Ostale teme vezane za e-cigarete > Pomoc oko nabavke opreme

Fasttech

<< < (2/745) > >>

Zile:
Ja bas pre neki dan kupio
http://www.fasttech.com/products/0/10004437/1391004-v9-detachable-dripping-electronic-cigarette-atomiz
i
http://www.fasttech.com/products/0/10004996/1392800-x10-protank-atomizer-with-dct-tank-40ml


Videcemo kako ce da prodje, mada sam tek kasnije video u komentarima da V9 i nije sjajna dripalica

LiberPrint:
Ma svaka dripalica je dobra i moze se naterati da dobro radi. Mene vise brone ovaj tank. Koliko kontam proizvodjac je kamry, a oni su poznati po veoma losim proizvodima. Konstrukcija je slicna kangerovim bcc klirovima, ali je verovatno neprecizno izradjen. U svakom slucaju javi utiske, mozda i ne bude lose.


edit: i najgori se poprave a desava se i da se najbolji pokvare, tako da nema pravila. Za ovo drugo joye je ocigledan dokaz ;DPara:
Ono što sam ja primetio na Fasttechu su atomizeri lošije izrade, loši navoji, lošiji materijal ali rade. Evo meni se crni Kanger evod počeo guliti, dok dupljak sa Fasttecha nije. Ipak razlika u kvalitetu izrade je zaista očita.

LiberPrint:
Ja nesto nemam poverenja u proizvode u cijem opisu nije naveden proizvodjac. Najcesceje proizvodjac na losem glasu pa se njegovo ime krije, ili je proizvod los pa se krije ime proizvodjaca da nebi dospeo na los glas ;D  E sad ako je proizvod parce gvozdja, onda nije ni bitno. Cesto su dripalice sa fasta loseg finisa ali rade, a verovatno isto vazi i za mehanicke modove. U svakom slucaju malo poliranja i zamena po neke gumice nije velika muka kada se proizvod plati tako jeftino.


Proizvodjac dripalica na fasttech -u je h cigar, a verovatno i genesisa i veceine mehanickih modova. Zanimljivo je da je izrada sve opreme bolja kada se kupi od proizvodjaca nego sa sajta, mada u funkcionalnosti nema razlike

LiberPrint:
http://www.fasttech.com/products/1/10005273/1423000-private-v2-telescoping-mech-mod-e-cigarette


Ne mogu da verujem da je neko ovo pravio za 12.71$, pa makar to bili i kinezi. Mod stvarno ne spada u lepotane, ali definitivno ima posla oko njegove izrade. Kod nasih majstora vise kosta 5 minuta razgovora ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju