Autor Tema: Joyetech VTC Mini - 45 dana kasnije  (Pročitano 12152 puta)

Van mreže Bet

• eCiginfo prijatelj
  • Hero Member
  • Thank You
  • -Given: 347
  • -Receive: 3606
  • Ugled: +4613/-0
  • Pol: Muškarac
Joyetech VTC Mini - 45 dana kasnije
« poslato: Novembar 15, 2015, 20:13:30 »
  • Publish

• Van mreže vlaves2000

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 1434
    • -Receive: 2372
    • Ugled: +3623/-0
    Odg: Joyetech VTC Mini - 45 dana kasnije
    « Odgovor #1 poslato: Novembar 16, 2015, 08:40:09 »
  • Publish
  • Ne znam kako je kod drugih sa luftom poklopca baterije ali mislim da je vise zbog ophodjenja samog korisnika prema modu nego do greske proizvodjaca, i sam si rekao 3:15 da ti je ispao, pa predpostavljam i nekoliko puta i to bas sa te strane gde je poklopac. Ovo naglasavam da onaj koji bude gledao tvoju recenziju ne odustane zbog te osnovane ili neosnovane zamerke od kupovine jednog sjajnog moda. Zato bi zeleo da oni koji ga poseduju kazu dali imaju isti problem sa poklopcom baterije, stim da im nije treskao od zemlju za vreme koristenja.

Van mreže Marko

• Newbie
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 2
    • Ugled: +14/-1
    Joyetech VTC Mini - 45 dana kasnije
    « Odgovor #2 poslato: Novembar 16, 2015, 09:00:30 »
  • Publish
  • I kod mene ima "lufta", krece se malo ali nista strasno. Nikada mi nije ispadao, od prvog dana je tako. Cini mi se da sam i kod Busarda video isti "problem".

Van mreže Joe

• Global Moderator
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 8998
    • -Receive: 3086
    • Ugled: +7330/-0
    • Nema nazad. Samo naprijed u sva 4 smijera.
    « Odgovor #3 poslato: Novembar 16, 2015, 09:14:17 »
  • Publish
  • Odlično je Bet opisao svoja iskustva nakon precizne vremenske odrednice. Vlaves, ispadanje je moguće. Grubo ophođenje također. Ne vidim razloga da odreaguješ kritikom na lično iskustvo koje Bet iznosi. Neće potencijalni kupci odustati od kupovine toga radi. Na kraju i Bet kao i ja i mnogi od nas misli, i to je jasno rekao da je ovaj modić zasigurno Best Buy 2015. Jedino što bih dodao jeste da za ovaj kao i za svaki drugi mod treba već od prvog dana upotrebe koristiti futrole.  Time se svakako može znatno bolje sačuvati mod od sitnih oštećenja pa i krivljenja poklopaca isl. Na kraju proizvođač moda se postarao da ukoliko se poklopac iskrivi može da se kupi drugi kao rezervni dio. Koliko je proizvođača učinilo takav gest? Jako malo da ja znam.

Bet hvala ti što si sa nama i vaperskom javnošću podijelio svoje iskustvo i zapažanja. Podržavam ovakav trend koji uvodiš. A to je da se javljaš posebnim updateom recenzije nakon neke vremenske odrednice.

Samo naprijed. :thumbsup:

Van mreže vlaves2000

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #4 poslato: Novembar 16, 2015, 09:20:29 »
  • Publish
  • Samo sam rekao da je prvo izjavio da mu je mod ispao, a kasnije naveo zamerku kao gresku proizvodjaca problem sa poklopcom baterije. I naravno pitao sam i ostale koji ga poseduju imaju li taj problem a da im nije ispadao mod. Ako imaju onda jeste greska proizvodjaca ako ne onda je ipak od korisnika do korisnika i nacina ophodjebja prema modu. Naravno da ovakav vid zatvaranja ne moze biti idealan al ne bi trebao da ima ni ovoliko lufta kao kod betovog primerka

Van mreže Bolle

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 10882
    • -Receive: 3343
    • Ugled: +3856/-0
    • elektronske cigarete
    « Odgovor #5 poslato: Novembar 16, 2015, 09:21:17 »
  • Publish
  • Fali mi još 14 dana do 45-og dana, tako da za sad nema klimanja...  :th_muscle: Video sam kod dragog nam Busike da se i njegov mod isto kao Betov ponaša... E sad, da budem iskren, nikad ga nisam nešto tako ni cimao, nije ispadao, a od nedavno je i u gaćama...  :cool1: Možda bih trebao da naglasim da je moj VTC mini sedefasto beo... Pošto sam u odnosu na crni, primetio, koji je kod prijatelja posle 20-ak dana kupljen u odnosu na moj, postoji razlika u nijansama boje ekrana... I naravno, kod mene je lepše...  ;D Toliko... Kažem, za sad...

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #6 poslato: Novembar 16, 2015, 09:45:04 »
  • Publish
  • Dok sam imao VTC-a imao je mali luft, sto je sasvim logicno. Taj luft se u stvari zove tolerancije, i da ga nema, povrsine koje nalezu jedna na drugu bi se trljale i farba bi se mnogo brze skidala. Takodje, iz istog razloga, ivice nalegajucih povrsina su blago zaobljene i vrlo malo konusne, zbog cega pri udarcu ili pritisku mod prodire dublje u poklopac sireci ga. Mislim da je to jedini razlog zbog kog nastaje luft kod VTC-a. Takva je konstrukcija i od toga se ne moze pobeci, i nemoguce je napraviti nesto drugacije a da ne povecava dimenzije.

Van mreže broly

• Jr. Member
    • **
    • Thank You
    • -Given: 35
    • -Receive: 33
    • Ugled: +110/-0
    • Keep on vaping
    « Odgovor #7 poslato: Novembar 16, 2015, 10:05:00 »
  • Publish
  • Sve su to sitne mane, kod mene se poklopac ne klima, mada sam primetio nekad kad zamenim bateriju malo, posle legne i ne mrda. Farba je dobra, ne volim gumene gace jer mi je ovako mnogo lepsi osecaj u ruci. Ako se izguli malo nema veze.
    Dok smo svi koristili SS i bakarne tube navikli smo se na trajnost. Sada su modovi uglavnom farbani, negde dobijes a negde izgubis.

Van mreže Bet

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #8 poslato: Novembar 16, 2015, 10:43:20 »
  • Publish
  • Jeste Vlaves brate, ovako je to bilo: sedam ispred kamere. Razmišljam: uh, mod mi je ispao 300 puta do sad, što na parket, što na pločice, što na beton. Zbog toga se vrata klate. Moram to nekako da prikrijem, da zataškam tako da ispadne da su vrata kriva sama od sebe. Počinje snimanje, stižem do dela sa farbom. Slučajno mi se omaklo da kažem da mi je mod ispao! Jao, kakva greška. Edit ne postoji, ponovno snimanje ne postoji. Sve se radi live. Nema veze, možda će proći neopaženo. A onda, fijasko! Vlaves detektiv me je razotkrio. ;D

P.S. VTC mi je ispao samo jednom i to dok sam sedeo na garnituri, iz ruke na stopalo i sa stopala na tepih - bio u futroli. 

Van mreže smokey

• eCiginfo prijatelj
    • Sr. Member
    • Thank You
    • -Given: 34
    • -Receive: 104
    • Ugled: +1256/-0
    • elektronski duvan na motanje
    « Odgovor #9 poslato: Novembar 16, 2015, 10:48:46 »
  • Publish
  • I kod mene ima lufta ali magneti dovoljno jako drze da ne bude problem. Kada uprem prstom malo jace ili kada stegnem mod malo jace u saci, osetim setanje poklopca.
    Nista strasno... Mod je super!

Van mreže vlaves2000

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #10 poslato: Novembar 16, 2015, 11:41:22 »
  • Publish
  • Bet znajuci tvoj stav prema opremi i dosadasnjem ophodjenju sto si obelodanio pravicu se dati verujem ;D

Van mreže Bet

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #11 poslato: Novembar 16, 2015, 11:59:08 »
  • Publish
  • Već si potvrdio da mi ne veruješ.  :lol:
    Da ti kažem da mi je IPV D2 ispao barem 3 puta na pločice sa visine od 1.5m (ispala baterija, vrata takođe) i da se vrata ne klimaju ni najmanje, 0 lufta, je l' bi verovao?

Van mreže LiberPrint

• Hero Member
    • Thank You
    • -Given: 12198
    • -Receive: 11404
    • Ugled: +23156/-0
    « Odgovor #12 poslato: Novembar 16, 2015, 12:02:33 »
  • Publish
  • Do sad si imao srecu pa ti nije mnogo modova padalo na noge. Ali ipak, za svaki slucaj, izbegavaj teske modove ;D

Van mreže vlaves2000

• Drug član
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #13 poslato: Novembar 16, 2015, 12:02:58 »
  • Publish
  • Ma verujem ti ja al za prvi deo teksta  :00000003:

Van mreže Bet

• eCiginfo prijatelj
    • Hero Member
    • Thank You
    « Odgovor #14 poslato: Novembar 16, 2015, 12:12:28 »
  • Publish
  • Padaju na nogu svaki dan, ali i na pločice i beton, samo ređe.
    Tj. ne padaju oni na nogu, nego ih nogom "pokupim" da ublažim pad. :D

Vlaves, tačno sam znao. Još samo da saznam ko me plaća i koliko me plaća da pljujem vrata od VTC minija, odem do tog i uzmem kintu i svi smo na konju! :)