Elektronske cigarete > Uopšteno o elektronskim cigaretama

Zasto sub oHm setup?

(1/5) > >>

Che:
To pitanje srecem svuda neko kaze ovo neko kaze ono.....Licno volim jak TH ali ne na racun velike kolicine nikotina jer zelim da se u nekoj blizoj buducnosti potpuno oprostim sa njim.Takodje volim da pri svakom udisaju-izduvavanju dobijem mnogo aromatizovane pare.Ono sto mi je najvise smetalo kod e-cigareta je to povlacenje od par sekundi,ono 5+ i slicno,nekako mi to nije bilo najprirodnije i nisam se pronasao u tome.Ovako za 2-3 sekude dobijem sve to sto zelim.Kakva su vasa iskustva?

Prle:
Odlična tema Che.

Ja na primer za sada sa ovih 6 mg/ml i otporom od 1,8 oma dobijam sve što očekujem od elektronske cigarete. Mada se dešava da ponekad uhvatim sebe kako vučem iz egice dok elektronika ne odradi cut-off (obično na samom kraju dana). Sub-ohm grejače nisam probao još uvek da motam niti da koristim, jer se sa jedne strane trudim da izbegnem taj deo priče dok god sam zadovoljan preformansama koje imam sa setup-ovima koje koristim, a sa druge strane elektronika na baterijama i modu neće da upogoni ništa ispod 1,3 oma.

U suštini, podržavam tvoj stav i polazište da sa sub-ohm grejačem pojačavaš TH uz redukovanu količinu nikotina u tečnosti uz kratka povlačenja i svakako adekvatan protok vazduha preko grejača.

Para:
Možda prvo treba reći da je sub ohm parenje ispod jednog oma.  ;D
Nisam nikada probao, ali ću probati pa tek onda pljuckati.  ;D

LiberPrint:
Ja sam kratko povlacenje dobio tankom zicom koja se bez obzira na veliki otpor zagreva momentalno do potrebne temperature za isparavanje. Pretezno koristim kaju mini u drip varijanti i protok vazduha mi je odvrnut bukvalno kao da nema srafa, pa mi povlacenje traje 3-4 sekunde i imam sasvim dovoljno arome i pare. Sub ohm-ova se plasim, pre svega zbog prevelike temperature grejaca koja je posledica niskog otpora u kombinaciji sa sirovom snagom, narocito kada je baterija puna, odnosno prevelike snage. Ne verujem da su temperature do te mere velike da bi se razvio akrolen (inace bi se neki od vas do sad poizvrtali ;D), ali verujem da je dosta blize nego sa normalnim setapom i da se tecnost na neki nacin degradira pri tolikoj snazi. Osim toga, vecina koji koriste takve setape, trose po 10 i vise ml tecnosti, sto je po mom misljenju mnogo, cak i za tecnosti bez nikotina.

domino:
Juče sam sasvim slučajno napravio svoj prvi sum ohm, gadjao 1.1-1.2, ispalo 0.8. Rekoh da probam i padoh na zadnjicu ;D
Kad ubacim punu bateriju u mod po malo se plašim da povučem :w00t: Pored zaista jakog THa, čini mi se da ovakav setup daje puno više arome, a samim tim i ređe imam potrebu za povlačenjem.
Zaista je moćno, mislim da ću ostati "under the ohm" i prepoloviti količinu nikotina u tečnostima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju