Ostale teme vezane za e-cigarete > Pomoc oko nabavke opreme

Aplikacije za praćenje pošiljki

(1/2) > >>

Prle:
Kako većinu robe vezanu za e-cig naručujemo sa inostranih sajtova, javila se potreba da znamo gde se trenutno nalazi naš paket sa artiklima za koje smo platili. U tu svrhu razvijeno je dosta aplikacija koje na osnovu unetog broja za praćenje pošiljke očitava njenu lokaciju i pruža nam okviran uvid u to šta se sa njom dešava. U ovoj temi pokušaću da predstavim jednu desktop i dve Android aplikacije namenjene ovoj svrsi.

TrackChecker for Windows je besplatna aplikacija sa veoma intuitivnim interfejsom koja u sebi ima implementiranu podršku za veliki broj poštanskih i dostavnih službi, tako da uz samo par klikova mišem možete dodati novi paket čiji status želite da pratite. Osvežavanjem strane sa prikazom stanja paketa dobijate trenutni uvid u to gde se on nalazi u tom trenutku. U opcijama se nalazi deo za izbor dostavnih i poštanskih službi preko kojih očekujete da će Vaš paket putovati, ali ukoliko nista sigurni u taj podatak najbolje je selektovati sve ponuđene opcije.
Aplikacija zahteva internet konekciju kako bi prikupljala poziciju paketa, a ista se može preuzeti sa linka gde se nalazi i  njen detaljniji prikaz:

--- Kod: ---http://www.trackchecker.net/
--- Kraj koda ---

TrackChacker for Android namenjena je korisnicima android uređaja i funkcionisanje desktop aplikacije je preslikano i na ovu verziju. Ova aplikacija takođe zahteva internet konekciju za prikupljanje podataka o paketu, te se podrazumeva naplata internet saobraćaja korisnicima mobilnih internet usluga. Jedina zamerka aplikaciji je što u opcijama nije moguće automatski izabrati sve dostavne i poštanske službe, već korisnik mora sam to odraditi za svaku službu pojedinačno.
Aplikaciju je moguće preuzeti sa:

--- Kod: ---https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker&feature=search_result
--- Kraj koda ---

TrackPack je aplikacija veoma slična prethodnoj, kako po ponuđenim opcijama tako i po funkcionalnosti, s tom razlikom što su u njenim opcijama automatski izabrane sve dostavne i poštanske službe, te je korisnik lišen njihovog selektovanja.
Aplikacija se može preuzeti sa linka:

--- Kod: ---https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.tribotech.trackpack&feature=search_result
--- Kraj koda ---

Sve navedene aplikacije imaju veoma visoke ocene od strane korisnika i to je jedan od razloga zbog kojih su i ovde predstavljene.

Para:
http://www.17track.net/IndexEn.html

http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp

Bestragija:
Kako za Boga miloga da idjem u trag pošiljci -.-  :comp26: Ajd ako neko može da mi kaže gde mi je fcking paket RC089020851HK

mihajlo80:
Poslato je za Srbiju :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

mihajlo80:
Tj.  05.11.2013. - The item was posted ., Destination - Serbia (Republic of)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju