Autor Tema: Al Carlo arome  (Pročitano 811 puta)

Van mreže bobpp

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 6159
  • -Receive: 10438
  • Ugled: +11264/-0
  • Pol: Muškarac
  • elektronske cigarete
Al Carlo arome
« poslato: Februar 15, 2023, 18:18:59 »
  • Publish
  • Al Carlo Habano Pinacolada

5%; oko 3 nedelje

Arome ovog proizvodjaca su vec neko vreme na nasem trzistu ali ih nisam do sada uzimao jer nisam znao sta da ocekujem.Ja sam "duvanski" tip i voce nije nikad bilo moj fazon a sve ove arome su kombinacija neke vocke/povrcke i duvana (a sem toga ni ono preporuceno doziranje od 8% me nije privlacilo).Medjutim,arome zapravo i nisu lose.

Prvu koju sam uzeo je neka "Habano Pinacolada" sto bi trebala biti kombinacija ananas-rum-kokos-duvan.Posle tri nedelje tu je ananas kao uslovno dominantan (ali ne toliko da se ne oseti i ono ostalo mada ananas inace ima tendenciju da preovladjuje u svemu gde se ubaci,bilo to sok,vocna salata ili nesto trece).Iza ananasa ide...duvan? Odnosno ide nesto sto bi mozda moglo biti duvan ali tek posle dva-tri meseca jer posle tri nedelje nije dovoljno definisano iako se oseti da ima nesto.Odmah posle toga kao zavrsnica idu rum i kokos ali opet vise kao nesto slatkasto nego kao jasno definisan ukus kokosa ili ruma (sto je verovatno i dobro jer mislim da bi i jedno i drugo u slucaju da su jace naglaseni bili "zamorni" za duzu upotrebu).

Sve ukupno meni se zapravo i dopada...Aroma nije teska pa se moze koristiti i duze a doziranje od 5% mi je posle 3 nedelje cak na granici da bude i prejako.Jedini problem je sto mi se zaista cini da tecnosti ovih aroma moraju dugo stojati pre upotrebe,mesec dana sigurno a verovatno i vise.

Stranica proizvodjaca: https://www.canadaflavorlab.com/

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    Odg: Al Carlo arome
    « Odgovor #1 poslato: Mart 11, 2023, 00:38:51 »
  • Publish
  • Al Carlo Cherry Wood

5%; oko 3 nedelje

Ovo bi trebala da bude visnja i navodno dimljeni duvan.Sto se visnje tice jeste po mirisu same arome ali u gotovoj tecnosti to vise lici na nesto nedefinisano slatko - nesto sto  je nekad mozda bilo visnja ali od kako ju je baba kuvala 16 sati sa 8 kila secera vise se ne zna sta je  ;D .Za razliku od prethodne ovde od duvana posle tri nedelje nema ni traga a da li ce ga kasnije biti ne zna se.
    E sad,nije aroma bas potpuno neupotrebljiva kako mozda zvuci ali je u odnosu na proslu meni primetno losija.Nedovoljno definisan ukus,nema duvana...Ako bih proslu ocenio sa 10 ova jedva da moze i pola od toga.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #2 poslato: April 01, 2023, 00:00:38 »
  • Publish
  • Habano Pinacolada posle dva meseca prilicno ojacala,mozda bi moglo i na 4% sledeci put.Postala tamno zuta,ono tipa "losi bubrezi" zuta ;D .I dalje ananas prvi ali sad je posle njega kokos dok rum bas i ne mogu da definisem.Duvan pozadi.
    Iako je sad dobila punocu i postala verovatno to sto je zamisljeno meni nekako lepsa bila ranije kad je ananas dominirao i pratio ga duvan dok je na kraju bilo sve ostalo u vidu neceg neodredjenog slatkastog.Mada moze biti i drugog atomizera...

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #3 poslato: April 13, 2023, 00:19:25 »
  • Publish
  • Cherry Wood posle ~2 meseca kao i ona druga dosta intenzivnija ali to ovde,na zalost,uglavnom samo znaci dosta sladja.Sada se visnja bolje oseti ali ne u obliku sveze nego one "bombonske" visnje bez kiselosti dok je duvan...ne znam,trebao bi biti bar u pozadini ali ga ja nesto ne osetim.Zapravo verovatno je i on tu ali ubi ova slatka visnja.

Sve u svemu i nisam posebno odusevljen.Nije da aroma deluje nekvalitetno,ima ona i neku punocu i sve ali ovakva slatka visnja nije bas po mom ukusu.

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #4 poslato: April 24, 2023, 23:42:09 »
  • Publish
  • Al Carlo Wild Apple

5%; oko 3 nedelje

Ovo je jedna prilicno lepa jabuka,od neke mirisljave sorte ali ne mogu da se setim koje iako mi deluje poznato.Osnova je pomalo slicna ananasu tako da je slatko-kisela ali ni jedno ni drugo nije prenaglaseno vec onako lepo uklopljeno.U (dalekoj) pozadini duvan,tek toliko da se napise da i njega ima.Ovde bi mozda moglo i malo vise od 5% ali posto sve ove arome vremenom postaju jace mislim da ce ovoliko biti dovoljno.