Autor Tema: Zanimljivo na e-bay  (Pročitano 1736 puta)

Van mreže Bart Ender

  • Full Member
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Poruke: 158
  • Ugled: +85/-0
Zanimljivo na e-bay
« poslato: Oktobar 17, 2014, 17:55:55 »
Kupio nešto na e-bay, danas mi stiglo i prezadovoljan sam. Najviše artiklom, cena nije najniža na svetu ali je više nego prihvatljiva. Htedoh da podelim ovde, ne videh odgovarajuću temu, pa rekoh da napravim novu.... Da možemo i u buduće da delimo iskustva.

Elem, kupio sam 10 komada CCova. Zašto tvrdim da sam prezadovoljan artiklom - ovde kod nas su se pojavile tri serije CCova (verovatno više, ali ja ih delim u tri grupe..), osnovna razlika između njih su grejači i driptipovi:
- prva je imala grejač sa onim levkom za tečnost. Na njoj je sve bilo super, osim driptipova koji su redovno pucali, pa je originalni trebalo menjati posle par dana. I grejač sa levkom je pomalo diskutabilan, umeo je da proizvede dryhit, bilo je seckanja onog kurtona kako bi puštao više tečnosti,,,,
-druga serija je imala bolji grejač bez levka i promenjen driptip tako da nije pucao (ovoj seriji ne mogu da nađem manu)
-treća serija je imala grejač sa jako dugačkim fitiljem, ali je driptip ponovo promenjen, napravili su neki sa 1mm navoja i jako me nerviralo to sve..

Pre mesec dana izgubio sam poslednji CC iz rezervi, moj dobavljač je prestao da ih nabavlja pa sam prešao na Kaju i polako postajao sve nervozniji... pre 10ak dana počeo da tražim po netu gde ima da se kupe CCovi i na e-bay naleteo na  relativno povoljnu ponudu (što se cene tiče) - 10 komada za $34. Izreskirao sam te novce i poručio... Danas mi stigla porudžbina i ne mogu da vam opišem moju sreću... CCovi su iz druge, ubedljivo najbolje serije i nakon uvlačenja prvog dima ponovo sam se prisetio zašto volim parenje. Ne postoji za mene bolji uređaj za parenje od CCa. Sada sam podmiren sa CCovima do kraja života :) Ma koliko me molili, nikome ne ustupam ni jedan.

Kupovina je prošla bez mnogo trzavica, bilo malo zbunjivanja sa Izraelskom poštom, na trackingu pisalo da je pošiljka poslata u US, na carini su mi fer naplatili PDV (za osnovicu su uzeli nešto ispod nabavne vrednosti).

CCovi poručeni odavde:
http://www.ebay.com/itm/161388494546?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITodavde:

Ako postoji još paćenika kao što sam ja (kunem se u CC kao Dragan Torbica u Golfa dvojku), slobodno neka poruče, CCovi su bez mane, cena i vreme dostave pristojni!