Autor Tema: Preporuka atomizera za rDL  (Pročitano 18053 puta)

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
  • Thank You
  • -Given: 349
  • -Receive: 249
  • Ugled: +249/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: Preporuka atomizera za rDL
« Odgovor #45 poslato: Jun 07, 2019, 15:40:09 »
  • Publish
  • Eto.. a ja lepo kazem nemojte da mi rusite snove al evo Liber mora da bude surovo iskren  ;D
    Mada ko zna zasto je to dobra vest, ako je toliko naglasena aroma kod ego one, mozda zato zasitim receptore sa tecnostima za ~3-5 sati, moram da vrtim barem 2 tecnosti na dan razlicite kako bi ih sto bolje osecao, greota mi da kad znam da inace ima sjajan ukus parim na tipa 50% onoga sto kad su fresh receptori osetim. Eto sad ima cemu da se radujem!  :dance: Mozda, ko zna, postoji sansa, kad uzmem novi atomizer arome ne budu tolko naglasene i onda se receptori ne opterete i zasite tako brzo!  :bala:

Inace totalni offtopic, nesto sam danas do sad radio da prilagodim svoju VAPE KUTIJU, malo improvizovao, malo lepio, malo sekao testerom i to motornom... cekam da se super lepak dobro osusi pa da ocistim i vratim sve unutra da slikam, kako mi je dobro ispalo sve ufff  :dance:

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11146
    • -Receive: 13046
    • Ugled: +15481/-0
    « Odgovor #46 poslato: Jun 07, 2019, 15:54:23 »
  • Publish
  • Jedva cekam da to vidim  ;D  Inace kad pocnes praviti svoje tecnosti pa stavis samo par kapi arome mocices da paris do mile volje bez prezasicenja receptora  :00000003:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #47 poslato: Jun 07, 2019, 15:55:53 »
  • Publish
  • Eto.. a ja lepo kazem nemojte da mi rusite snove al evo Liber mora da bude surovo iskren  ;D
    Mada ko zna zasto je to dobra vest, ako je toliko naglasena aroma kod ego one, mozda zato zasitim receptore sa tecnostima za ~3-5 sati, moram da vrtim barem 2 tecnosti na dan razlicite kako bi ih sto bolje osecao, greota mi da kad znam da inace ima sjajan ukus parim na tipa 50% onoga sto kad su fresh receptori osetim. Eto sad ima cemu da se radujem!  :dance: Mozda, ko zna, postoji sansa, kad uzmem novi atomizer arome ne budu tolko naglasene i onda se receptori ne opterete i zasite tako brzo!  :bala:

Pa da. Ja sam recimo skoro na put od 10ak dana sa sobom poneo samo jednu jedinu bocicu Joye Tobacco. Ni jednog momenta mi nista nije falilo. Dok sam koristio atomizer sa slicnim natapanjem kao ego one, to bas i ne bih mogao. Istina je da dozivljaj u nekim situacijama i sa nekim tecnostima ume da bude bolji, ali na kraju svakako smori. A ja se trudim da sto manje robujem ovoj glupoj zavisnosti, sto podrazumeva: sto manje opreme, sto manje tecnosti, narocito na putovanjima.

Van mreže Stiletto

• Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 349
    • -Receive: 249
    • Ugled: +249/-0
    « Odgovor #48 poslato: Jun 07, 2019, 16:44:47 »
  • Publish
  • Dobro slazem se, ali malko smara da punim 1/3 rezervoara i stalno presipam i menjam tecnosti, grejac se zesce prlja, evo malocas kad sam pisao sam pusio Cuban i nevalja nista lose radi grejac a namotan pre mozda 5 dana, odem da pogledam ono na njemu skoreno sta oces od 5 razlicitih tecnosti koje sam menjao ovih dana... ni pranje grejaca zajedno sa vatom ne pomaze preterano, cesto moram da skinem vatu posle samo 2-3 dana i dry burn grejac da skinem stroku. Bas malopre dok sam menjao glavu grejaca posto sam korisceni oprao i skinuo vatu, reko daj da probam muji vatu pa sam je stavio na obe glave i tad slikao nedeljku mod.
    Mislio sam da sledeci put kad budem motao grejac ponovo namotam jedan spaced sto bi ja rekao feder stil, da vidimo kolko ce da uspori potrebu za bacanjem sasvim dobre vate itd, al eto ti mi javio da si poslao Dvarw tako da nema potrebe  ;D