Opušteno brate. Sad priča je malo... ali sve je to ljudski... mene je duvan napao na specifičan način. Puno puta sam ostavljao cigarete i to veoma uspešno, koliko god nebulozno zvučalo

Uvek sam bio presrećan i nisam imao nikakve tegobe, patnju, želju, znojenje, pad koncentracije, bes, nervozu, ludnicu i nebulozu. Osim te jedne gadarije... dugogodišnja navika je bila: ujutru kafa, cigara - pravac klonja i za taj dan sam završio s tim. Prvi dan apstinencije je donosio i apstinenciju u jutarnjem vršenju nužde. Ni kafa, ni jogurt, ništa ne spasava od celodnevne agonije i burganja po stomaku. Tako bih se mučio par meseci nadajući se da će zlo da izgubi borbu, ali keine.
Vidiš, sad mogu ujutru uz kafu da cimnem tu jednu, posle 30 cuganja pare i da mirno i dostojanstveno prošetam kao car

U toku dana, ako se ukaže nova potreba, nastupa ta druga i to je to.
Jednostavno je ranije postojalo saznanje da ako dunem tu jednu "medicinsku", ode mas` u propas`. Ovako, zabole mene, imam šta da motam po rukama, a ima i dima/pare.
Eto, otkrih tajnu, izvinjenje onima koji pomisle da je moje pisanije degutantno za ovo mesto