Tecnosti > Dekang

Proverite datum prilikom kupovine!

(1/1)

gibalan:
Napomena, odnosno upozorenje korisnicima Dekang tecnosti. Tecnosti koje nose datum 17.03.2014 treba zaobilaziti. Dosta ljudi, koji su korisnici klira, se zale da im tecnost veoma brzo upropasti grejac. Pomenuti su najcesce USA Mix i Davidoff... Tecnosti sa ovim datumom se mogu naci u prodajnom lancu Lilly, DM i u nekum apotekama. Pri kupovini pogledajte datum!

BellBoy:
da li je to opet famozni dekang??? ili jos uvek?
ova prica nije nova. letos je bila aktuelna tema. dekang koji unistava grejace. kao fol grejaci su OK, al je problem tecnost. kakva je to tecnost koja moze da unisti grejac??? sta to ljudi pare???

gibalan:
"Izvor informacije" mi je tako saopstio, jer kod njega dolaze da kupe grejace, a ispricaju gde su uzimali tecnost...i koju , a datum se podudara. Znaci nisu povucene. Da li je problem u grejacu, ili u samoj tecnosti, meni licno nije relevantan podatak...interesantno je da problem postoji, a da tecnosti sa tim datumom stoje u slobodnoj prodaji i da nisu povucene.

hybrid:
Da to je "stara"vest,ali rekosse da ce povuci tu seriju dekanga.Ko bi ga znao sta je problem.I mene bas cudi sto kaze bellboy sta stavljaju u tecnosti da crkava grejac :Scratch-Head:

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju