Pa ja ne znam.. jbg citam ovo malo me bedaci iskreno, nije mi opcija da trosim 20ml tecnosti, ne znam, nebih da skacem na zakljucke pre nego sto sam vidim, probao sam cist MTL i meni je to potpuno neprirodno i suprotno onome sto sam radio kao pusac cigara, imam osecaj kao da puckam, prejaki ukusi ustima, bas prejaki, da kapiram verovatno vremenom ne budu tolko jaki ali.. ne znam, ako se obistini gore pomenuto da bih poceo da trosim dosta vise tecnosti itd, svakako cu morati da pokusam ponovo MTL.
Ne znam sta drugo da kazem jbg, vucem 21dan na isti nacin i trosim iste kolicine tecnosti od prvog dana, 10ml mi traje malcice manje od 3 dana, ne planiram da dizem W, ne znam ko sa DTL vuce na 0.5ohm 13w, istina je sa slabijim tecnstima mozda se to digne na 15w stvarno neverujem da cu ici preko toga, ja ne izbacujem one kolicine pare koje mozete videti kod Betrayera na snimcima, ma 1/6 toga. Sutra stizu tecnosti pa cu bas da pratim kolko ce se dici potrosnja goriva...
Ako sve propadne i ne mogu da se naviknem na MTL ima da se vratim vucenu sa malom rupom, neka je zacepim 4x dnevno pre cu da cistim 4x dnevno to nego da trosim mnogo tecnosti il analogne cigare..
Inace ako se misli na to da cu sa rDTL preci na DTL to necu, nisam neko ko "pusi" od juce, ne svidja mi se ni vucenje u pluca direktno, mogu bez problema to da radim, radio sam par dana testirao, ali mi nije feeling, vise mi je ko da to radim samo da se uradim nikotinom sto pre bez da osecam ukuse... ako cemo iskreno DTL mi je najruzniji stil licno.
Pa meni je i lepse sa manjom rupom i skoro zatvorenim dotokoom vazduha... ne znam, tolko mi je tesko da izvodim taj MTL ne kapiram zasto, kao da pokusavam da naduvam gumu od automobila duvajuci samo usnom dupljom... da li mi oprema ne odgovara il sta ne znam... vreme ce pokazati.....