Modovi > Uopšteno o modovima

Mrežica ili špaga, pitanje je sad?

(1/4) > >>

Para:
Mesh ili mrežica i fiber ili špaga. Eksperimentišu ljudi i sa poroznom keramikom i pamukom, ali mesh i fiber su najzastupljeniji.

Šta vas opredeljuje za jedno ili drugo?

Ja volim špagu. Aroma mi je mnogo prirodnija i para zasićenija. Mesh mi daje "agresivnu" paru koja mi baš i ne prija uvijek. Mada bih rekao da je mesh zdraviji za parenje, ali je komplikovaniji i mušičaviji za slaganje setupa. Ako neko ima raspoložen da malo razglabamo na ovu temu, tu sam. :cap:

bibi74:
 Fiber kad se dobro razradi,ili dobro pripremi tj. kad se odstrane oni neprijatni mirisi i ukusi meni licno daje prijatniju aromu plus lakse prasta traljav setup...Mesh je dobar ali setup mora biti top,mada ja za neke tecnosti dobijam bas znacajne razlike u dozivljaju arome izmedju mesha i fibera,neke su mi bolje na jednom neke na drugom....U svakom slucaju i jedan i drugi wick daju dobru i punu ,vlazniju paru,sto meni licno ne odgovara....Mene ispunjavaju samo kartovi u tanku u 80 posto vremena,ali to sam samo ja...Lepo je zapariti nesto i drugo za promenu,kao sto je bel ili drip atomizer(sa fiberom) koji je mozda i moj omiljeni ati ,ali pocelo da me smara dripanje :thumbsdown:
 Svi smo mi jos mladi parioci(90 posto nas uvrh kape pari 3 godine max.) pa i ukusi se tokom parenja menjaju...
 Tesko je meni npr.da komentarisem genesise kad sam probao samo Bell,na kom sam istripovao da mi ne odgovara "draw" koji je malo tezi za moj ukus,a svaki dan se spremam da razbusim tu rupu,pa nikad...

Che:
Ja sam ocito "agresivac" i 98% moga parenja je na mesh-u.Fiber mi je uglavnom za drip varijantu ali nije los ni na vivi type tankovima.

LiberPrint:
I meni je ukus sa fibera prirodniji i prijatniji. Sa mesha mi je nekako prezasicena aroma i smeta mi, a i ne svidja mi se. Mozda je generalno gledano mesh zdraviji, ali ako se uzme drasticno veca potrosnja i to se dovodi u pitanje. Osim toga, ako se koriste umereni naponi i ako je dovod tecnosti konstantan, ne vidim ni tu neku narocitu opasnost.

LiberPrint:

--- Citat: Che Guevara  Decembar 29, 2012, 22:13:26 ---Ja sam ocito "agresivac" i 98% moga parenja je na mesh-u.Fiber mi je uglavnom za drip varijantu ali nije los ni na vivi type tankovima.

--- Kraj citata ---


Vivi i V3/CE4 su po performansama jako slicni, vivi se izdvaja jedino po kvalitetu izrade. Cak su glave na V3 i na vivi gotovo identicne i mogu se medjusobno kombinovati. Mislim da je para negde pomenuo, bilo bi dobro kad bi neko napravio vivi SS. Siguran sam da ima mnogo ljubitelja ovog klira koji ne bi zalili pare da ga imaju zauvek.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju