Po meni trenutno mozda jedan od najzanimljivijih box modova na trzishtu. Takav utisak sam stekao sto po dizajnu samog moda, sto po dimenzijama i jos po mnogo cemu.
"Guangzhou Yosen Electronic Technology " su inace prvi koji su klonirali Zero mod.
Mod ima ram od SS-a, gde je na prednjem panelu prorezano za displej i tastere, unutrasnji deo moda je od drveta i "navlaka" je takodje od ss-a i trenutno se radi u 5 boja...

1:1 ZERO Mod Specifikacija :
- Brand: Yosen Electronic Technology
- Type: variable wattage box mod
- Material: 304 grade stainless steel and Resin impregnated glass fiber
- Connection threading: 510 ( reverse threaded copper adjustable pin)
- Battery configuration: 18650
- Height: 82.5mm
- Width: 45mm
- Depth: 24mm
Specifikacija cipa, koji je razvijen takodje od strane "Yosen Tech": - DNA 30 clone chip made by Yosen Tech
- 7-30W
- .5-5.00ohms
- 3.7-7v output ( actual minimum voltage output is 2.2v)
- Buck/boost converter

Evo kako izgleda u poredjenju sa Zna modom:

Ispod navlake moda, moze se pronaci kljucic koji sluzi da se "otpusti" sraf, koji je ujedno spona sa minus polom od baterije...

Trenutno je uradjena revizija moda i otklonjeni su nedostatci koji su primeceni u prvoj verziji moda. Nova verzija moze se trenutno pronaci na
Focalecig.com po ceni od 109$. Na
FT-u se mogu pronaci takodje klonovi ovog moda, samo su u pitanju drugi proizvodjaci, cene su znatno povoljnije, ali jos treba sacekati dok se pojave recenzije i misljenja korisnika kakvi su proizvodi.
Kompletna recenzija ovog klona i ujedno prica o orginalnoj verziji moda, moze se procitati na
vapingcheap.comMod je inace u orginalu delo Carlosa Panga - Carlos Creation i koliko znam i koliko sam uspeo da procitam po netu, da bi neko kupio autentican Zero mod, to moze jedino preko njegove facebook stranice i cena se krece od 400$ pa na gore... u slobodnoj prodaji, koliko znam, nije ga moguce pronaci ...