Elektronske cigarete > Vodič za početnike

Koji M2L RDA?

(1/5) > >>

bobpp:
Treba mi preporuka za RDA a uslovi su sledeci :
22mm - m2l - single coil - full SS (ukljucujuci i postove,bez plasticnih,keramickih i sl. umetaka)
Znaci nesto jednostavno,maksimalno izdrzljivo -znam za koga je ;D ,kapacitet nebitan ali ipak da ne curi previse.Naravno i da su braca napravila klon.
Nije za mene (a kao da jeste),covek me pitao a nemam odgovor posto slabije pratim tu tematiku .

vlaves2000:
Kao sto rekoh Magma ;D

LiberPrint:
Kao sto rekoh, magmu ne bih preporucio ni najgorem dusmaninu ;D  Pre svega zato sto balavi na sve strane, moras da joj trazis polozaj da rupe za vazduh budu bocno, dugacak konektor, velika komora, velike rupe, teska... Klonovi imaju lose pinove pa srafovi kidaju zicu... Trazi veliku snagu a ne radi nista narocito. Osim toga, covek je lepo rekao da ga ne zanima dual coil.


Mene trenutno jedino greje nectar. Najbolji driper koji sam probao je kaja 2.1 u drip varijanti. Ona sad moze da se nadje za male pare, a ako coveku ne odgovara kao driper, odlicno radi i kao tank atomizer. Samo sto je motka ;D  Takodje obican kayfun lite sa malim tankom moze odlicno da posluzi kao driper. Obe varijante ne cure ni malo, osim ako se ne okrene skroz drip tipom na dole ili ne prepune.


Inace ova tema i mene zanima, mozda jos neko iskopa nesto  ;D

ivanneko:
Svi oni za koje znam da su posedovali magmu govorili su da je odlična ali su je se ipak iz meni nepoznatih razloga isto tako i otarasili do sada ...

LiberPrint:

--- Citat: ivanneko  Februar 21, 2016, 23:06:02 ---Svi oni za koje znam da su posedovali magmu govorili su da je odlična ali su je se ipak iz meni nepoznatih razloga isto tako i otarasili do sada ...

--- Kraj citata ---


Govorili da je odlicna da bi je se lakse otarasili  ;D  Ono sto je stvarno dobro ne prodaje se tako lako.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju