Elektronske cigarete > Uopšteno o elektronskim cigaretama

Bekap komercijalni ati je neophodan?

(1/9) > >>

Para:
Dobar deo vaperske populacije koristi uglavnom modove. Da li je to drip tip ili neki od popularnih modova, svejedno, modovi su osnovna latka za parenje. A da li smo baš uvek raspoloženi za motanje žica i "gađanje" otpora i traženje onih trica i kučina što vaperski život znače.
Evo baš ovih dana ne mogu da složim setup, mrzi me. Ja parim protank kao bekap i dobar mi je.
Šta mislite koji je trenutno najbolji komercijalni atomizer kao rezervna varijanta i koji vi koristite?

LiberPrint:
Ja kao bekap koristim evod, bar dok mi ne stigne protank mini 2, ali ne zbog problema sa setapom i otporom jer njih nemam, vec u voznji na duze relacije kada me mrzi da ukapavam u drip. Mislim da su za korisnike koji nemaju obicaj da povlace previse kratko i jako, bilo koji od kanger BCC klirova najbolje resenje.

gibalan:
Ja ne mogu da kazem taj i taj je njbolji iz prostog razloga jer je to individualna stvar, odnosno svako ima svoje licno vidjenje i afinitete. Posto sam korisnik drip atomizera, koristim par komada, imam kao rezervnu varijante evod i iz cisto emotivnih razloga jedan CC klir. U svakom slucaju, slazem se da je rezervna varijanta potrebna!

Che:
Parim vec dosta dugo vremena i za to vreme sam nakupio dosta opreme tako da nemam neku potrebu za stock attyjima/clirovima ali ako bih morao da biram moj favorit je iClear 30 ili 16 zbog svoji dual coil grejaca i kvalitetne izrade.

Para:
Sve mi se čini da su dripci ipak najbolja rezervna varijanta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju