Ostale teme vezane za e-cigarete > Pomoc oko nabavke opreme

fasttech

(1/9) > >>

srdjan:
Pozdrav. Evo nedavno sam posle igranja sa malim kangericama postao ponosni vlasnik evic supreme-a. E sad,videh na fasttech.com da ima kayfun v4 po pristojnoj ceni. Koliko je bezbedno kupovati na taj nacin i od njih? i da li ce sirina od 23.2 mm strcati iz moda posto je on za nijansu uzi?Da li je kvalitetan?

Joe:
Najširi dio tog ati-ja je 23.2. Osnova ili baza je 21,9 ili 22 mm što je 1 ili 1,1 mm uže od širine Supreme-ove konekcije. Inače nikad i ni pod kojim okolnostima ti ne bih savjetovao kupovinu tog atija. Čak ni SM originala.

Obzirom da je supreme prilčno visok mod. Preporučujem ti kupovinu LEMO Drop atomizera koji se sa Supremeom može i hibridno povezati.Prle:
Što se tiče bezbednosti u smislu da li ćeš dobiti ono što si platio - tu te štiti politika PayPal-a. U roku od najviše 40 dana od datuma plaćanja možeš "podneti žalbu" PayPal-u da nisi dobio paket ili da si dobio artikal koji nisi platio / naručio (naravno sve ovo dokumentovano ili snimkom ekrana nekog od programa za praćenje pošiljki ili fotografijama artikla koji si primio) i u tom slučaju PayPal "uzima" novac od prodavca i vraća ga tebi. Kod Fasttech-a opasnost "vreba" samo po pitanju pažljivog izbora koji artikal kupuješ i zato je dobro informisati se okolo po forumima i putem review-a na samom Fasttech sajtu pre kupovine jer postoji više "verzija" jednog istog artikla različitog kvaliteta i različite upotrebne vrednosti (jedan artikal jednog proizvođača može služiti kao mod ili klir / tank, a isti takav artikal od drugog proizvođača samo kao pritiskač za papir).

Kod Kayfuna v4 širina koju su naveli odnosi se na "ispupčenje" na sredini tanka, dok je sama baza 22mm u prečniku.


EDIT: Nez me je za malo pretekao u odgovoru za Kayfun v4, ali on ga je imao (a još uvek ima Supreme) pa će ti njegov savet po tom pitanju mnogo više značiti.

LiberPrint:
Da, sa FT vrlo cesfo stize polomljena roba i od toga te PayPal stiti. Ali ne znam da li te stiti kad se tankovi raspadnu od prvog pranja, kad ti stigne kajfun bez izbusenih rupa ili kanala za dovod tecnosti, sa pokidanim ili ocajno losim oringovima ili ocajne zavrsne obrade, a i to se vrlo cesto desava. Narocito je spora  kvalitet klonov koji je skoro uvek ocajan, bar su takva moja iskustva. Ovde mislim na navoje, zavrsnu obradu, zazore... Vrlo cesto kupljeni artikal treba turpijati, doradjivati, menjati gumice... Sporan je i kvalitet ''originalnih'' proizvoda jer i oni vrlo cesto sa nekim nedostatkom. U prevodu, sa FT kupujem samo u onoj vrednosti koliko sam spreman da prezalim, ili neke artikle kojima ne moze nista da fali, pa to i drugima savetujem.

srdjan:
evo me sa zakasnjenjem. Samo me interesuje jos koja baterija za pomenuti mod posto bih hteo jos jednu u rezervi... Sta mislite o panasonic ncr18650b 3400 mah? ili postoji bolji izbor za slicne pare?  Hvala unapred

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju