Elektronske cigarete > Uopšteno o elektronskim cigaretama

Zasto se vracaju na cigare?

<< < (2/9) > >>

hybrid:
I da velika ali velika vecina uzme one cigalike i kao da probam sa ovim pa ako mi se dopadne kupicu nesto kvalitetnije i 0% uzme nesto kvalitetnije

ivanneko:
Možemo samo da nagađamo  :017: Po mom mišljenju klasična cigareta ima samo jedan segment u kojem preovladava nad ecig a to je "jednostavnost upotrebe" ..
Klasična cigareta ne zahteva nikakvo održavanje , predznanje .. ( mislio sam da ima više činilaca ali mi trenutno ništa drugo ne pada na pamet ) , dakle ko god pomisli da propuši ode do trafike kupi paklicu ,upaljač ( šibicu ) i može da počne ( ili se ogrebe od prvog prolaznika pušača koji je voljan da udeli grebatoru ) ... zar ne ?
Ta jednostavnost upotrebe je jedini minus kod ecig-a pa i kod iskusnijih vapera , jednostavno ih počne smarati sve to i kreću putem manjeg otpora ..

LiberPrint:
Da, verovatno je i to jedan od bitnih faktora. Odlicna stvar su bili nekadasnji kartovi, sto oni sto se ne dopunjavaju, a sto dopunjivi. Nisu cureli (osim ako se ne prepune), lepo su radili, i nisu trazili nikakvo odrzavanje. Koristis dok traje i bacis. Mislim da je na njima trebalo ozbiljno poraditi. Realno, i oni su patili od iste boljke kao i sva starija oprema: tvrdo povlacenje i rad na nizim snagama, sto daje malu kolicinu ne bas tako aromaticne pare uz garantovane zauske. Mozda je resenje za povecanje populacije vapera bas kart. Malo vecih dimenzija, sa pamukom, sa grejacem manjeg otpora i debljom zicom, sa vise vazduha... Kada bi se malo pristedelo na materijalima kucista, i kad bi se povecala dostupnost (trafika) mogali bi da budu bas jeftino a dobro pocetnicko resenje. Ostaje samo obaveza dopune baterija. Ko se zainteresuje i pozeli nesto vise, lako ce da se okaci na forum i nauci nesto o naprednijoj opremi i nabavci komponenti. Da, i dostupnost je jedan od problema. Ipak, trafika je jedno od najjacih oruzja duvanske industrije.

Drako:
Ima i malo do ukusa.
Koliko god voleo rostilj, posle 2-3 dana dosadi.
A e-tecnosti prvo udaraju na receptore za ukus i ako se ne vodi malo racuna (sto i nike bas lako kad ti se nesto svidja) i najlepsa tecnost izgubi svoju draz.
Ako ih sam pravis, tu je i faktor cekanja, a ako ih kupujes, tu je faktor para, posebno ako promasis par tecnosti.
Cigara uvek isto smrdi.

Bolle:
Moj konačan i jedini odgovor...

Zato što vole cigare...

Krenuo bih od moje nelepše polovine... ;D

Znači sve sam prošao, ego, prot, kart, gen, fiber, vata, meš, 510, 808 i mali milion ukusa... I uvek je bilo, baš je lepo i pripali brže bolje cigaru... Ali ja i kad sam počeo da duvanim, uvek sam zamišljao iste sa ukusim i maštao o tome i maštao... Pa pušio malo Kim narandžasti - šmek narandžice, Pierre Cardin zlatni - šmek breskvice, pa malo Lucky bez fitilja sa šmekom čokoladice pa po malo zeleni Marlboro, Lucky mentol, tompuse sa ukusima višnjice, vanile itd... I dalje maštao... Oktobra 2010. godine vrata raja su se za mene otvorila...Pauza...

Decembra 2013. zakoračio dublje, malo sam reči i znao na slovo E... Sedeo, ćutao i čitao Ivanneka oko pola godine, koji nas je učio i da znamo to što volimo i...

Da ne dužim, uvek je želja postojala kod mene i dok nije postojala e-ciga za istim, dok kod ovih drugih
 - Nema Želje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju