Modovi > Predlozi, ideje, saveti...

Nesto se "kuva" kod Impulsa :)

<< < (5/5)

Impuls:
Moje potrebe su i dalje iste. Jedino sto bih u nekoj iteraciji pokusao da komercijalizujem mod, a tada, treba se povinovati trzistu koje trazi noviju plocicu, vecu snagu...

ivanneko:
Slažem se to za tržište ali pošto si ovaj mod namenio svojim potrebama nemoj ništa menjati od onoga što si zamislio , jednostavno ... završi to što si počeo  :00000003:

Bolle:
Došao je i taj dan, sam sam sebe iznenadio po ko zna koji put... Zabeležio sam 28.07.2016. kada je naš požtrvovani i veliki drugar Ivanneko... Ovom prilikom... HVALA Ivanneko... :thankyou: U otvorenoj novoj temi pod nazivom DNA60 stavio detaljne specifikacije ove izuzetne pločice... Odmah mi se javilo gomilu ideja, ali prva je bila totalno nesebična i okrenuta prema našem istaknutom kuvaru Impulsu... Tom prilikom, naravno, večite teorije zavere u sopstvenoj glavi... Kako je on namerno odlagao ovo i kako je iskusno znao da će izbaciti pločicu koja će skroz da pasuje i koja je za nekih pola mm deblja od DNA40, što je za ovakvog gurmana, skeč i  za kojom žudi dugi niz godina... Tako da mi se čini da se bliži taj dan kada će se nešto već krčnuti... Pošto Impuls, sad i da čekaš još, kako su krenuli ovi iz Evolva, od 200 pa 75 pa sad 60, sledeća je opet 40-ica... Tako da nema potrebe više čekati, bar po meni, zar ne... Svako dobro... I prijatno...  :chef:

Joe:
Jel se kuvao kakav kotlić danas kod Impulsa? :smart:


ivanneko:
Ako nista drugo Impulse dao si ideju nekome kako da napravi mod  :00000003:


Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju