Elektronske cigarete > Uopšteno o elektronskim cigaretama

Kako se odviknuti od parenja :)

(1/2) > >>

Para:
Sad i ja vidjeh ovo i mislim da mora imati zasebnu temu. :)

NIŠ, 27. decembar 2013, (Njuz) – Zajedničkim radom više duvanskih kompanija stvorena je cigareta ispunjena duvanom koja može biti od velike pomoći pri odvikavanju od elektronske cigarete, saznaje Njuz.

Ova cigareta može poslužiti kao odlična zamena za elektronsku što njenim korisnicima može olakšati apstinencijalnu krizu koja se javlja prilikom odvikavanja.

- Zavisnost od elektronskih cigareta je sve raširenija u svetu. Zato je duvanska industrija rešila da pomogne svima koji žele da se oslobode ove ružne navike i u tu svrhu smo napravili cigaretu punjenu duvanom koja može poslužiti kao odlična zamena za elektronsku- kaže Jovan Janković, šef sektora za zaštitu zdravlja potrošača u Filip Morisu.

- Glavna prednost ove cigarete je što ne koristi bateriju pa joj nije neophodno nikakvo punjenje što dovodi do uštede električne energije. Dizajnirana je tako da izgledom podseća na elektronsku cigaretu pa se korisnici bez ikakvih problema privikavaju na nju-tvrdi Janković.

Na tržištu se mogu naći modeli raznih veličina, sa različitom koncentracijom nikotina tako da je bez problema možete prilagoditi svojim potrebama. Svaka od ovih cigareta oslobađa dosta dima pa nećete smetati pušačima u svojoj okolini kao što ste to činili dok ste pušili elektronsku cigaretu. Takođe, svaka od njih poseduje odrećenu količinu čađi i katrana što omogućava prijatan osećaj grebanja vašem grlu i plućima.

manilu:
Ha ha ha to bude ok dok e cig ne valja ha ha

Sent from my PAP5430

LiberPrint:
 :85: :85: :85: Aaaaaa koji carevi ;D

vlaves2000:
sad ce da zivne farmaceutska industrija sa novim preparatima, ovog puta za odvikavanje od elektronskih cigareta, posto su sa preparatima za odvikavanje od klasicnih duvanskih cigareta podbacili :D :D  boze kakve budale

Para:
Pravda za Marlboro, Marlboro u apoteke. ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju