara odpor i mala rupa ALI ne mogu da znam zasigurno dok ne probam, zato sam poslusao i Djivu i uzeo taj grejac, i ne naravno da necu kriviti ni njega niti bilo koga ako mi ne bude ogvovaralo cisto da ne bude da nekoga krivim.

Jedini post gde sam ja rekao nesto tipa "cekajte ljudi pa vi ste mi svetovali da probam ovo, sad bez da ga probam mi se savetuje drugo" je bio jer ja nisam ni probao Protank, niti mi je do tada receno tj objasnjeno da li moze na moj mod ili ne, verovatno zabuna sa obe strane, totalno nebitno, ali informacija koju sam ja dobio je bila pre nego sto sam i pokusao da probam protank, zasto da odma kupujem nesto sledece ako nisam ni probao, a opet ponavljam nisam imao informaciju da li moze na moj mod, da li sam dobro sklopio itd, apsolutno nisam bio siguran u cemu je problem zasto kada sam povukao na prazno 3-4x sam potpuno zamaglio ekran od moda.
    Nisam mislio nikoga da krivim niti slicno, cak sta vise, ja ocekujem da je sve ovo za svhe testiranja i pronalazenja resenja.
    Ja sam ocekivao ako bi mi protank 2 odgovarao, ako nebi cureo, da bi vi znali sta je adekvatno njemu od danasnjih nezastarelih atomizera pa da kada znamo sta je i kako je uzmem onda nesto sto je stvarno prava stvar.

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1250
    • -Receive: 663
    • Ugled: +663/-0
    « Odgovor #24 poslato: Maj 02, 2019, 20:15:00 »
  • Publish
  • rascistio si sta ti odgova dtl / mtl?

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #25 poslato: Maj 02, 2019, 20:15:37 »
  • Publish
  • Covece,probaj....do sad si mogao uzivati u parenju....meni je ceo tank(3ml) iscureo po modu i dzepu od jakne i sve to tako stajalo sigurno 10 min...izvadio obrisao osusio i teraj dalje....Ne vidim razlog zasto ne bi probao....ako curi i ako mislis da ne valja baci ga u p.m. ....

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #26 poslato: Maj 02, 2019, 20:16:52 »
  • Publish
  • ja sam imao 3 ego one v2 i nijedan nije NIKAD curnuo

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #27 poslato: Maj 02, 2019, 20:19:12 »
  • Publish
  • Da ponovim , protank na grejacu dole ima tako malu rupicu da samo kap tecnosti se spusti bi je zapusilo i ti bi to morao osetiti i morao bi da je istreses pre nego nastavis...koristim ga 5 godina a ti ako i dalje mislis da nije tako kako sam napisao nemoras me poslusati.

Van mreže Milanez

• Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #28 poslato: Maj 02, 2019, 20:20:55 »
  • Publish
  • popio sam pivo
    dobra volja ))
    da posaljem coveku subtank mini rba da se poigra?hoces?

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #29 poslato: Maj 02, 2019, 20:32:18 »
  • Publish
  • Probacu, pazite, jedino sto sam do sada video od pro tanka je da kad sam ga zasrafio, bez da ga upalim, povukao sam na prazno par puta da osetim kakva je ta rupa itd jer se pricalo o tom njegovom famous osecaju otpora itd. Sledece sto vidim je da mi je ekran unutar moda potpuno zamagljen, znaci full, sto znaci da sam bukvalno vukao vazduh kroz sam mod, po meni prilicno bizarno zar ne?

Probacu sta mi je receno, odvojicu necime malo da ne bude potpuno zasrafljen i pokusati par puta da povucem da vidim sta se desava.