Ostale teme vezane za e-cigarete > Pomoc oko nabavke opreme

Pomoć oko nabavke atomizera

(1/2) > >>

nenenesklad:
Treba mi preporuka za tank ati m2l sa RBA glavom i što hladnijom parom. Po mogućstvu da je lak i pristupačan za setup npr. kao Subtank mini?

Bolle:
Sve je manje toga... ;D Tako da nešto od starije klape Kayfuna preostaje, a od relativno novijih među Kajama V4, V3 mini i V3 mini+, u razgovoru sa kolegama kažu da je dobar i Ubertoot UTA V2, CloudOne...

LiberPrint:
Atomizer sa izmenljivom RBA glavom (ako si na to mislio) ne postoji. Da se razumemo: Subtank nije M2L atomizer, mada uz odredjene prepravke moze da bude. Narocito prva verzija glava. Sto se tice nacina postavljanja, ako se trazi ono leziste za zicu kao na Subtanku, to u M2L svetu takodje ne postoji. Jedino mozda Kayfun 5 sa adapterom na manju rupu za dovod vazduha. Ipak, ni postojeci M2L RBA atomizeri nisu babaroge i ima ih koji su veoma laki za setap i rukovanje. U stvari, svi su laki za setapovanje osim ruze ;D  Meni je najjednostavniji atomizer za setap Tilemahos, a i odlican je!

Bolle:
Mudro zbori bata Lib, pošto sam se ja poveo time da je kod mene reducir u Subtank miniju skoro se već stopio sa dekom pa sam se i poveo u tom pravcu... ;D Tačno je da Subi nije m2l ati, on je više neki restriktivni d2l ati... A cenim da su tu definitivno i Kayfun 5 i Rose3... Mada su i oni bez promenjive RBA glave...

ivanneko:
 Za atomizer neka kažu kolege ali za hladnu paru je zadužena što tanja žica i što manja snaga ( do granice upotrebljivosti )  :00000003:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju