Elektronske cigarete > Uopšteno o elektronskim cigaretama

Zasto se vracaju na cigare?

(1/9) > >>

LiberPrint:
Trkeljao pre neki dan po nekom lomu i nadjem nekada vrlo popularni driper Joye 510. Uzeh da probam, da se prisetim. Skoro nov, tako da sam ga samo malo sprzio, oprao vodom i osusio... Nakapam 4-5 kapi, i po navici krenem na 8W - zagorakis :yikes:  Setim se da je tu neka zicica 0.12 ili tako nesto, i smanjim snagu na 5W. Krenu lepo, ima solidno pare, ima kao i neke arome, ali povlacenje tvrdoooo... I sam se pitam kako sam sa necim takvim ostavio cigare, a jesam, i mnogi od nas jesu. Iz ove perspektive, cini mi se da bih se lakse vratio na duvan nego na nekad voljeni ego-c. Stvarno je oprema bila ocajna, i ni najmanje me ne cudi sto su se ljudi posle kratkog vremena vracali na pljuge, ali cini mi se da nas je tad bilo vise :Scratch-Head:  Razumem i one koji danas kupe one lomatine u ambreli i slicnim prodavnicama, jer to sve uglavnom radi losije nego ovaj moj jadni 510. Medjutim, danasnja oprema je stvarno odlicna, i zamerke se odnose uglavnom na finese i kozmetiku nego sto su stvarno realne. Cak, pocev od aerotanka, i klirovi su odlicni i bez nekih problema mogu da zadovolje potrebe prosecnog pusaca. Sa danasnjom opremom, i narocito od kad koristimo pamuke, koriscenje e-cigareta je mnogo vece zadovoljsktvo nego nego sto je duvan ikad bio, a nema nekih problema u radu kao nekada, ako se bar malo povede racuna. Ipak, primecujem da i medju onima koji ne koriste ambrele, koji koriste ozbiljnu i kvalitetnu opremu, ima onih koji se setaju na relaciji duvan - elektronika, i cesto na kraju duvan odnese pobedu. Zasto je to tako? Kakva je to magija u tom duvanu? Da li je za to kriv uticaj okoline, negativni marketing, problemi sa rukovanjem...? Nista mi nije jasno :Scratch-Head:  Ako kojim slucajem ovo cita i neki bivsi vaper, voleo pih da nam kaze koji su njegovi razlozi?

jasmina:
Uticaj okoline, negativni marketing i to sto mora da potrose malo vremena oko odrzavanje opreme je najveci problem onih koji su se u mojoj okolini se vratili na analogne cigarete. Pokusavali su i mene za ovih 4 godine koliko puta da vrate na obicne ali nije im uspelo.

hybrid:
Ja znam za mnostvo glupavih razloga,tipa gojim se od e cig,ovo ne otrov rekli su mi ,procitao sam da je stetni itd.Vecina kaze ovo je sranje ne radi
Ja konkretno nisam zapalio cigaru od kad sam imao e cig evod+joye ego t i tako posle jedno 6 meseci pocela da se gasi baterija bas kad ne treba,kad se izlazi i pije itd i tako sam poceo da palim cigaru po cigaru i evo sad drzim taj kontinuitet od 2,3 cigare na dan.
Volim da zapalim posle dobrog obroka i posle neke fizicke aktivnosti


Edit sad videh i jasminin post da i meni non stop pricaju baci taj otrov,a gde si cuo pa procitao u novinama.Samo dam odgovor ja vise volim da se trujem

LiberPrint:


--- Citat: jasmina  Mart 15, 2016, 14:01:33 ---Uticaj okoline, negativni marketing i to sto mora da potrose malo vremena oko odrzavanje opreme je najveci problem onih koji su se u mojoj okolini se vratili na analogne cigarete. Pokusavali su i mene za ovih 4 godine koliko puta da vrate na obicne ali nije im uspelo.

--- Kraj citata ---

Da, to je najveci problem. Aj sto se vracaju nego sto i druge nagovaraju, i cini mi se da je to jedan od kljucnih faktora. Ne razumem te mozgove. Nikad nikog nisam nagovarao da ostavi duvan, vec sam uvek samo odgovarao na pitanja po cemu je ovo bolje, i obicno sam za to imao argumente.

jasmina:
Najgluplji moguci razlog u moru raznih opravdanja, koji su mi navodili je - Kad cu izaci napolje ako predjem na tu tvoju elektroniku. -  :banghead:Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju