Autor Tema: Svetlija i Tamnija tecnost .Prljanje grejaca.  (Pročitano 3644 puta)

Van mreže UrosM

• Full Member
  • Thank You
  • -Given: 87
  • -Receive: 24
  • Ugled: +24/-0
  • elektronske cigarete
Svetlija i Tamnija tecnost .Prljanje grejaca.
« poslato: Januar 03, 2021, 03:37:54 »
  • Publish
  • srecna nova godina parioci.
    interesuje me kada sam pre puno godina iscitavao forume, saznao sam da tamnija tecnost brze prlja grejac tada je bio fitilj fiber.
    a ne mikro coil sa vatom nije vazno sve u svemu, jel to istina?

Van mreže ivanneko

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 11182
    • -Receive: 13078
    • Ugled: +15513/-0
    • Pol: Muškarac
    Odg: Svetlija i Tamnija tecnost .Prljanje grejaca.
    « Odgovor #1 poslato: Januar 03, 2021, 09:47:10 »
  • Publish
  • Ako je ta cinjenica utvrdjena pre vise godina ne vidim sada razlog za sumnju bez obzira na vrstu fitilja iako se danas vise to skoro pa i ne pominje jer se grejac svakako prlja ali uzitak cenu nema  ;D  To naravno ne znaci da svi parimo kafu i cokoladu bas naprotiv ja kafu popijem a cokoladu pojedem  :00000003:
    Umesto da se lepo prilagodimo i pevamo hvalospeve svakom govnetu, mi samo nesto kritikujemo :D

Van mreže bobpp

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 6173
    • -Receive: 10517
    • Ugled: +11343/-0
    • Pol: Muškarac
    • elektronske cigarete
    Odg: Svetlija i Tamnija tecnost .Prljanje grejaca.
    « Odgovor #2 poslato: Januar 03, 2021, 14:10:28 »
  • Publish
  • Ne samo tamnije,prljaju i one sa puno zasladjivaca ili one koje imaju neke nerastvorljive cestice u sebi (npr NET) ali ... jel to znaci da ne treba da koristim nesto sto mi se dopada vec iskljucivo one (ruzne?) koje manje prljaju samo zato da bih produzio zivot grejacu za 20%?  ;D
    Naravno,ako postoji recimo po ukusu skoro identicna cokolada od razlicitih proizvodjaca ima smisla okrenuti se onoj koja manje prlja grejac,posebno ako su u pitanju neki relativno skupi fabricki grejaci ali ovako nije nesto na sta treba posebno obracati paznju sem ako nije u pitanju ekstrem tipa max 2ml do menjanja.Mada bih se u tom slucaju zapitao i iz nekih drugih razloga sta ja to koristim...