Vec par dana koristim kanger vv baterije i veoma sam zadovoljan svime, osim dimenzijama. Ne znam odakle Gibu info iz prvog posta, ali je potpuno pogresan. Prava dimenzija kanger vv od 1000mAh je 134mm, a od 650mAh je 107. One su toliko dugacke da nisam uspeo da ih uslikam dok ne nadjemo nesto sa sirokougaonim objektivom

Veliku duzinu ova baterija nadoknadjuje lepim izgledom, niskom cenom i kvalitetom. Meni kanger baterije lepse izgledaju od ostalih sa onim okruglim dugmetom, ali kao nedostatak im se mozda moze racunati to sto se mogu otkotrljati sa stola. Gledaoci farme ce im sigurno zameriti sto na njih ne moze da se stavi onaj uckur, koji je njima u kombinaciji sa ambrelom oko vrata postao znak raspoznavanja

Skala za podesavanje napona nije bas precizno obelezena, ali je podesavanje napona sasvim precizno i veoma upotrebljivo. Obelezeni su naponi: 3.2, 3.6, 4.0, 4.4 i 4.8 a izmedju njih postoji samo crtica koja obelezava 0.1V manje. Cini mi se da je celija izuzetno dobra i da baterija natprosecno dugo traje, ili su mozda moje baterije vec dotrajale pa samo tripujem. U svakom slucaju jednu od 650mAh sam ubacio u svakodnevnu upotrebu,pa cu naknadno javiti utiske. Izvinjavam se sto su veceras fotografije izostale, ali kamera na telefonu mi je odlepila od kad sam instalirao android kitkat, pa cu morati da sacekam dnevno svetlo.