Elektronske cigarete > Uopšteno o elektronskim cigaretama

Kakvo misljenje imate o recezentima?

(1/4) > >>

billy:
Ima mnogo recezenata danas. Neki tako dobro odrade taj deo posla, da stvarno steknete realan utisak kao da imate mod u ruci ili `pak da docaraju na pravi nacin kakva je para na nekom RDA, RBA... Opet ima i onih koji smaraju i po svemu sudeci nisu za takav vid posla, ali ipak rade to shto rade...Kao i oni za koje imam utisak da su naucili tekst na pamet i pricaju kao na reklami, tacno ono sto proizvodjac zeli da plasira i cesto im recenzije izgledaju kao klasicna promocija.

Gledajuci drugu stranu, dosta korisnika ecig opreme mnogo i ne pridaje paznje recezentima i vishe prate iskustva "obicnih" korisnika putem foruma, a recenzije koriste cisto da bolje vide kako neka spravica izgleda. Opet nasuprot njima mnogi su neku svoju opremu kupili bas zahvaljujuci prikazu i recenziji Busarda, Rip T., Toda...

Kakvo je Vase misljenje i koliko postujete njihov rad, da li imate neke favorite? 

gibalan:

--- Citat: billy  Novembar 12, 2014, 13:57:53 ---...dosta korisnika ecig opreme mnogo i ne pridaje paznje recezentima i vishe prate iskustva "obicnih" korisnika putem foruma, a recenzije koriste cisto da bolje vide kako neka spravica izgleda.

--- Kraj citata ---

Da, mislim da si dodirnuo sustinu. Pola recenzija je cista psihijatrija, licno volim recenzente kod kojih se sve vidi...svaki deo, koji imaju umeren ton, nisu urlicuci senzacionalisti pogubljeni u magli VG-a. Ovo je ukratko, mada moglo bi svasta da se napise. Licno volim da pogledam recenzije od  igetca69. Covek ima osecaj za svaki deo, ima fenomenalnu kameru...samim tim i snimak. Volim isto tako recenzije Vapimg Shozza, sve je lepo opisano, pokazano sa jednom velikom dozom gospodske mirnoce!

Prle:
Uz ovo što Gib napisa mogu samo da dodam da volim da pogledam i Busardove recenzije modova, tj konkretno merenja izlaza elektronike jer mislim da jedini on to trenutno radi i ima valjanu opremu za to.

billy:
Ne znam da li je neko primetio, ali vec neko vreme nema jednog recezenta sa svojim prikazima....

 Vaping ShozzaShozza je ugasio svoj kanal na YT, pa samim tim vise nisu dostupni njegovi prikazi od ranije. Citajuci koje-kakve komentare po forumima, neki su se bas obradovali i tipuju da je "BloodyGoodVaping" sledeci  ;D , dok je nekima prijao sa svojim recenzijama... smatrajuci ga realnim.

Povodom toga, jedna od forumskih rasprava, FT forum:
https://www.fasttech.com/forums/vapers/t/1584382/did-vaping-shozza-just-quit/1

lucaray:
Šta znam...kada bih morao-mogao da glasam za jednog "rivjuera  :dance:  " koji će raditi na nekoj društvenoj mreži (čitaj youtube),to bi bio PBusardo... :smart:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju