Autor Tema: Ne mogu da prelomim, pomoc..  (Pročitano 11033 puta)

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6159
  • -Receive: 10438
  • Ugled: +11264/-0
  • Pol: Muškarac
  • elektronske cigarete
Odg: Ne mogu da prelomim, pomoc..
« Odgovor #30 poslato: Maj 10, 2019, 15:06:33 »
  • Publish
  • Pa da,4ml ga vode...Nije to nista strasno,sasvim umereno.
    Problem je sto se za dtl sa jedne strane smanji % nikotina pa je i kolicina tecnosti koja zadovoljava dnevni unos istog veca a sa druge sami atomizeri i grejaci su takvi da zahtevaju vece snage i isparavaju puno tecnosti pri povlacenju.I onda se lako dodje do 20-30ml dnevno...

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #31 poslato: Maj 10, 2019, 18:02:44 »
  • Publish
  • Stiletto nisam te pitao koliko trenutno trosis vec je to bila saljiva procena o tvojoj potrosnji tecnosti ukoliko nastavis putem kojim si krenuo za jedno mesec dana a da li je samo sala ili ce biti java vreme ce svakako pokazati no usput razmisljaj o tome da sva ta para prolazi kroz nasa pluca a obzirom da si video kako se masnoca lepi za stakla...  :017:
    Ono sto takodje zelim reci je da se vrlo lako moze sa mtl preci na dtl ali obrnuto...malo tjeze  :winksmile:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže kinkel

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1288
    • -Receive: 1379
    • Ugled: +1379/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #32 poslato: Maj 10, 2019, 18:17:23 »
  • Publish
  • u mom slucaju, sa mtl na dl .. nikako, ali nikako. Probavao, jednom cak dva dana .. al to meni nikako ne odgovara, ocu da umrem, cak i bez nic. Poslednji put probao sa gear-om .. posle 1 tanka muka, posle drugog tanka pranje, oglasi :)

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #33 poslato: Maj 10, 2019, 19:30:20 »
  • Publish
  • Vodio sam se logikom , kod dtl je svega vise ,jace ,izrazenije kao kad bi uporedio...Yugo i Porsche  :098:  Ako mi ne bi smetala potrosnja istog ladno bi se navikao osim u slucaju mucnine pri velikim brzinama a obrnuto...ne biva  :thumbsdown:  Mozda i gresim  :Scratch-Head:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže kinkel

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1288
    • -Receive: 1379
    • Ugled: +1379/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #34 poslato: Maj 10, 2019, 19:41:43 »
  • Publish
  • a sta fali yugu .. ide :) .. polako, al ide, gde pa zurim (moj skodilak fobija ove god puni 10g, ide ko zmaj, nepada mi napamet da ga menjam .. presao 120.000, sdi 1.9 .. nije ko casa, al svidja mi se i to sto ima "rabljeni" izgled, odlutah)..
    .. elem, bas to, sve jace i vise mi smeta. necu, da udisem bombonu, hocu da je pojedem.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 349
    • -Receive: 249
    • Ugled: +249/-0
    « Odgovor #35 poslato: Maj 11, 2019, 04:09:42 »
  • Publish
  • Pa ja ne znam.. jbg citam ovo malo me bedaci iskreno, nije mi opcija da trosim 20ml tecnosti, ne znam, nebih da skacem na zakljucke pre nego sto sam vidim, probao sam cist MTL i meni je to potpuno neprirodno i suprotno onome sto sam radio kao pusac cigara, imam osecaj kao da puckam, prejaki ukusi ustima, bas prejaki, da kapiram verovatno vremenom ne budu tolko jaki ali.. ne znam, ako se obistini gore pomenuto da bih poceo da trosim dosta vise tecnosti itd, svakako cu morati da pokusam ponovo MTL.
    Ne znam sta drugo da kazem jbg, vucem 21dan na isti nacin i trosim iste kolicine tecnosti od prvog dana, 10ml mi traje malcice manje od 3 dana, ne planiram da dizem W, ne znam ko sa DTL vuce na 0.5ohm 13w, istina je sa slabijim tecnstima mozda se to digne na 15w stvarno neverujem da cu ici preko toga, ja ne izbacujem one kolicine pare koje mozete videti kod Betrayera na snimcima, ma 1/6 toga. Sutra stizu tecnosti pa cu bas da pratim kolko ce se dici potrosnja goriva...
    Ako sve propadne i ne mogu da se naviknem na MTL ima da se vratim vucenu sa malom rupom, neka je zacepim 4x dnevno pre cu da cistim 4x dnevno to nego da trosim mnogo tecnosti il analogne cigare..

Inace ako se misli na to da cu sa rDTL preci na DTL to necu, nisam neko ko "pusi" od juce, ne svidja mi se ni vucenje u pluca direktno, mogu bez problema to da radim, radio sam par dana testirao, ali mi nije feeling, vise mi je ko da to radim samo da se uradim nikotinom sto pre bez da osecam ukuse... ako cemo iskreno DTL mi je najruzniji stil licno.
    Pa meni je i lepse sa manjom rupom i skoro zatvorenim dotokoom vazduha... ne znam, tolko mi je tesko da izvodim taj MTL ne kapiram zasto, kao da pokusavam da naduvam gumu od automobila duvajuci samo usnom dupljom... da li mi oprema ne odgovara il sta ne znam... vreme ce pokazati.....

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6159
    • -Receive: 10438
    • Ugled: +11264/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #36 poslato: Maj 11, 2019, 04:21:21 »
  • Publish
  • Nista se ne uzbudjuj u ovom trenutku.Ono sto ovde generalno svi propagiraju je umerenost (a ne nacin povlacenja kako se to cesto pogresno shvati).Sve dok trosis neku "normalnu" kolicinu tecnosti,na umerenoj snazi,umerenoj temperaturi,unosis umerenu kolicinu nikotina... mozes povlaciti kako hoces i kako ti odgovara.
    Naravno,mozes to i ako odes u eksteme,niko ti ne moze zabraniti, ali cemo te onda kritikovati  ;D .
    I to ne tebe kao tebe i zbog tebe vec pre da neko nov ko bi to citao ne krene sa necim sto je verovatno vise stetno ne zato sto mu se svidja vec samo zato sto ne zna da postoji i manje stetno.

U ovo vreme interneta i neke anonimnosti ljudi zaboravljaju (ili im nije bitno) da su forumi javna mesta kojima moze svako da pristupi.I to sto je neko svestan rizika ali ga prihvata radi svog zadovoljstva (da se lose hrani,brzo vozi,previse pije...) ne znaci da to treba predstavljati kao ispravno jer se ne moze znati i da je onaj ko cita takodje svestan rizika.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #37 poslato: Maj 11, 2019, 04:34:56 »
  • Publish
  • Ja sam razmisljao da mozda probam da sa ovom vecom rupom kad stignu slabije tecnosti pritvorim dotok vazduha na neki minimalac i da ponovo pokusam da povlacim jako sporo i lagano mozda nebih zapusavao i pravio potpritisak u tanku, ostaje mi jos da pokusam da nadjem tu srednju velicinu rupe od valjda 2.5mm ali taj grejac za ego one nema nigde kod nas da se uzme, ako se pojavi uzecu zbog tog pina da vidim sa time.. Kazem ne dolazi u obzir da parim onolike kolicine tecnosti nema sanse necu to da dozvolim sebi

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • -Given: 123
    • -Receive: 118
    • Ugled: +118/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #38 poslato: Maj 11, 2019, 06:27:26 »
  • Publish
  • Stiletto nisam te pitao koliko trenutno trosis vec je to bila saljiva procena o tvojoj potrosnji tecnosti ukoliko nastavis putem kojim si krenuo za jedno mesec dana a da li je samo sala ili ce biti java vreme ce svakako pokazati no usput razmisljaj o tome da sva ta para prolazi kroz nasa pluca a obzirom da si video kako se masnoca lepi za stakla...  :017:
    Ono sto takodje zelim reci je da se vrlo lako moze sa mtl preci na dtl ali obrnuto...malo tjeze  :winksmile:

