Samo bih rekao da je pamuk pogodniji za duvanske arome nego za ostalo ,daje malo ,kako bih rekao zemljanu notu.
Treba za razliku od fibera biti mnogo pazljiviji jer lako prihvata i upija prljavstinu i masti sa nasih prstiju ma koliko oni cisti bili tako da treba i malo vremena da se razradi i to da nestane, ako smo previse muljali prstima dok se pravio setup. Obicno ga prokuvam u destilovanoj vodi jedno bar 5 -6 min pre nego li ga montiram.
Bambus koji sam ja nabavio , nije mi se svideo ali bash, tako da sam odmah odustao od istog
Jedna jos prednost u odnosu na fiber je da setup sa pamukom traje dosta duze ,bar x2
A ukoliko zelimo da setup potraje bash dugo mozemo i iskombinovati sa fiberom i samo prebaciti preko fiber setupa pamuk tako mozemo imati zatovoljstvo i zastitu pamuka a i dalje biti u mogucnosti da odradimo nas uobicajeni dry burn.
Na primer zamenimo na T3 onaj kako ga zovu flavor wick sa pamukom i eto srece srece radosti veselja
Zaboravio sam da dodam da ukoliko neki setup predugo stoji (nekoliko dana) ne koriscen sa setupom od pamuka da pamuk toliko otekne od tecnosti da jedva funkcionise tako da treba da se potrosi taj visak (parenjem ,josh bolje ako imamo VV pa se digne napon) i tek onda pocinje da radi kako treba.
Pamuk podnosi mnogo bolje visoke napone od fibera i jako tesko ce te dobiti onaj zagoreo ukus kaosto se desava na fiberu