Mislim da je jedan od razloga cestog povratka na duvan i to sto ljudi dozivljavaju elektronsku cigaretu kao duvansku, pa se uhvate za jedan ukus kao sto su to radili sa cigarama, zbog cega posle odredjenog vremna dodje do gubitka ukusa i prezasicenja.
Mi koji boravimo po forumima smo upoznati sa ovim problemom i menjamo arome u skladu sa zeljama i potrebama, ali koliko cesto?
Ja sam u pocetku imao obicaj da dugo koristim jedan istu ukus, ali to su bili za mene neki sasvim drugaciji ukusi, pre svega nekadasnji joyetech i dekang. Od kad njih vise nema, dosta cesto menjam arome. Neko vreme, posle potrosenih poslednjih zaliha bivseg joyetech usa mix-a sam imao strasnih problema i menjao ih mnogo puta u toku dana. dolazio sam u situaciju da moram da moram da uvlacim paru da bih podmirio svoju zavisnost, ali da mi ni jedna aroma ne odgovara. Od kad sam otkrio TPA asian i double, promenim po par aroma u toku dana cisto zbog navike ili kad imam neke nove pa isprobavam, ali to su dve arome pretezno koristim. Takodje dosta se igram sa kombinacijama DK tobacco ili M-type sa vocnim i neduvanskim, ali to povremeno kad mi dodje, ne bas tako cesto.