Moze sa dtl na mtl....ja sam zivi primer...objasnjavao sam vec kako sam uspeo...necu da se ponavljam...sve se da nauciti kad covek hoce i kad na prvom mestu zna sta hoce...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Danas je juce bilo sutra kao sto ce danas sutra biti juce

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #39 poslato: Maj 11, 2019, 07:41:49 »
  • Publish
  • Imam ja nekoliko tih glava sa Ni i Ti zicom, poslacu ti kar stignem kuci za neki dan

Van mreže Điva

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 3133
    • -Receive: 2429
    • Ugled: +2722/-0
    « Odgovor #40 poslato: Maj 11, 2019, 09:37:44 »
  • Publish
  • Traži se CL Ni200 0.25 MTL grejač.
    [pin od ~2.5 mm ] ponavljam: NE običan 0.2 Ohm Ni200, nego 0.25 Ohm Ni200 mtl(koji je restriktivni DL u stvari)

Zaboravio sam da proCL 0.6 Ohm SS glava ne znam koji pin ima. Da li neko ima informaciju?

Interesantno; rupe su samo sa strane

Sony Xperia ZR

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #41 poslato: Maj 11, 2019, 13:47:15 »
  • Publish
  • Hvala LiberPrint, meni je dovoljno samo pin onaj, grejac mi ne treba ako tebi ista znaci, inace nije problem nikakav da odkupim to od tebe, bas bi mi znacio taj pin tj rupica da probam i tu "nit tamo nit vamo" varijantu, jer sam upravo ja nit tamo nit vamo  :lol:

Inace stigle su mi slabije tecnosti, ubacio sam Liqua american blend jer je on od 6mg nikotina i ja ne znam prerano je suditi al ovo je slabiji ukus od RY4 bukvalno ne osecam aromu.

Al polako tek sam stavio, nego imam jedno bitno pitanje, tecnosti ostale koje su stigle moram da mesam, za to sam kupio prikladne bocice od 200ml, 50ml i 10ml, imam ih gomile, pre nego sto se bacim na mixanje i presipanje itd, da li ima potrebe da se peru i na koji nacin sveze kupljene bocice, posto sa unutrasnje strane mirisu na plastiku, pa ne znam da li to moze da prebaci "smek" na tecnosti i slicno, a onda opet ne znam kako da odstranim smek i ako moze na koji nacin je najbolje?Inace evo koje bocice su u pitanju:
    https://smartvape.store/product/plasticne-bocice-zapremine-200ml-3-kom/
    https://smartvape.store/product/plasticne-bocice-zapremine-50ml/
    https://smartvape.store/product/plasticne-bocice-zapremine-10ml/

Dosle su u zip kesicama zapakovane od strane proizvodjaca, nisu "montirane" znaci cep itd nisu zasrafljeni.

Van mreže Điva

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 3133
    • -Receive: 2429
    • Ugled: +2722/-0
    « Odgovor #42 poslato: Maj 11, 2019, 13:49:59 »
  • Publish
  • Plastične bočice oprati vodom

Sony Xperia ZR

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #43 poslato: Maj 11, 2019, 14:32:36 »
  • Publish
  • KlinkoMi da pojasnim , svi mi zadovoljni korisnici mtl stila parenja nemamo bas puno ambicija da predjemo na dtl jer jednostavno nemamo potrebu za istim takodje se moze desiti da nece bas svakom ni prijati ako proba sa druge strane dtl korisnik koji nije zadovoljan normalno je da se pronadje u mtl (ti si zivi primer) moja tvrdnja se odnosi na one kojima dtl stil parenja podjednako prija kao i nama koji upraznjavamo mtl i onda zamislim sebe da moram uzivati u necemu sto daje 5-10x manje svega ...da li je izvodljivo ?  :Scratch-Head:
    U mom slucaju nije jer nema smisla da parim na manje od 5W ali u njihovom jeste medjutim pitanje je u kojoj meri ce tada uzivati ?

Sa druge strane ako neko vec pari na 50+W znaci da mu ne prija 25W a kamoli 10W..ili to radi na silu ,muci sebe ? Ne znam nisam ni sam pametan  :098: