Ostale teme vezane za e-cigarete > Pomoc oko nabavke opreme

AMBALAZA ZA TECNOSTI

(1/2) > >>

vlaves2000:
Sigurno je vecina vas kupovala ambalazu za tecnosti tj. bocice plasticne ili staklene sa kapaljkom od 10ml, 20ml a mozda i vece, posto ima raznih proizvodjaca, raznih cena i raznih kvaliteta, zamolio bih vas da podelite sa ostalim clanovima foruma vasa iskustva
-gde ste kupili
-kako ste zadovoljni kvalitetom
-po kojoj ceni
-koja je minimalna kolicina koja moze da se kupi

Para:
Ja koristim ove http://miniplast.co.rs/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=208&vmcchk=1&Itemid=208 nisu čemu ali su jeftine i polipropilenske, što mi je jako važno. Da su malo bolji kalupi ili šta već bile bi odlične.


eGO-r:
Ja pazarim kod ovih prevashodno jer su mi u komšiluku na dva minuta peške. Nije neki kvalitet i poklopac je malko čudan. Ima onu jednokratnu "kočnicu" ali ne može da se zavrne do kraja. No, mesecima ih koristim, a nije mi se još dogodilo da je nešto iscurilo tako da je OK. Cena je nekih 5 dinara za komad i nema minimalne količine za kupovinu. Ja uglavnom kupujem pakovanja od sto komada.
I za kraj, evo i linka http://plasticnaambalazasrbija.com/

P.S. 30ml bočice uglavnom nemaju.

mazda323:
 ako su ti neophodne sa ne znam kakvim kapalkama naruci a ove ,sterilne sa normalnim kapaljkicama shto smo koristili ko deca da se prskamo imash u svakoj drzavnoj apotewci i ti od5 pa do 50 ili 100 ml,jas kupovo!
     znam da sam ove od 30 ml sterilne placao 9 din komad,bocica,poklopac i ono izmedju,sve to u plasticnoj sterilnoj ambalazi!

Stiletto:
E koliko devijantan um treba da imas da napravis bocice tako da kada se jednom kapalica ubaci nema da izadje, aka 1 use i posle kupi nove, a nije problem smesno kostaju nego ono nije prakticno.. pazi pokusao sam nozem, pincetom, zubima, pritiskom, vrucom vodom, i nece da izadje .....
Oprao sam par kom da vidim da li ce da nestane smek, nisam ocekivao da mozes da smaknes smek materijala jednosotavnim ispiranjem.

Inace evo moja skromna pocetnicka opremica

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju