Autor Tema: Doziranje tecnosti...  (Pročitano 8969 puta)

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Doziranje tecnosti...
« Odgovor #15 poslato: Maj 19, 2019, 00:01:29 »
  • Publish
  • Ne, ne pokusavam da se uradim, da to zelim koristio bih nesto drugo a ne vapovao... zelim da razumem i znam zasto i kako, sta se desilo, zelim da znam kako nesto funkcionise i trazim odgovor jer ga uvek ima, uvek ima razlog. Mozda zato ljudi shvate da preispitujem njihove savete i odgovore, ustvari samo zelim da znam zasto je nesto tako kako je kako bih ja razumeo logiku iza tog necega.

Naravno smeta mi i to da konstantno bacam pare.. prvo na tecnosti koje su mi prejake, bacim tonu para da ih dovedem na nesto sto mi odgovara samo da bi posle par nedelja bilo obrnuto, narucio sam tecnosti tako da se umixaju da budu oko 7.5mg ml a sad ispade da mi je to slabo i da sam ponovo bacio pare.. jos kao isao na safe bet varijantu da krenem od 8mg pa spustam, kad ono 8mg mi slabo... a nije bilo do pre ~4dana.

Nije bitno, menjacu svaku mogucu stavku dok ne dodjem do odgovora i skapiram sta se ustvari desava.

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • -Given: 123
    • -Receive: 118
    • Ugled: +118/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #16 poslato: Maj 19, 2019, 00:31:08 »
  • Publish
  • Ne znam.....meni nekad odgovara 6mg/ml nekad 8,nekad 10....sve mi zavisi od arome i dana....nekad i od opreme....kolicine Pg u tecnosti....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Danas je juce bilo sutra kao sto ce danas sutra biti juce

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #17 poslato: Maj 19, 2019, 00:50:33 »
  • Publish
  • KlinkoMi, nekada ti bude lose od 6mg a nekad od 10mg ako vuces malo intezivnije?.. tako ja gledam, ako ne obracam paznju da vapujem, pricam recimo sa nekime u kaficu i povlacim cesce za cas mi bude lose od 9mg, tj bilo je, sad vise ne.

Ja mislim da je do opreme, najverovatnije zica, mozda vata, mozda mod lose ocitava jer desava mi se da menja ohm posle sto zavrnem grejac, mada citao sam da je to normalno.

Ali da u principu pokusavam da nadjem koja nikotinska doza meni odgovara, najlakse bi bilo upravo to, nadjem granicu gde ako vucem pocinje da mi bude lose i onda fine tune spustam dozu po 0.5mg/ml do trenutka kada mogu da intezivno vapujem a da mi ne bude lose. Tako sam mislio da ce mi oko ~7.5mg/ml biti idealno, i bilo je al nesto se desilo i sad intezivno vucem 9mg bez problema..

Mislim da cu se baciti kad budem stigao i imao zivaca na testiranje razlicitih zica i broja namotaja, kao i obim oko cega motam, mislim da je tu problem.

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #18 poslato: Maj 19, 2019, 01:00:55 »
  • Publish
  • Pazi meni na primer kajsija savrseno odgovara na 6 mg/ml....lesnik mi je ok i na 6mg/ml i na 9 i na 12 sve zavisi kakav mi je dan....nikad nisam isao do te granice da mi bude muka od vape....niti vidim nekog smisla u tome....ja parim zbog ukusa....i da zadovoljim nikotinsku zavisnost....

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #19 poslato: Maj 19, 2019, 01:14:26 »
  • Publish
  • Ne znam gde ja spominjem da zelim da mi bude lose, jbg necu da se ponavljam 20x sam lepo objasnio zasto testiram itd..

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #20 poslato: Maj 19, 2019, 01:23:50 »
  • Publish
  • Poenta je u tome(bar kod mene) da mi odgovara razlicita jacina nikotina u razlicitim situacijama....mozda je to slucaj i kod tebe?

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #21 poslato: Maj 19, 2019, 01:51:49 »
  • Publish
  • Nazalost ne, uvek mi treba jednaka kolicina nikotina, oduvek sam pusio isti broj cigara bez obzira na uslove 19god. Ne vidim zasto bi mi ovde bilo drugcije, mada mozda nesto propustam, ali za prvih mesec dana svaki dan sam pario istu kolicinu tecnosti sa istom jacinom. Kada sam presao na vecu rupu zbog problema sa manjom pocelo je odma da mi bude lose od 9mg koje sam koristio na manjoj rupi, sto mi je receno da je krajnje normalno jer moj stil vapovanja zahteva vecu rupu ali i slabije doze nikotina jer vise povucem kroz jedan puff.

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #22 poslato: Maj 19, 2019, 02:03:54 »
  • Publish
  • Mozda si ti kontra nasadjen  ;D  Nista sad predji na 12mg i pari dok ti ne bude muka pa kasnije kad oguglas na 16mg itd  :098:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #23 poslato: Maj 19, 2019, 02:05:35 »
  • Publish
  • Da je tako isto bi bilo sa cigarama... za 19god bih stigao do 5 pakla dnevno..

Van mreže KlinkoMi

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #24 poslato: Maj 19, 2019, 02:14:04 »
  • Publish
  • I ja sam 22 godine pusio iste cigarete i skoro uvek isti broj cigareta dnevno(sem kad popijem preko 5 rakija,onda sam jeo cigarete)pa mi opet sad odgovaraju razlicite kolicine nikotina u zavisnosti od situacije....nadam se da ces i ti jednog dana(nadam se uskoro) naci sta ti i kako odgovara....

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    « Odgovor #25 poslato: Maj 19, 2019, 02:27:11 »
  • Publish
  • Pa svakako, upravo zato i testiram sve kako bih nasao sta je idealno za mene.... mada to ce da potraje, isprobati sve popularne kombinacije debljine zice/obim namotaja/broj namotaja/snaga/kolicina nikotina itd itd...

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #26 poslato: Maj 19, 2019, 02:49:10 »
  • Publish
  • Svaka vama cast ako ste svo vreme pusili iste  cigarete...za skoro 30 god pusackog staza ne znam ni sam koliko puta sam menjao marku i jacinu cigareta...poenta je sledeca...ukoliko sam prelazio sa jacih na slabije posle par dana koriscenja sam se privikao i nisu mi vise bile slabe i suprotno ukoliko bih presao na jace vrlo brzo bi organizam oguglao i kroz par dana ne bi vise osecao tu jacinu...naravno nisam tada prelazio na jos jace pa na jos jace tako da je i moj komentar bio u stilu...Stiletto mani se corava posla i uzivaj na tih koliko si vec smuckao miligrama ne cackaj mecku  :winksmile:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D