Opustanje > Caffe

Specijaliteti kuće

<< < (2/31) > >>

LiberPrint:
Evo jednog vrhunskog recepta za przenice. Umesto klasicnog bajatog hleba, koristiti tost. Izmedju dva parceta tosta staviti list tost topi sira, sve to zajedno uvaljati u jaja i prziti kao klasicne przenoce. Sir se istopi i zalepi ona dva parceta tosta, a przenice su stvarno vrhunske.



Prle:
Niko za gibanicu recepat da stavi, pa ću evo ja:

- 500gr kora za pitu
- 3 jaja
- 1 čaša jogurta
- 1 čaša brašna
- 1 čaša ulja
- 1 prašak za pecivo

Kore prebrojiš (obično bude 14 komada) i podeliš na dve gomilice.
Odvojiš žumanca od belanaca i izmuljaš ih sa sirom, a belanca izmutiš i dodaš brašno, ulje, jogurt i prašak za pecivo i dobro promešaš žicom. Svaku koru premažeš sa 2 kašike tog fila sem poslednje - na nju staviš pola smese od sira i urolaš rolat. Na ovaj način dobiju se dva rolata koja premažeš ostatkom od preliva i pečeš u rerni na 175 celzijusa.

fusion:
I sad ti meni Prle kazi  :spank: .... GDE JE BRE TU pg vg i aroma a nema ni pare
Pih i to mi je neka vaperska gibanica :comp26:

hvala :hooray:
Samo cemo morati to MALCICE da modifikujemo

Prle:
Nema PG / VG / aroma ali za paru - izvini - nisi u pravu.

Čik otvori naglo rernu i dok si sagnut blizu nje da proveriš kako napreduje pečenje posle jedno pola sata. Kada para kuljne može i da opeče. ;D

fusion:
To majstore ...ma kavi oni zuti sa 0.1 ohm ...ovo nozem da seces nozem a tek TH  pa sve hocesh josh
Al mogao si da dodash neki GducaT ILI sCAMEL  dok se ceka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju